Berakhirnya Segmen Suai Kenal .. Fasa terakhir..

 

Aku akan buat satu segmen baru .. selepas ini .. hehehe... Segmen apa ? Tunggu ... Ok pertandingan Rizi Biz Shop tu , senarai nama akan diberi pada aku nanti.. harap sabar ..

OK ..berikut adalah senarai nama terakhir yang untuk segmen SuaiKenal ni ..

  1. po0h...
  2. Natasha
  3. faizs
  4. acap
  5. eezance

Ni je yer.. pasni .. apa punya segmen lak eh ???

17 ulasan:

  1. klu den nak join lagi boleh??
    bikin panas.hehe

    BalasPadam
  2. segmen suai utk yg xknal lak hahah :P

    BalasPadam
  3. gua nntikan segment laen abg ben! hee~

    BalasPadam
  4. apesal i x tersenarai? huhu kan dah bg link?........ sedih ouwhhhh

    BalasPadam
  5. Eh .. owg tk smpat join pn lagi. Hehe .. gurau shj ye kwn2 sume ..

    BalasPadam
  6. nak jugak suai kenal nie.. huhuhu

    BalasPadam
  7. x sempat atok nak join..huhuhu..x pelah..lau nk tengok LANCER VS INSPIRA...mari kt umah atok ye

    petuakitasemua.blogspot.com

    BalasPadam
  8. cam letih jer abg ben? apapun thanx so much

    BalasPadam
  9. bangganya jadi 5 terakhir!!!
    thnx abg ben. eh2. encik ben

    BalasPadam
  10. heheh...senarai pemenang rizi biz shop tu dah nk kuar ke..yeayyy...

    1 cengkerang, 2 kepala

    BalasPadam
  11. at last, ade jugak tersenarai. huk3 thanx wahai abg ben ! ;pp

    BalasPadam
  12. ala...nk join gak...pnjg kn la sket tym nyer abg ben..huhu..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI