Bukan ku tak sudi ..

 

Aku perasan beberapa blogger senior menjejaki blogger blogger baru dengan menjadi followernya dan antaranya ialah BORAKKOSONG .. Blogger ni aku kenal sejak dia mula mula berkecimpung dalam arena blogging dan skang ni mampu dapat beribu trafik sehari.. Tahniah bro ..

Aku pon gitu gak.. mana yang aku sempat g , aku g .. tapi tu laa... haih... aku ni guna broadband yang mana kelajuan dia kadang kadang cam mountain bike.. kalau jalan ok , laju la.. kalau berlubang lubang , slow laa... nak wat camana kan ?

Ada beberapa blog pelawa aku masuk ke blognya ..Terima kasih .. aku g gak.. tapi ..tapi.. huwaaaa.... browser aku terus hang .. huhu ..terpaksa.. aku terpaksa yer.. tutup terus page tu.. terus ok .. huk huk ..

Wahai sahabat sahabat blogger ku , sekali lagi .. perati balik blog tu.. dan cuba baca entri entri aku yang baru aku post dalam 2 hari lepas.. macam macam boleh dibuat untuk blog korang tu..

Bukan aku tak sudi tapi .. aku terpaksa keluar ..

26 ulasan:

  1. hehehe...baik En Ben nih... heheh! tulah pasal, broadband punya pasal!

    BalasPadam
  2. xpe la abng ben! nak wat cmne kan. hehe! adat la tuh! tapi kdg2 ade jgk yg segelintir dah femes lupe bloger2 laen~

    BalasPadam
  3. Ben....sebelum saya komen terakhir pada N3 ben tadi....dekat 10 minit saya tak boleh nak masuk BA...adakah lalu lintas ke blog BA sesak terlampau?....laa ni dah lancar...

    BalasPadam
  4. satu pesanan yang baik utk blog yg terlalu meriah dgn bermacam2 gadjet...

    err...blog belalang pun berat kot.tue pasal bro x masuk...

    hahaha gurau jer bro...

    BalasPadam
  5. tulah.. kdg nak BW punyalah lambat loading. Konfom terpaksa dipangkah. Ditambah pulak ngan servis broadband yang kelajuannya kdg2 mcm siput babi,hisshhh... sabar je la.

    entri terbaik dari ladang:
    kalau dah jodoh

    BalasPadam
  6. BA: Kena godek2 blog yg cam gitu ye.....hi3....

    BalasPadam
  7. salah satunya blog saye la tu yg xbleh bukak ye??wakakaka.. ;p

    BalasPadam
  8. wanda minat jigak lepak kat bOrakkOsong punya blog... entri menarik perhatian..

    BalasPadam
  9. thank u sebab singgah blog beberapa kali... segan nak war-warkan macam orang lain.. almaklum blog saya cerita pon tah pape je.. huhu

    BalasPadam
  10. saya sampai habis limit dibuatnya..so skrg sy pon ambik lgkah mcm abg ben.. kalau page berat terus pgkah..

    http://izamirridzwan.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. blog beratlah tu yg terus x

    blog ana mcm mana berat juga ker?

    BalasPadam
  12. Shag dah buang banyak benda. Dan, ada yang taruk dalam drop down menu je. Tak semak sangat blog. Tapi tak tahu lah kalau still berat ;Pp

    BalasPadam
  13. hehehe...semua tuh mempengaruhi tuh...

    BalasPadam
  14. en Ben, bole tlg try test masuk blog sy..berat tak?huhu

    BalasPadam
  15. Terima kasih atas peringatan Mr Ben..hrp blog LM tak membuatkan MR Ben cabut kluar...meh jamu mata ke Doha.

    BalasPadam
  16. BB memang asek semput je.. tapi BA jangan semput k..
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  17. Oh! mcmtu ke abg Ben.. Ok mungkin keadaan line juga tu..;)

    BalasPadam
  18. time kasi atas inisiatif senior blogger seperti rncik Ben.. Macam saya baru setahun dalam arena blog..masih perlu banyak tunjuk ajar daripada senior2 semua..

    BalasPadam
  19. adakah blog saya juga tidak menepati piawaian? :D

    BalasPadam
  20. harap blog saya tidak membuatkan browser en ben hang. insyaALLAH~

    BalasPadam
  21. conclusinya: ringan kan belog anda.. bukan ringan kan diri je..heheheh..
    en ben..cmne ngn blog sya.. boleh masuk x? huhu..

    jemput masuk semua..xyh ketuk-ketuk sbb xde pintu.. hohoho~

    http://since-8-july.blogspot.com

    BalasPadam
  22. timbglah blog anda..selamat mnmbg~~

    BalasPadam
  23. xpe en ben..jika sudi dan ada masa..singgahlah ke blog saya yg xseberapa itu..hehe

    BalasPadam
  24. http://www.iwebtool.com/speed_test
    tmbg kt sini~~
    selamat mnmbg~~

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.