Ahad, 7 November 2010

Bukan ku tak sudi ..

 

Aku perasan beberapa blogger senior menjejaki blogger blogger baru dengan menjadi followernya dan antaranya ialah BORAKKOSONG .. Blogger ni aku kenal sejak dia mula mula berkecimpung dalam arena blogging dan skang ni mampu dapat beribu trafik sehari.. Tahniah bro ..

Aku pon gitu gak.. mana yang aku sempat g , aku g .. tapi tu laa... haih... aku ni guna broadband yang mana kelajuan dia kadang kadang cam mountain bike.. kalau jalan ok , laju la.. kalau berlubang lubang , slow laa... nak wat camana kan ?

Ada beberapa blog pelawa aku masuk ke blognya ..Terima kasih .. aku g gak.. tapi ..tapi.. huwaaaa.... browser aku terus hang .. huhu ..terpaksa.. aku terpaksa yer.. tutup terus page tu.. terus ok .. huk huk ..

Wahai sahabat sahabat blogger ku , sekali lagi .. perati balik blog tu.. dan cuba baca entri entri aku yang baru aku post dalam 2 hari lepas.. macam macam boleh dibuat untuk blog korang tu..

Bukan aku tak sudi tapi .. aku terpaksa keluar ..

26 komen :

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata... [Reply to comment]

hehehe...baik En Ben nih... heheh! tulah pasal, broadband punya pasal!

chentaMAYA berkata... [Reply to comment]

xpe la abng ben! nak wat cmne kan. hehe! adat la tuh! tapi kdg2 ade jgk yg segelintir dah femes lupe bloger2 laen~

Puteri Iqa Izyan berkata... [Reply to comment]

suke blog borak kosong.best! XD

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Ben....sebelum saya komen terakhir pada N3 ben tadi....dekat 10 minit saya tak boleh nak masuk BA...adakah lalu lintas ke blog BA sesak terlampau?....laa ni dah lancar...

belalang hijau berkata... [Reply to comment]

satu pesanan yang baik utk blog yg terlalu meriah dgn bermacam2 gadjet...

err...blog belalang pun berat kot.tue pasal bro x masuk...

hahaha gurau jer bro...

miya berkata... [Reply to comment]

tulah.. kdg nak BW punyalah lambat loading. Konfom terpaksa dipangkah. Ditambah pulak ngan servis broadband yang kelajuannya kdg2 mcm siput babi,hisshhh... sabar je la.

entri terbaik dari ladang:
kalau dah jodoh

azzey berkata... [Reply to comment]

BA: Kena godek2 blog yg cam gitu ye.....hi3....

✿....rossa alina....✿ berkata... [Reply to comment]

salah satunya blog saye la tu yg xbleh bukak ye??wakakaka.. ;p

deAnza-wAnda berkata... [Reply to comment]

wanda minat jigak lepak kat bOrakkOsong punya blog... entri menarik perhatian..

Amni berkata... [Reply to comment]

thank u sebab singgah blog beberapa kali... segan nak war-warkan macam orang lain.. almaklum blog saya cerita pon tah pape je.. huhu

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

saya sampai habis limit dibuatnya..so skrg sy pon ambik lgkah mcm abg ben.. kalau page berat terus pgkah..

http://izamirridzwan.blogspot.com/

ana ayesha berkata... [Reply to comment]

blog beratlah tu yg terus x

blog ana mcm mana berat juga ker?

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata... [Reply to comment]

Shag dah buang banyak benda. Dan, ada yang taruk dalam drop down menu je. Tak semak sangat blog. Tapi tak tahu lah kalau still berat ;Pp

aNa d'sKoDenG berkata... [Reply to comment]

hehehe...semua tuh mempengaruhi tuh...

ChaLie IbraHim berkata... [Reply to comment]

en Ben, bole tlg try test masuk blog sy..berat tak?huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

Terima kasih atas peringatan Mr Ben..hrp blog LM tak membuatkan MR Ben cabut kluar...meh jamu mata ke Doha.

nur berkata... [Reply to comment]

BB memang asek semput je.. tapi BA jangan semput k..
ALL IN ONE

apezs shah berkata... [Reply to comment]

Oh! mcmtu ke abg Ben.. Ok mungkin keadaan line juga tu..;)

Rozuan Ismail berkata... [Reply to comment]

time kasi atas inisiatif senior blogger seperti rncik Ben.. Macam saya baru setahun dalam arena blog..masih perlu banyak tunjuk ajar daripada senior2 semua..

cik siska ^_^ berkata... [Reply to comment]

adakah blog saya juga tidak menepati piawaian? :D

IQBAL ZARIN berkata... [Reply to comment]

harap blog saya tidak membuatkan browser en ben hang. insyaALLAH~

Norfa Lyana berkata... [Reply to comment]

conclusinya: ringan kan belog anda.. bukan ringan kan diri je..heheheh..
en ben..cmne ngn blog sya.. boleh masuk x? huhu..

jemput masuk semua..xyh ketuk-ketuk sbb xde pintu.. hohoho~

http://since-8-july.blogspot.com

liyana berkata... [Reply to comment]

timbglah blog anda..selamat mnmbg~~

sarah-najwan berkata... [Reply to comment]

xpe en ben..jika sudi dan ada masa..singgahlah ke blog saya yg xseberapa itu..hehe

liyana berkata... [Reply to comment]

http://www.iwebtool.com/speed_test
tmbg kt sini~~
selamat mnmbg~~

violet VC berkata... [Reply to comment]

blog sy ok x? hoho

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI