Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 14 November 2010

Jom jom ... Singgah 1

 

Alhamdulillah... segala urusan hari ini selesai .. bukan semua la tapi yang penting penting seperti urusan insurans , bersihkan tandas dan juga makan .. heheh.. makan tidak ketinggalan yer... Pasal insurans tu nanti aku cerita ye.. tu lain kes ..

Ok... Segmen baru tapi lama , kembali.. Kali ini diberi nama , JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU .. Blogger baru ni yang baru buat blog la maksud aku .. Yang dah lama tu , tapi tak pernah join segmen sebelum ini, boleh la berbuat demikian.. hehe..

Promosi segmen ini juga ada dibuat oleh beberapa oleh blogger seperti AIN MUSTAZA , Mrs Wani kepada Mr.Khairul , Cik Mimmie , ::.Love Story Cute.:: ,ALL IN ONE dan haniz*eyecandy .Kalau ada yg terlepas pandang tu , tolong bagitau yer.. maaf ..hehe... Sesuai untuk blogger baru menjengah mereka ..

Amaran : Mungkin anda akan dikutuk oleh mereka yang tidak sukakan segmen ini atau mungkin tak suka aku ? Hehe.. kalau tak kisah , silalah join ... hehe..

image Tercari cari kek untuk sambut harijadi atau cupcakes ? Lanjut > sini

Ok .. untuk SINGGAH 1 .. apa  kata kita jengah satu persatu .. Masa untuk menambahkan lagi kenalan blogger ...

  1. BajinganCinta
  2. Apple Sweet
  3. Azwani
  4. ~Athirah's Aunty~
  5. amy shuhada
  6. cikmimmie
  7. ...diriku syazliana...
  8. ♥♥azatiesayang ♥♥
  9. sembil9n
  10. mr.F
  11. Mohamad Yusrizal Yaakub
  12. Mas
  13. ctsamsena@cekdesam
  14. cik ciput (amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii )
  15. niDa 
  16. Nor'aen
  17. Azwani
  18. kinah
  19. whitecappuccino
  20. chunk kul
  21. PMOfficial
  22. syamimi
  23. norh
  24. masterXperfect

Wah.. tak ku sangka... baru sejam ... dah seramai ni.. Sejam ke ? Aku rasa aku open jam 430 tadi.. hehehe.. berjam dah .. ok la kan ? Hehe... Okeh.. jom kita bina persahabatan ..

24 komen :

Nur Azila Ismail berkata... [Reply to comment]

menjejak dewasa x de link ke blog dia .

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji berkata... [Reply to comment]

bine pershbtn.. bukan prmusuhan :(

jom terjah... =)

Nur Azila Ismail berkata... [Reply to comment]

ctsamsena@cekdesam pn x de . hehe

cik ciput berkata... [Reply to comment]

wah dah ada!hehe..tengkiu en ben..tapi, kenapa ada 'amboiiiiiii' kt nama saya(saja buat2 tanya)..haha..

jom2 kita berkenalan! =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

Wahh seronok . Ramai kawan baru .Tq Mr Ben!

PMOfficial berkata... [Reply to comment]

tq... =)

CekLa berkata... [Reply to comment]

dah pomot

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU

cikmimmie berkata... [Reply to comment]

yg jauh kita dkatkan..yg dekat kita mesrakan..yg mesra kita serasikan..jom...terjah mereka...=P

Kedai Serbaneka Online berkata... [Reply to comment]

http://kedai-serbaneka-online.blogspot.com/

saya pun blogger baru juga.. :)

...aensyazliana... berkata... [Reply to comment]

ouh...
no 8 itu saya!..*teruja*...
thanks en.ben ..i dah famous sedikit...*perasan*
=) tanpa en.ben...tak meriah lah blog saya...

SyUhAdA berkata... [Reply to comment]

bleh singgah nie..

cik ciput berkata... [Reply to comment]

ok en ben...semua saya dah jenguk dan berkenal-kenalan..next list please.. =)

wan muhamad berkata... [Reply to comment]

wah.. bro ben buat lagi segmen nie bagus2 boleh tmbah ramai kawan2 ni

amy shuhada berkata... [Reply to comment]

thanx hencek Ben!! ske ske ske!

Amirsyah berkata... [Reply to comment]

encik ben.. sy blogger baru.. tolom pomot sket, sy wat contest.. hehe

whitecappuccino berkata... [Reply to comment]

Macih Ben!!

tiaris ahmad berkata... [Reply to comment]

dah join. jom berkenalan.

http://itikantik.blogspot.com/2010/11/jom-berkenalan-khas-buat-blogger-baru.html

tiaris ahmad berkata... [Reply to comment]

buka nie. http://itikantik.blogspot.com/2010/11/jom-berkenalan-khas-buat-blogger-baru.html

nur berkata... [Reply to comment]

thanks BA.. ada jugak masuk list kat situ.. hehehe
ALL IN ONE
selamat kenalan ya semua

b!b berkata... [Reply to comment]

terima kasih BEN! :) :)

zacky ~786~ berkata... [Reply to comment]

jom2..~

αииʏнαтα αɛиʓα berkata... [Reply to comment]

http://vesseinz.blogspot.com/2010/11/jom-berkenalan-khas-buat-blogger-baru.html

norh berkata... [Reply to comment]

terima kasih ben ashaari :)

afifah berkata... [Reply to comment]

http://thenameisafifah.blogspot.com/

jum berkenalan :D

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI