Jom Singgah 6 .. PUMP BOOSTER ??

 

Alhamdulillah .. lega skit kepala aku .. aku rasa cuaca panas sangat kot .. Dua hari cuti dihabiskan  ke... eh.. hurmmm...hurm.. aku rasa aku tau la nape aku sakit kepala ... PUMP BOOSTER .. tau apa tu ? Wife aku sedang mandi kat atas dan dia on pump booster agar air mandian jadi lebih deras .. PUMP BOOSTER berada di bahagian bumbung.. Bunyi dengungan dari pump booster tu mmg menyakitkan kepala.. bukan telinga tau .. Hurm.. nak kena siasat apa yang ada pada pump booster .. hurmm...

OK.. sambung SINGGAH blog .. dah masuk siri ke 6 dah .. :

11 ulasan:

  1. jom2 masuk contest bersama lembu

    http://aref7.blogspot.com/2010/11/contest-bersama-lembu.html

    BalasPadam
  2. salam kenal kpd semua yg baru daripada diriku yang juga masih baru. hehee... nantikan kunjungan dariku ;)

    entri tak boleh elak:
    apa kerja superhero anda kalau tak ada orang jahat?
    ini adalah entri jiwang

    BalasPadam
  3. seb baik bace entry ni...BA tak linkkan entry singgah 6 ni kat sticky post tu ke... =)

    BalasPadam
  4. singgah laaa blog saya.....saya dh buat dh mcam u all semua...

    BalasPadam
  5. http://ratukeliptaip.blogspot.com/2010/11/jom-berkenalan-khas-buat-blogger-baru.html

    eh2...dah ramai yang dah join??hemm...uncle ben saye pown nk join jugakk...!!

    BalasPadam
  6. nama ku telah di senaraikan...
    ramai yg da tgk blog kerdil aku...
    tq pakcikBen...


    lap u la...
    ^_^

    BalasPadam
  7. Syukur Alhamdulillah.Sebenarnya ES sendiri tak perasan nama blog ES naik.saja je tgk2..tetibe terpaku sejenak bila tgk nama blog yg ke 10.
    Eh..nie blog ES nie.Syukran pada EN. BEN atas usaha ini.Mmg ES tak sangka sebenarnya.saja2 join n tak tau pun cara yg ES buat tue betul ker salah.
    Terima kasih sekali lagi bapa EN. BEN.Pada mereka yg sudi singgah n follow blog ES..ES ucapkan terima kasih juga.

    BalasPadam
  8. En Ben!!Terima kasih..ramai da jadi follower..and actually en ben ade blog yg tersendiri..keep it up :)

    BalasPadam
  9. Bro...nak join..nak join....

    http://suriaamanda.blogspot.com/2010/11/jom-berkenalan-khas-buat-blogger-baru.html#links

    x sabar nak ramai kawan nieh...

    BalasPadam
  10. waa nama saya da ditag la,,thanks abg BEN ASHAARI!!
    no 16..hehee

    BalasPadam
  11. hehe . terima kasih yee abg ben !
    8 ? num feberet tuh.haha
    selamat hari raya aidiladha :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.