Isnin, 15 November 2010

Jom Singgah 6 .. PUMP BOOSTER ??

 

Alhamdulillah .. lega skit kepala aku .. aku rasa cuaca panas sangat kot .. Dua hari cuti dihabiskan  ke... eh.. hurmmm...hurm.. aku rasa aku tau la nape aku sakit kepala ... PUMP BOOSTER .. tau apa tu ? Wife aku sedang mandi kat atas dan dia on pump booster agar air mandian jadi lebih deras .. PUMP BOOSTER berada di bahagian bumbung.. Bunyi dengungan dari pump booster tu mmg menyakitkan kepala.. bukan telinga tau .. Hurm.. nak kena siasat apa yang ada pada pump booster .. hurmm...

OK.. sambung SINGGAH blog .. dah masuk siri ke 6 dah .. :

11 komen :

aref seven berkata... [Reply to comment]

jom2 masuk contest bersama lembu

http://aref7.blogspot.com/2010/11/contest-bersama-lembu.html

miya berkata... [Reply to comment]

salam kenal kpd semua yg baru daripada diriku yang juga masih baru. hehee... nantikan kunjungan dariku ;)

entri tak boleh elak:
apa kerja superhero anda kalau tak ada orang jahat?
ini adalah entri jiwang

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji berkata... [Reply to comment]

seb baik bace entry ni...BA tak linkkan entry singgah 6 ni kat sticky post tu ke... =)

Matika Love 131020 berkata... [Reply to comment]

singgah laaa blog saya.....saya dh buat dh mcam u all semua...

....~MissMarshmalloW..~ berkata... [Reply to comment]

http://ratukeliptaip.blogspot.com/2010/11/jom-berkenalan-khas-buat-blogger-baru.html

eh2...dah ramai yang dah join??hemm...uncle ben saye pown nk join jugakk...!!

azieda razak berkata... [Reply to comment]

nama ku telah di senaraikan...
ramai yg da tgk blog kerdil aku...
tq pakcikBen...


lap u la...
^_^

Encik Suami berkata... [Reply to comment]

Syukur Alhamdulillah.Sebenarnya ES sendiri tak perasan nama blog ES naik.saja je tgk2..tetibe terpaku sejenak bila tgk nama blog yg ke 10.
Eh..nie blog ES nie.Syukran pada EN. BEN atas usaha ini.Mmg ES tak sangka sebenarnya.saja2 join n tak tau pun cara yg ES buat tue betul ker salah.
Terima kasih sekali lagi bapa EN. BEN.Pada mereka yg sudi singgah n follow blog ES..ES ucapkan terima kasih juga.

adorable.gal berkata... [Reply to comment]

En Ben!!Terima kasih..ramai da jadi follower..and actually en ben ade blog yg tersendiri..keep it up :)

SURIA AMANDA berkata... [Reply to comment]

Bro...nak join..nak join....

http://suriaamanda.blogspot.com/2010/11/jom-berkenalan-khas-buat-blogger-baru.html#links

x sabar nak ramai kawan nieh...

Aq Waeda,,, berkata... [Reply to comment]

waa nama saya da ditag la,,thanks abg BEN ASHAARI!!
no 16..hehee

enaz weeweet berkata... [Reply to comment]

hehe . terima kasih yee abg ben !
8 ? num feberet tuh.haha
selamat hari raya aidiladha :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI