Selasa, 30 November 2010

Kelahiran BEN ASHAARI !

 

Syukur alhamdulillah .. Genap sudah 34 tahun... Esok tambah 34 tahun sehari .. menuju ke angka 35 ... Hurmm ..sekejap je dah masuk ke kategori dewasa .. Kalau diimbas kembali , seolah semalam baru je aku kena libas dek tali pinggang bapak aku sbb kenakalan aku .. Aku dulu suka redah hutan belukar .. mak bapak mana tak pening kepala  .. Nak kata apa .. aku mmg spesis INDIANA JONES gitu .. hehehe ..

Kenangan paling manis aku sepanjang 34 tahun ... Sudah tentulah berkahwin kan .. ehehe... bila ada teman sebantal ni , alhamdulillah ..mak bapak aku pon tak pening kepala dah diorng .. Mana taknya .. dari kecik sampai ke besar , aku ni suka peningkan kepala orang.. Skang ni korang lak pening ngan aku.. tak sudah sudah dengan segmen aku kan ? Hahahha ... Maaf yer ..

Kenangan paling pahit .. Sat nak imbas ...orang kata jangan dikenang peristiwa lalu .. maka aku tamo nak ingat ... biarkan saja dia menjadi debu debu dibawa angin ..

Sekarang ni , aku terasa sangat gembira sbb aku ada ramai kawan tanpa kira usia yang pastinya senantiasa memberi aku semangat dan sokongan di dunia realiti dan maya ...

Azam aku tahun akan datang dalam dunia blog .. HEHEHEHE ... MAU KASI BUKAK MATA SESEORANG ! DUNIA BLOG INI BUKAN MILIK KAU SEORANG ! MILIK SEMUA ...

Ucapan ? Jutaan terima kasih pada kawan kawan terutama buat ahli keluarga aku .. rakan rakan di FACEBOOK dan blog .. uhuk... kali pertama sebagai blogger ... Yang buat entri khas untuk harijadi aku , ANDA TERBAIK ! Tak sangka ...  huhu ..

SEMOGA KITA SEMUA DIBERKATI ALLAH ..

65 komen :

apezs shah berkata... [Reply to comment]

::::: Happy Besday En. Ben :::::
MGB You.!! Semoga segala apa yang dihajati akan terkabul serta bahagia dalam kehidupan berumah tangga. Amin!

Ajie Mohd Tahir berkata... [Reply to comment]

slmt ulngthun klhiran en ben!
smoge pnjg umur,murah rzki,& bhgia sllu!
^^

Shaofie berkata... [Reply to comment]

happy birthday abang Ben!!

eqbalzack berkata... [Reply to comment]

eh! aku tua lagi ke ben? hehe....

Rina Sharif berkata... [Reply to comment]

semoga allah panjangkan umur, murahkan rezeki dan diberkati.. selamat hari jadi en ben

~ch@wi~ berkata... [Reply to comment]

ehem2~~ happy bfday bro.. hadiah xde la, sekadar ucapan ikhlas ni je yg boleh diberi..huhuhu

cik senah berkata... [Reply to comment]

happy birthday en ben!! :)
may god bless you..

KiD berkata... [Reply to comment]

slemat hari jadi abang ben!! have a nice day!!

azieda razak berkata... [Reply to comment]

selamat hari tua pakcik ben...
semoga di panjangkan umur, murah rezeki dan bahagia selalu...

lizz berkata... [Reply to comment]

amin..apapun semoga apa yang dicita-citakan tercapai hendaknya..

PiKOk berkata... [Reply to comment]

semoga panjang umur, berjaya selalu dan dimurahkan rezeki..amin

cplud miera berkata... [Reply to comment]

hepy besday en ben. besday en ben same wif my mum ;) semoga dipnjgkan umur, dimurahkan rezki dan diberkati hidup dariNYA. amiin
Teruskan bg semngat kt kitrg yg baru nk berjinak2 dlm dunia blogging nih. i'm really enjoy blogging coz dpt rmai kenalan baru! ;)

@e_da berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir abg ben.. semoga semuanya dipermudahkan oleh Nya... aminnn

Cma Shiema berkata... [Reply to comment]

♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ 1.. 2... 3... ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫

..•:*¨¨*:•♫ ♪ Happy Birthday To You! ♪ ♫.•:*¨¨*:•..

..•:*¨¨*:•♫ ♪ Happy Birthday To You! ♪ ♫.•:*¨¨*:•..

..•:*¨¨*:•H a p p y B i r t h d a y t o Y O U !!!.•:*¨¨*:•..•..

..•:*¨¨*:•♫ ♪ Happy Birthday To You! ♪ ♫.•:*¨¨*:•..

♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫


en ben ashaari..
::semOga,sentisa berada dlm lindungan n rahmat yg esa::..

~Athirah's Aunty~ berkata... [Reply to comment]

selamat ulang tahun uncle ben! nah ade hadiah anda di sini (dlm blog saya)...jgn marah yer..nnt lg tua..kene jual...

::cikserai:: berkata... [Reply to comment]

hepi bday incek ben!! moga pasni makin berjaya.. terus jadi blogger eh!

Fyzal berkata... [Reply to comment]

happy birthday bro Ben.

AdiaLuze berkata... [Reply to comment]

Oooo....Dah dewasa rupanye En.Ben kita ni yeee...Slamat hari Lahir yg ke-34!!!
Semoga En.Ben akan terus berblog sampai bila2... ^___^

ila berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir Ben,moga pnjg umur, murah rzki dan sihat tubuh badan untuk beramal...amin

Puteri Iqa Izyan berkata... [Reply to comment]

selamat hari tua pak cik ben! he he he..

:P

Hanis MY berkata... [Reply to comment]

Otanjoubi omedetou en ben, semoga sentiasa diberkati dan dilindungi oleh-Nya...

nazirulhazwan~ berkata... [Reply to comment]

bro, eppy besday bro emsem (kipas2) hehe

imz berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir en ben...semoga panajng umur dan murah rezki..

ijatnuar87 berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir abang Ben...smoga panjang umur, banyak rezki...smoga berjaya dunia dan akhirat...

Mommy 2 Imans berkata... [Reply to comment]

hepi besday ben..moga panjang umor..murah rezeki..murah zuriat..murahla segala..orang yang sentiasa memberi ilmu macam U akan sentiasa diberkati Allah..amin..

**sHiKinn** berkata... [Reply to comment]

semoga di murahkan rezeki selalu dan terus berblog..

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply to comment]

wah! besday en ben ke? kena banjer kek pisang ni..mintak Mat Gebu buatkan...hehehe

missalongwani berkata... [Reply to comment]

ucapan utk en ben n amik adiah sini
http://alongwaniey.blogspot.com/2010/11/epi-besday-en-ben.html

Ummi berkata... [Reply to comment]

Ben, nakal eh....tp nakal2 pun kalah jugak bila nampak Azila eh..hehehee..Moga Ben diberkati dlm apa jua yg dilakukan dan dilindungi Allah swt. selalu...Be the best among the best k!

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Shengri kuai le = Happy birthday le tu.Moga panjang umur,murah rezeki dan bahagia sentiasa bersama isteri tercinta.

p.s : Dan terus tolong budak2 baru belajar cam kami.

y@n@ M!B berkata... [Reply to comment]

happy birthday abg ben..semoga dimurahkan rezeki dan berbahagia disamping wife tercinta ^_^

ZiraZin berkata... [Reply to comment]

Happy Bezday Abe BEN.....smoga apa saje yg d lakukan akan sentiasa d berkati dan d rahmati oleh-NYA...AMINNNN....

Melur Jelita berkata... [Reply to comment]

Selamat Hari Lahir...

cik miera berkata... [Reply to comment]

happy bday abg ben..
semoga sihat ceria selalu, murah rezeki dan bahgia..

Ati Masrif berkata... [Reply to comment]

~HAPPY BIRTHDAY BEN~
semoga di kurniakan kesihatan yang baik
rezeki yang murah dan berbahagia selalu

tapi kan bila usia bertambah ...
kita tak rasa punkan..rasa mcm muda sokmo deh..huhu

Khumaera Ismail berkata... [Reply to comment]

34 thn? ingtkn 29..hehe~
hepy besday.. =)

~ Lady ell ~ berkata... [Reply to comment]

selamat ulangtahun kelahiran en ben..semoga semua hajat akan trcapai..:)

The Nurul berkata... [Reply to comment]

Happy birthday. semoga terus dilimpahkan rahmat dan dimurahkan rezeki. amin.

lalink7 berkata... [Reply to comment]

happy bornday en ben..smoga sihat sejahteraaaaaaaaaaaaaaaaaa....

♥CIK SHA♥ berkata... [Reply to comment]

selamat ulang tahun kelahiran encik ben..semoga dirahmati Allah selalu..^_^

hanna iymeera :) berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir abg ben, semoga abg ben pjg umur, murah rezeki, hidup diredhai Allah.
hanna doakan abg ben selalu berjaya capai apa yg abg ben target, amin. :)

L@n@ a.k.a Mak Budak berkata... [Reply to comment]

hepi besday brother ku .. semoga diberkati allah selalu .. aminn

Salmia berkata... [Reply to comment]

Allah selamat kan kamu!

Syira C Gadis KidaL berkata... [Reply to comment]

salam..

selamat hari lahir..

semoga kesingkatan masa yang ada.. dirimu mampu mencipta bahagia untuk semua yang berada disisimu. Amin 3..

My Little Diary berkata... [Reply to comment]

salam,
happy birthday to you Ben, wish all the best to you & family, may god bless u always. amin.

Haris Khairuddin berkata... [Reply to comment]

.:happy.birthday.brother.ben:.
smoga thn ni lg bermakna dr thn sebelumnya...n sentiasa dlm rahmat n perlindungan Allah. :)

Salmia berkata... [Reply to comment]

lalala...

http://salmiahehehe.blogspot.com/2010/11/thank-you-very-muchooo.html

Haris Khairuddin berkata... [Reply to comment]

jadikan blog brother ben lg best n gempak starz dr sebelumnya..
ni ade entri terbaru..


http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2010/11/kenapa-susah-sangat-nak-mengaku-salah.html

Mama Zara berkata... [Reply to comment]

Happy Beday BA ;)

Entry for ur beday ->
http://familymoza.blogspot.com/2010/11/tercabar-kesabaran-tergugat.html

Adem Aizad berkata... [Reply to comment]

Selamat hari jadi Bro

SURIA AMANDA berkata... [Reply to comment]

Happy birthday bro..nuffnang bg hadiah tak?hehehe..moga panjang umur dan murah rezeki

azzey berkata... [Reply to comment]

BA: Insyaallah ...mudah2an kita semua diberkati

KayNisa berkata... [Reply to comment]

happy birthday, semoga sentiasa dalam lindungan rahmat-Nya

Miss Zan berkata... [Reply to comment]

happy birthday en ben... semoga tercapai segala yang di idamkan.. semoga usaha yang dilakukan akan dipermudahkan olehNya... Amin.....

n a d e a berkata... [Reply to comment]

happy birthday mr ben!
semoga terus maju dlm dunia blog~
;)

fazilzura berkata... [Reply to comment]

HAPPY BESDAY BRO ... ala 35 tuk lelaki x tua lg ler... lelaki kan kembali 'mude' di angka 40 ..

K.Nor berkata... [Reply to comment]

happy birthday ben.. semoga segala doa termakbul.. ermmm rasa cam tau jer mata sapa yg nak dibukak luas2 tu.. hehehehe...

Cik Kamoo berkata... [Reply to comment]

en. ben ...hepi besday!!!

NzahidahZ berkata... [Reply to comment]

betol tu cik ben....
saye dh pnah nmpk d depan mata sendiri...
owh..sakit nye hati bile tgk perempuan di sakiti...
tapi, xsemua lelaki mcm tu kn..?
it depends on how man love their family...

btw, jemput la ke blog saya.. =)

http://japahgojes.blogspot.com

Cik Su berkata... [Reply to comment]

Selamat hari jadi en ben..semoga panjang umur murah rezeki dan bahagia di samping family tercinta..

S.U.R.I.A. berkata... [Reply to comment]

sangt lambat men-wish ..
mintak maaf mr ben
mr ben.suria nk ucapkan slmt hari lahir..
diharap masa2 akan dtg
- lebih cerah dr semalam.
- lbh bagus dr semalam..
- lebh bahagia dr semlm..
- lbh byk rezeki dr smlm...
yg penting.
**lebih ingt Tuhan dr smlm..

semoga pe yg suria nk ucapakn pd mr ben...suria ckp pd diri suria jugak.
thanks juga bagi bnyak input mengenai dunia blog ni.
krt to mr ben

amirah berkata... [Reply to comment]

hepi besday bro ben..moga pjg umo murah rezeki dan dapat anak2 comey2.Lepas ada baby sure entri mesti pasal anak pulak.

Ummi Alifya berkata... [Reply to comment]

Selamat ulang tahun kelahiran ke34..semoga semakin sihat dan dapat anak cepat..amin

Miss Yaty berkata... [Reply to comment]

.::::HAPPY BIRTHDAY INCIK BEN ASHAARI::::.


SEMOGA DI PANJANGKAN UMUR.
MURAH REZEKI.

.DIKURNIAKAN ZURIAT YANG SOLEH DAN SOLEHAH.


.DAN SEMOGA PERKAHWINAN BA KEKAL KE AKHIR HAYAT.

thank untuk BA sebab banyak bantu bloggers baru macam yaty. thanks a lot.

>.<
.AMIIN.

Qhamel berkata... [Reply to comment]

aaaaa... ckap aritu baru 2taon lps amik spm? xpham xpham.. tlong la eksplain.. tlng reply kt sbox sy bule.. sy curios ni..

(@_@) <--- betul.. caye la..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI