Kelahiran BEN ASHAARI !

 

Syukur alhamdulillah .. Genap sudah 34 tahun... Esok tambah 34 tahun sehari .. menuju ke angka 35 ... Hurmm ..sekejap je dah masuk ke kategori dewasa .. Kalau diimbas kembali , seolah semalam baru je aku kena libas dek tali pinggang bapak aku sbb kenakalan aku .. Aku dulu suka redah hutan belukar .. mak bapak mana tak pening kepala  .. Nak kata apa .. aku mmg spesis INDIANA JONES gitu .. hehehe ..

Kenangan paling manis aku sepanjang 34 tahun ... Sudah tentulah berkahwin kan .. ehehe... bila ada teman sebantal ni , alhamdulillah ..mak bapak aku pon tak pening kepala dah diorng .. Mana taknya .. dari kecik sampai ke besar , aku ni suka peningkan kepala orang.. Skang ni korang lak pening ngan aku.. tak sudah sudah dengan segmen aku kan ? Hahahha ... Maaf yer ..

Kenangan paling pahit .. Sat nak imbas ...orang kata jangan dikenang peristiwa lalu .. maka aku tamo nak ingat ... biarkan saja dia menjadi debu debu dibawa angin ..

Sekarang ni , aku terasa sangat gembira sbb aku ada ramai kawan tanpa kira usia yang pastinya senantiasa memberi aku semangat dan sokongan di dunia realiti dan maya ...

Azam aku tahun akan datang dalam dunia blog .. HEHEHEHE ... MAU KASI BUKAK MATA SESEORANG ! DUNIA BLOG INI BUKAN MILIK KAU SEORANG ! MILIK SEMUA ...

Ucapan ? Jutaan terima kasih pada kawan kawan terutama buat ahli keluarga aku .. rakan rakan di FACEBOOK dan blog .. uhuk... kali pertama sebagai blogger ... Yang buat entri khas untuk harijadi aku , ANDA TERBAIK ! Tak sangka ...  huhu ..

SEMOGA KITA SEMUA DIBERKATI ALLAH ..

65 ulasan:

  1. ::::: Happy Besday En. Ben :::::
    MGB You.!! Semoga segala apa yang dihajati akan terkabul serta bahagia dalam kehidupan berumah tangga. Amin!

    BalasPadam
  2. slmt ulngthun klhiran en ben!
    smoge pnjg umur,murah rzki,& bhgia sllu!
    ^^

    BalasPadam
  3. eh! aku tua lagi ke ben? hehe....

    BalasPadam
  4. semoga allah panjangkan umur, murahkan rezeki dan diberkati.. selamat hari jadi en ben

    BalasPadam
  5. ehem2~~ happy bfday bro.. hadiah xde la, sekadar ucapan ikhlas ni je yg boleh diberi..huhuhu

    BalasPadam
  6. happy birthday en ben!! :)
    may god bless you..

    BalasPadam
  7. slemat hari jadi abang ben!! have a nice day!!

    BalasPadam
  8. selamat hari tua pakcik ben...
    semoga di panjangkan umur, murah rezeki dan bahagia selalu...

    BalasPadam
  9. amin..apapun semoga apa yang dicita-citakan tercapai hendaknya..

    BalasPadam
  10. semoga panjang umur, berjaya selalu dan dimurahkan rezeki..amin

    BalasPadam
  11. hepy besday en ben. besday en ben same wif my mum ;) semoga dipnjgkan umur, dimurahkan rezki dan diberkati hidup dariNYA. amiin
    Teruskan bg semngat kt kitrg yg baru nk berjinak2 dlm dunia blogging nih. i'm really enjoy blogging coz dpt rmai kenalan baru! ;)

    BalasPadam
  12. selamat hari lahir abg ben.. semoga semuanya dipermudahkan oleh Nya... aminnn

    BalasPadam
  13. ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ 1.. 2... 3... ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫

    ..•:*¨¨*:•♫ ♪ Happy Birthday To You! ♪ ♫.•:*¨¨*:•..

    ..•:*¨¨*:•♫ ♪ Happy Birthday To You! ♪ ♫.•:*¨¨*:•..

    ..•:*¨¨*:•H a p p y B i r t h d a y t o Y O U !!!.•:*¨¨*:•..•..

    ..•:*¨¨*:•♫ ♪ Happy Birthday To You! ♪ ♫.•:*¨¨*:•..

    ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫


    en ben ashaari..
    ::semOga,sentisa berada dlm lindungan n rahmat yg esa::..

    BalasPadam
  14. selamat ulang tahun uncle ben! nah ade hadiah anda di sini (dlm blog saya)...jgn marah yer..nnt lg tua..kene jual...

    BalasPadam
  15. hepi bday incek ben!! moga pasni makin berjaya.. terus jadi blogger eh!

    BalasPadam
  16. Oooo....Dah dewasa rupanye En.Ben kita ni yeee...Slamat hari Lahir yg ke-34!!!
    Semoga En.Ben akan terus berblog sampai bila2... ^___^

    BalasPadam
  17. selamat hari lahir Ben,moga pnjg umur, murah rzki dan sihat tubuh badan untuk beramal...amin

    BalasPadam
  18. selamat hari tua pak cik ben! he he he..

    :P

    BalasPadam
  19. Otanjoubi omedetou en ben, semoga sentiasa diberkati dan dilindungi oleh-Nya...

    BalasPadam
  20. bro, eppy besday bro emsem (kipas2) hehe

    BalasPadam
  21. selamat hari lahir en ben...semoga panajng umur dan murah rezki..

    BalasPadam
  22. selamat hari lahir abang Ben...smoga panjang umur, banyak rezki...smoga berjaya dunia dan akhirat...

    BalasPadam
  23. hepi besday ben..moga panjang umor..murah rezeki..murah zuriat..murahla segala..orang yang sentiasa memberi ilmu macam U akan sentiasa diberkati Allah..amin..

    BalasPadam
  24. semoga di murahkan rezeki selalu dan terus berblog..

    BalasPadam
  25. wah! besday en ben ke? kena banjer kek pisang ni..mintak Mat Gebu buatkan...hehehe

    BalasPadam
  26. ucapan utk en ben n amik adiah sini
    http://alongwaniey.blogspot.com/2010/11/epi-besday-en-ben.html

    BalasPadam
  27. Ben, nakal eh....tp nakal2 pun kalah jugak bila nampak Azila eh..hehehee..Moga Ben diberkati dlm apa jua yg dilakukan dan dilindungi Allah swt. selalu...Be the best among the best k!

    BalasPadam
  28. Shengri kuai le = Happy birthday le tu.Moga panjang umur,murah rezeki dan bahagia sentiasa bersama isteri tercinta.

    p.s : Dan terus tolong budak2 baru belajar cam kami.

    BalasPadam
  29. happy birthday abg ben..semoga dimurahkan rezeki dan berbahagia disamping wife tercinta ^_^

    BalasPadam
  30. Happy Bezday Abe BEN.....smoga apa saje yg d lakukan akan sentiasa d berkati dan d rahmati oleh-NYA...AMINNNN....

    BalasPadam
  31. happy bday abg ben..
    semoga sihat ceria selalu, murah rezeki dan bahgia..

    BalasPadam
  32. ~HAPPY BIRTHDAY BEN~
    semoga di kurniakan kesihatan yang baik
    rezeki yang murah dan berbahagia selalu

    tapi kan bila usia bertambah ...
    kita tak rasa punkan..rasa mcm muda sokmo deh..huhu

    BalasPadam
  33. 34 thn? ingtkn 29..hehe~
    hepy besday.. =)

    BalasPadam
  34. selamat ulangtahun kelahiran en ben..semoga semua hajat akan trcapai..:)

    BalasPadam
  35. Happy birthday. semoga terus dilimpahkan rahmat dan dimurahkan rezeki. amin.

    BalasPadam
  36. happy bornday en ben..smoga sihat sejahteraaaaaaaaaaaaaaaaaa....

    BalasPadam
  37. selamat ulang tahun kelahiran encik ben..semoga dirahmati Allah selalu..^_^

    BalasPadam
  38. selamat hari lahir abg ben, semoga abg ben pjg umur, murah rezeki, hidup diredhai Allah.
    hanna doakan abg ben selalu berjaya capai apa yg abg ben target, amin. :)

    BalasPadam
  39. hepi besday brother ku .. semoga diberkati allah selalu .. aminn

    BalasPadam
  40. salam..

    selamat hari lahir..

    semoga kesingkatan masa yang ada.. dirimu mampu mencipta bahagia untuk semua yang berada disisimu. Amin 3..

    BalasPadam
  41. salam,
    happy birthday to you Ben, wish all the best to you & family, may god bless u always. amin.

    BalasPadam
  42. .:happy.birthday.brother.ben:.
    smoga thn ni lg bermakna dr thn sebelumnya...n sentiasa dlm rahmat n perlindungan Allah. :)

    BalasPadam
  43. lalala...

    http://salmiahehehe.blogspot.com/2010/11/thank-you-very-muchooo.html

    BalasPadam
  44. jadikan blog brother ben lg best n gempak starz dr sebelumnya..
    ni ade entri terbaru..


    http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2010/11/kenapa-susah-sangat-nak-mengaku-salah.html

    BalasPadam
  45. Happy Beday BA ;)

    Entry for ur beday ->
    http://familymoza.blogspot.com/2010/11/tercabar-kesabaran-tergugat.html

    BalasPadam
  46. Happy birthday bro..nuffnang bg hadiah tak?hehehe..moga panjang umur dan murah rezeki

    BalasPadam
  47. BA: Insyaallah ...mudah2an kita semua diberkati

    BalasPadam
  48. happy birthday, semoga sentiasa dalam lindungan rahmat-Nya

    BalasPadam
  49. happy birthday en ben... semoga tercapai segala yang di idamkan.. semoga usaha yang dilakukan akan dipermudahkan olehNya... Amin.....

    BalasPadam
  50. happy birthday mr ben!
    semoga terus maju dlm dunia blog~
    ;)

    BalasPadam
  51. HAPPY BESDAY BRO ... ala 35 tuk lelaki x tua lg ler... lelaki kan kembali 'mude' di angka 40 ..

    BalasPadam
  52. happy birthday ben.. semoga segala doa termakbul.. ermmm rasa cam tau jer mata sapa yg nak dibukak luas2 tu.. hehehehe...

    BalasPadam
  53. betol tu cik ben....
    saye dh pnah nmpk d depan mata sendiri...
    owh..sakit nye hati bile tgk perempuan di sakiti...
    tapi, xsemua lelaki mcm tu kn..?
    it depends on how man love their family...

    btw, jemput la ke blog saya.. =)

    http://japahgojes.blogspot.com

    BalasPadam
  54. Selamat hari jadi en ben..semoga panjang umur murah rezeki dan bahagia di samping family tercinta..

    BalasPadam
  55. sangt lambat men-wish ..
    mintak maaf mr ben
    mr ben.suria nk ucapkan slmt hari lahir..
    diharap masa2 akan dtg
    - lebih cerah dr semalam.
    - lbh bagus dr semalam..
    - lebh bahagia dr semlm..
    - lbh byk rezeki dr smlm...
    yg penting.
    **lebih ingt Tuhan dr smlm..

    semoga pe yg suria nk ucapakn pd mr ben...suria ckp pd diri suria jugak.
    thanks juga bagi bnyak input mengenai dunia blog ni.
    krt to mr ben

    BalasPadam
  56. hepi besday bro ben..moga pjg umo murah rezeki dan dapat anak2 comey2.Lepas ada baby sure entri mesti pasal anak pulak.

    BalasPadam
  57. Selamat ulang tahun kelahiran ke34..semoga semakin sihat dan dapat anak cepat..amin

    BalasPadam
  58. .::::HAPPY BIRTHDAY INCIK BEN ASHAARI::::.


    SEMOGA DI PANJANGKAN UMUR.
    MURAH REZEKI.

    .DIKURNIAKAN ZURIAT YANG SOLEH DAN SOLEHAH.


    .DAN SEMOGA PERKAHWINAN BA KEKAL KE AKHIR HAYAT.

    thank untuk BA sebab banyak bantu bloggers baru macam yaty. thanks a lot.

    >.<
    .AMIIN.

    BalasPadam
  59. aaaaa... ckap aritu baru 2taon lps amik spm? xpham xpham.. tlong la eksplain.. tlng reply kt sbox sy bule.. sy curios ni..

    (@_@) <--- betul.. caye la..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI