Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 11 November 2010

Maafkan kami penunggu gua..

 

Aisey.. tercicir sorang ni .. hehhehe... Korang rasa aku patut teruskan atau tutup segmen ni ? Ke dah cukup ?

Tapi tk pe la.. bagi yang berminat tu , teruskanlah membuat entri tu.. selagi ada selagi tu aku buat.. kalau diam , kita diamkan saja.. kan kan ? hahah...

Segmen ni bukan suai kenal .tapi aku cadang nak buat.. ala ala .. hehe.. kena tunggu la.. kang cakap ada lak yang curik idea ni.. penat wo pk idea ni.. bukan senang nak pk waktu waktu buntu idea ni..

Alhamdulillah..cuaca cun skang ni .. Rasa cam nak g cuci mata kat Mid Valley lak ler... baki gaji bulan lepas tak abis lagi ni.. hahaha.. jgn risau.. ada seringgit jer ni.. cukup lepas tambang komuter.. hehehe...

Eh terlari tajuk.. sebenarnya aku nak mintak maaf kat ELLY sbb tercicir nama dia.. Yekeeeee... hehhe.. yela kot.. lama dia tunggu.. nama dia tak naik.. haaa.. ni aku bagi cun punyaa.. sorang lak tu.. hahaha..

image Haaa.. ini orangnya.. Bini orang laaa..jangan kacau ..kang kena tanggal kepala dari badan tu kang .. haaa..Dah.. jom g usha blog dia.. Diulangi !! usha blog diaaaa..bukan orangnya !! Faham ? Nak buat kakak angkat , sila tanya dia.. Jom > ELLY

Aku tak de sapa nak buat abang angkat ke ???? hahahha

20 komen :

iyou berkata... [Reply to comment]

enchek ben, nak tumpang nanye ley? soalan terkeluar dari topik neh.. hehe..

kalau enchek ben tau, agak2 kenapa ea dlm list BE iyou x pernah bertambah? tapi kat blog da mcm2 iklan keluar. em, ker ada silap setting kat mana2.. huhu.. xpon mmg iyou jer perasan byk iklan.. haha

man yusoef berkata... [Reply to comment]

angkat bakul sendiri....hahaha

iyou berkata... [Reply to comment]

waaaaa.. nih mmg masalah perasan la ni??? (T_T)

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@iyou
BE akan dikira melalui PV ..

elly @ suely berkata... [Reply to comment]

hahaha.... tq tq encik ben! terharu ahkak! haha... tetibe ade yg komen kat blog sy kata dtg dr blog en ben ni..... terus bukak sini, upenye ade entry khas woooo!

tq2......... tq! dah xterucap ni! hahaha.........

jom2 terjah blog saya........

thanks lagi en ben ensem.... (bg kredit sket haha)

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@man
hahaha.. nk wat camana.. takde sapa nak tolong angkatkan ..

chentaMAYA berkata... [Reply to comment]

abg ben! gua nak wat lu abg angkat! kah kah kah!

FareedSairi berkata... [Reply to comment]

Mr ben, hang buat hati den tergugat!seb bek letak amaran berkali2. hahaha

Jom beri pendapat: analisis survey kitar semula

Gayahspears berkata... [Reply to comment]

hahah.. jgn2 terangkat suda~lalala

iyou berkata... [Reply to comment]

chentaMAYA, iyou nak buat enchek ben jadi pakcik angkat boley? hahaha

Asyraf Hamasaki berkata... [Reply to comment]

peh betuah betul badan hahaha mcm ni wa pun nak tertinggal jugak la bleh ke :-)

krole berkata... [Reply to comment]

wuahhh tahniah tok blogger elly~dan suka sgt dtg sni abg ben..blaje r mnum heee~

Umiey berkata... [Reply to comment]

salam bro, blog sy xde pun..

elly @ suely berkata... [Reply to comment]

trafik sy makin meningkat.... huhu best! best!

MahaMahu berkata... [Reply to comment]

Tahniah kepada 10 top bloggers malaysia yg dikeluarkan majalah Faces.. bila lak giliran bro Ben ni huhuhuhu peminat dah ramai menanti..

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

Tahniah untuk elly...siap2 lah jari tu bg laju membalas ziarah ye..

buat Mr Ben,meh sini LM nak jd kan awak abg angkat ni.Tapi sure tak terangkat kot?haha

zacky ~786~ berkata... [Reply to comment]

jom terjah

Rara Farah berkata... [Reply to comment]

siyes2..ta larat nk agkt

Radianthijab berkata... [Reply to comment]

hehehee..xlarat kot nak abg ben nih..bdan dh la turf..hehee besnya lau da org wat entry sal kta kt blog dia..nak2 plak yg fmes cm en.ben...!! :D

therylisa nurul ain berkata... [Reply to comment]

borang menjadikan abg ben seorang abang angkat ade kosong ag ke tak ? :P

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI