Maafkan kami penunggu gua..

 

Aisey.. tercicir sorang ni .. hehhehe... Korang rasa aku patut teruskan atau tutup segmen ni ? Ke dah cukup ?

Tapi tk pe la.. bagi yang berminat tu , teruskanlah membuat entri tu.. selagi ada selagi tu aku buat.. kalau diam , kita diamkan saja.. kan kan ? hahah...

Segmen ni bukan suai kenal .tapi aku cadang nak buat.. ala ala .. hehe.. kena tunggu la.. kang cakap ada lak yang curik idea ni.. penat wo pk idea ni.. bukan senang nak pk waktu waktu buntu idea ni..

Alhamdulillah..cuaca cun skang ni .. Rasa cam nak g cuci mata kat Mid Valley lak ler... baki gaji bulan lepas tak abis lagi ni.. hahaha.. jgn risau.. ada seringgit jer ni.. cukup lepas tambang komuter.. hehehe...

Eh terlari tajuk.. sebenarnya aku nak mintak maaf kat ELLY sbb tercicir nama dia.. Yekeeeee... hehhe.. yela kot.. lama dia tunggu.. nama dia tak naik.. haaa.. ni aku bagi cun punyaa.. sorang lak tu.. hahaha..

image Haaa.. ini orangnya.. Bini orang laaa..jangan kacau ..kang kena tanggal kepala dari badan tu kang .. haaa..Dah.. jom g usha blog dia.. Diulangi !! usha blog diaaaa..bukan orangnya !! Faham ? Nak buat kakak angkat , sila tanya dia.. Jom > ELLY

Aku tak de sapa nak buat abang angkat ke ???? hahahha

20 ulasan:

  1. enchek ben, nak tumpang nanye ley? soalan terkeluar dari topik neh.. hehe..

    kalau enchek ben tau, agak2 kenapa ea dlm list BE iyou x pernah bertambah? tapi kat blog da mcm2 iklan keluar. em, ker ada silap setting kat mana2.. huhu.. xpon mmg iyou jer perasan byk iklan.. haha

    BalasPadam
  2. waaaaa.. nih mmg masalah perasan la ni??? (T_T)

    BalasPadam
  3. hahaha.... tq tq encik ben! terharu ahkak! haha... tetibe ade yg komen kat blog sy kata dtg dr blog en ben ni..... terus bukak sini, upenye ade entry khas woooo!

    tq2......... tq! dah xterucap ni! hahaha.........

    jom2 terjah blog saya........

    thanks lagi en ben ensem.... (bg kredit sket haha)

    BalasPadam
  4. @man
    hahaha.. nk wat camana.. takde sapa nak tolong angkatkan ..

    BalasPadam
  5. abg ben! gua nak wat lu abg angkat! kah kah kah!

    BalasPadam
  6. Mr ben, hang buat hati den tergugat!seb bek letak amaran berkali2. hahaha

    Jom beri pendapat: analisis survey kitar semula

    BalasPadam
  7. hahah.. jgn2 terangkat suda~lalala

    BalasPadam
  8. chentaMAYA, iyou nak buat enchek ben jadi pakcik angkat boley? hahaha

    BalasPadam
  9. peh betuah betul badan hahaha mcm ni wa pun nak tertinggal jugak la bleh ke :-)

    BalasPadam
  10. wuahhh tahniah tok blogger elly~dan suka sgt dtg sni abg ben..blaje r mnum heee~

    BalasPadam
  11. salam bro, blog sy xde pun..

    BalasPadam
  12. trafik sy makin meningkat.... huhu best! best!

    BalasPadam
  13. Tahniah kepada 10 top bloggers malaysia yg dikeluarkan majalah Faces.. bila lak giliran bro Ben ni huhuhuhu peminat dah ramai menanti..

    BalasPadam
  14. Tahniah untuk elly...siap2 lah jari tu bg laju membalas ziarah ye..

    buat Mr Ben,meh sini LM nak jd kan awak abg angkat ni.Tapi sure tak terangkat kot?haha

    BalasPadam
  15. hehehee..xlarat kot nak abg ben nih..bdan dh la turf..hehee besnya lau da org wat entry sal kta kt blog dia..nak2 plak yg fmes cm en.ben...!! :D

    BalasPadam
  16. borang menjadikan abg ben seorang abang angkat ade kosong ag ke tak ? :P

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI