Pesananku kepada blogger baru.. tips terakhir ..

 

Walaupun korang bergelar blogger , aku harap ... janganlah sampai jadi begini !!

image

jgn ternganga bila tengok trafik blogger lain !

image

jangan bergaduh dengan blogger lain

image

jangan tidur depan pc / laptop

image 

jangan rosakkan harta peribadi kerana trafik rendah

image

jangan menyorok bila mak panggil untuk buat kerja rumah !

image

jangan sampai tak makan ! Jaga kesihatan tuuu

image

jangan ngorat bini / laki orang !

image

belajar belajar la godek sendiri yer ..

dan yang terakhir ..

image

jangan lupa rakan rakan seperjuangan bila dah naik .. okeh ? Semoga berjaya .. Pakcik nak undur diri untuk hari ini .. Nak rehatkan minda ..

63 ulasan:

  1. haha terbaikk~! <a href='http://www.afiqbukhari.com/>Blog Afiq Bukhari</a>

    BalasPadam
  2. hehehe..cute tak hingat, tp beware gak takut depa terkencing atas lappy tu :)

    BalasPadam
  3. hahaha comel sgt kucing yang dah tergolek atas lappy tu. terima kasih atas pesanan lucu tetapi penuh bermakna ni :)

    BalasPadam
  4. ooo camtu yer..hehe..tq..tips yg bergune

    BalasPadam
  5. haha...nmpknya post2 hari ni macam lebih kpd piture uploading.....hehe..:)

    nice! i like cats!!!..^^

    BalasPadam
  6. hehehehe...dah xmo keyrill panggil En Ben lagi ek? pakcik Ben lah...huhuhu! (xsesuai la plak!) huhuhu...

    BalasPadam
  7. hehe xlah sampai mcm tu kot...dahulukan yg wajib :)

    BalasPadam
  8. hihihi..menarik..menarik...
    tQ en.Ben~ :)


    http://efagurlz.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. ahhhh.....
    kering kontang dah idea neh...

    BalasPadam
  10. time ksih byk2 ye...pape pon..kucing2 2 mmg cmel..heheh

    BalasPadam
  11. terbaekkk punyer tips....wink2....confirm ke nie pesanan terakhir..???..hikhik

    BalasPadam
  12. Comelnyaaa kucing tu, kucing itam tu kesian, macam tak cukup makan... hehe

    BalasPadam
  13. terima kasih la bro :) jap lagi nak balik gak, tapi tada tenet di rumah :(

    BalasPadam
  14. Akan disemat didalam minda..hehehe.

    BalasPadam
  15. ada ke blogger camtu.. ermmm kesiannn :), relek2 sudah.

    BalasPadam
  16. insyaallah...pakcik...kikikiki..mcm xsedap ja pangil pakcik...kita lebih suka panggil incek ben la...
    best la tngk gambar kucing 2...
    i loikeess...

    BalasPadam
  17. Terima Kasih En Ben. Moga-moga.!!

    BalasPadam
  18. terima kasih untuk info itu~.

    *gambar2 kucen sangat comel. :)

    BalasPadam
  19. mcm2 idea pak cik ben ni...tabik spring ni!

    BalasPadam
  20. baek pakcik... nasihat pakcik sentiasa dlm ingatan....

    BalasPadam
  21. saya suka nasihat yang 'uncle' ben kasi.. terima kasih..

    BalasPadam
  22. comelnya..mana pak cik ben cari gambar yang comel tu...padan dgn tips pak cik ben bagi...hihi

    BalasPadam
  23. comelnya..mana pak cik ben cari gambar yang comel tu...padan dgn tips pak cik ben bagi...hihi

    BalasPadam
  24. Baik Mr Ben...jgn ngurat bini dan laki orang.. i like tu.Sebab apa terngorat?sbb tak baca profile..haha.

    BalasPadam
  25. comel sgt sebab ade miyaw2

    BalasPadam
  26. nsht yg sgt berguna...ngeh3!!!...mmg btl la semua tue...time ksih yek abg ben... :)

    BalasPadam
  27. time kasih bro ben ats nasihat..alhamdulillah, lps dh join suai kenal bro ben,trafic dh meningkat..tp blog plak wat hal..anyway,thx bro!!

    BalasPadam
  28. time kasih bro ben ats nasihat..alhamdulillah, lps dh join suai kenal bro ben,trafic dh meningkat..tp blog plak wat hal..anyway,thx bro!!

    BalasPadam
  29. don't judge a book by it's cover. don't judge org by it's blog(boleh ke ayat ni. hehehe)...

    BalasPadam
  30. em..mesti En.Ben awal2 dulu cam ni kan? hahaha..jgn marah. Nasihat yg sgt berguna.TQVM atas smgt menyatukn para blogger.

    BalasPadam
  31. baik cikgu...
    OMG, kucing.. comel2 :)

    BalasPadam
  32. ya, TQVM bro Ben sebab myatukan blogger. terbaiklah!

    heheehe

    BalasPadam
  33. ohoo..tips yg sgt brguna tuk ari ni..haha

    BalasPadam
  34. hahahhaa...comey gler..sume kucing pulak tu. plg comey yg baring ats laptop.hehehe

    BalasPadam
  35. Sikit2 gaduh, maju sket dengki, salah sikit kna bambu, abih camno..

    mush - ngomel, ngumpat & ngata

    BalasPadam
  36. btul2.. hehe bgus la abg ben nih ! i likeee.. hehe thx ye !

    BalasPadam
  37. btul2.. hehe bgus la abg ben nih ! i likeee.. hehe thx ye !

    BalasPadam
  38. sye akan praktik kan tips ini...
    hekhek..

    BalasPadam
  39. suka entri ini . sentiasa akan ingat orang yang berjasa :)

    BalasPadam
  40. tuuu diaaaa.....entri ringkas tp amatlah bermakna

    BalasPadam
  41. faizs akn ingat pesan abg ben. thanks..

    BalasPadam
  42. betul tu ! betul tu . hehehe :) thanks

    BalasPadam
  43. tenkiu bro ben...betul sangat tuh..banyak dapat pahala nih ingatkan org..baguss

    BalasPadam
  44. hehe..tang ternganga bila tgk trafik blog lain dgn x makan tu cam terkena je.. :D

    BalasPadam
  45. nice tips..nice picture.. hehehe... ;)

    BalasPadam
  46. jangan ternganga tengok trafik blog orang lain maksud abang - takut kita kecewa ke? Tapi kalu jadikan semangat ok je kan :D

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI