Tiba-tiba sakit kepala menyerang .. Singgah 4 - BEN ASHAARI

Tiba-tiba sakit kepala menyerang .. Singgah 4

 

Dah siap nak g kerja.. Tiba tiba berpinar kepala .. Pelik .. apa yang aku salah makan ? Nak tak nak terpaksa aku cuti ari ni .. Makan ubat dan berehat.. Ni baru bangun.. pon masih lagi sakit kepala .. haih ..

Tak pe la .. ramai yang sertai segmen baru aku ni .. Aku senaraikan yer.. Maaf .. Nak bebel lebih , kepala tak mengizinkan .. Jadi mana yang berminat nak bekenalan dan menambah kenalan baru , silakan menziarahi mereka ..

SINGGAH 4 :

  1. EDY
  2. LUKISAN PENA
  3. Cik Ila
  4. sArAh
  5. LyNn'Azlina
  6. Zoulhusni:My Emancipation
  7. noreed
  8. Fa-zlyn
  9. rabiatul
  10. Q'ein
  11. Durratul
  12. Ainismaira
  13. Syeeda Sobbihi
  14. hidayahmiamir
  15. masmurni
  16. *cilipadi=hafizah*
  17. hasrul hassan
  18. Sara Mysara
  19. [ Krafaina ]
  20. Pensel Kontot
  21. deefaLya~
  22. { finie }
  23. salem:D
  24. azlini

Terima kasih semua ..

28 ulasan:

  1. apa yg singgah2 ni abag Ben?pening Ceq..
    hahahhaha..

    BalasPadam
  2. jangan lupe makan ubat..jgn duk mengadap lappy je... kesihatan pun kne jage

    BalasPadam
  3. thanks..i'm listed..ngeee..segan2..

    take a rest bro..

    BalasPadam
  4. samada berlebihan mengadap laptop / tak cukup rehat / ada migrain atau terkezut berlebihan dgn bunyi dari blog yg ada lagu pagi tadi tu. huhu~ take care en. ben 10.

    BalasPadam
  5. segmen baru ke ni..nk join lah..

    BalasPadam
  6. salam bro...ada tag contest sket...haha

    http://hazrilhafiz.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

    BalasPadam
  7. Stress kot? atau trkena virus komputer.

    BalasPadam
  8. BA. makan ubat/ good rest..

    selamat berkenalan semua..
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  9. singgah 4...tunggu nak serang..

    BalasPadam
  10. salam kenal semua... berehatkan diri serta minda En. Ben.

    BalasPadam
  11. Rehat ye Mr BA, LM nak lawat kawan baru..ramainya .

    BalasPadam
  12. Salam En Ben,

    Semoga cepat sembuh dan sihat semula.. Allah bagi sakit tu suruh En Ben kurangkan sedikit aktiviti mengadap lappy ... ;-)
    Ambil peluang ini untuk berehat secukup rasa, eh.. berehat secukupnya ... jangan fikir dulu pasal update blog...
    Kesihatan lebih utama (Alhamdulillah dah ambik insuran semalam kan )

    Kalau dah sakit lebih teruk lagi susah kan... Bersederhanalah dalam semua hal...(peringatan bagi diri saya jugak nih)

    Akhir kata, sempena hari wukuf ni, sambil baring-baring rehatkan minda tu, berzikir lah banyak2, InsyaAllah Allah akan permudahkan segala urusan.
    Amin.

    BalasPadam
  13. saya kenalan ke 24 untuk singgah 4 ni.. selamat kenalan sume.. heehe.. take care yer en.ben.. moga lekas sembuh..hehe

    BalasPadam
  14. salam..
    ada typing error sket kat no. 6..
    url tu blog sy, tapi name lain..

    btw,thanx..

    BalasPadam
  15. Abg Ben, sila berehat. Thanxs byk2 ye. Jasamu dikenang. =P saya punye no 21. =)

    BalasPadam
  16. Salam ...
    heh saya masuk dalam list yang keempat ehh .. huhu.. rramai betul yang tertarik. Yelah, folower pun ribuan tu. :) Tahniah pada ben yang saya fikir berjaya dalam Questnya ini.

    Tujuan memang murni.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    BalasPadam
  17. huhu..salam abg ben..smoga cepat ok. jew..nanti teruskan membebel k...:-)
    terima kasih banyak2 :-)

    BalasPadam
  18. Terima kasih.. Thank You.. ^_^

    BalasPadam
  19. salam.

    abg ben, tompang buat pengumuman sket.. blogger baru.. hehe

    jom join contest pertama.. mudah je.. :-)

    BalasPadam
  20. Semoga cepat sembuh..banyakkan minum air suam...(bagi petua penawar sakit kepala nih..)
    seronok sangat sebab ada nama sendiri kat page nih..saya linkkan page ni dari blog saya sbg tanda ingatan dan penguat semangat untuk terus mem'blog'kan diri...thanks

    BalasPadam
  21. sedang blogwalking bersama encik Ben...fuhh penat...tp dapat ramai sahabat baru ;)

    BalasPadam
  22. tq..ada termasuk dlm list jugak

    BalasPadam
  23. Encik ben, thanks sebab singgah blog sy. nnt jln2 lg tau! salam perkenalan kpd yg lain2 jugak.

    BalasPadam
  24. thanks encik ben...salam ukhwah

    BalasPadam
  25. thankz bebanyak ABG BEN..
    keje2 gk..
    rehat pn pnting gk..
    hehe..

    BalasPadam
  26. salam perkenalan sume :)

    cik misi here

    meh singgah teratak
    http://nurazizahyahaya.blogspot.com

    nice 2 u know u all dear :)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.