Akhirnya , BEN ASHAARI di dalam majalah ..

image

Patut la aku macam malas je g gym .. rupanya ada sesuatu kat kedai buku .. hehehe ..

Tanya kat tokey tu .. " RAPI FEB punya sudah ada ka ? " ..

Tokey tu jawab " Ada .. "

Aku cam juling jap .. " Hah ?? Ada ? "

Tokey tu menuding jari dia ke arah majalah tu .. Gulp ..

Aku angkat.. selak .. belakang ... Segmen GAYA HIDUP ... Kasi saya 100 !!! Hahahaha .. melampau arr .. 1 dah la.. esok esok beli lagi.. mau kasi frame besar besar .. hahahaha ...

Terima kasih kepada semua sahabat sahabat blogger yang menyokong BEN ASHAARI BLOG selama ini !!! Anda semua terbaik !!

237 ulasan:

  1. tahniah ye... tentu happy kan..

    BalasPadam
  2. huyooo masok magazine la pak cik ben nih ;p

    BalasPadam
  3. tahniahhhh.. nk g beli rapi jugakk laaa. ngeee

    BalasPadam
  4. waaaa... da kuar majalah..mau signnnnnnn plizzzzz

    BalasPadam
  5. wuwuwuuu... besnye pat masuk magazine.. tahniah kat abg ben.. hehehe

    BalasPadam
  6. same2... hehe.
    apapn,...Tahniah!!! ^_^

    Skg musim blogger msuk srt kabar n majalah..hik2

    BalasPadam
  7. Wahhhh..Tahniah..mkin meletop la lepas ini

    BalasPadam
  8. lepas ni bro x leh lah nak kata "aku femes bukan pasal pihak ketiga, media".. Sebab dulu bro penah cakap camtu dalam entry.. saya masih ingat lagi kata² itu.. jgn marah yer.. hik2 jom sembahyang maghrib =)

    BalasPadam
  9. wah.. pasni untung rm1 juta la en BA.. bangga dgn BA. makin glemer makin sy suka sbb blh tumpang promot blog kt segmen BA

    BalasPadam
  10. hehe.. gembira ye? will always support u. :)

    BalasPadam
  11. semakin bersemangat nak maen gym..mauahha

    BalasPadam
  12. havang benn... power lohh... bngga jadi salah seorg peminat anf follower abg ben nyer blog,.. my idol..

    http://zarul90soul.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. tahniah bro...nak pi cari jugak

    BalasPadam
  14. tahniah bro...keep it up...ur my idol... ^_^...

    BalasPadam
  15. wah! tahniah abg ben! akhirnya abg ben da dlm magazine. (:

    BalasPadam
  16. kalo nk tau...aku la jurulatih bro ben...hahahahha

    BalasPadam
  17. salam ben,
    tumpang bangga dan tumpang gembira..
    tergugat fahrin ahmad lepas nihh..
    :D

    BalasPadam
  18. salam ben,
    tumpang bangga dan tumpang gembira..
    tergugat fahrin ahmad lepas nihh..
    :D

    BalasPadam
  19. syabas!!!....kami turut blogger2 masakan turut berasa bangga = versi siam = อาหาร Blogger Blogger - ของเรายังมีความภาคภูมิใจ ..

    BalasPadam
  20. pewit! pewitt! caye la abg ben..

    BalasPadam
  21. @BEN ASHAARI hahaha kerana terlebih femes lah bro masuk majalah rapi.. Esok saya nk beli majalah ni.. Hik2 nak tunjuk kat rakan sekerja.. BTW tahniah bro.. Tabik lah dgn blog pon boleh masuk majalah

    BalasPadam
  22. japg nak p serbu kedai buku yg jual majalah :))

    BalasPadam
  23. tahniah abg ben...lepas ni bertambah meletup la abg ben...lepas majalah, keluar TV plak la...

    BalasPadam
  24. wow!abg ben ley jd artis la lps nie..ehe..

    BalasPadam
  25. Waah,sudah keluar majalah...usaha = kepopularan...okaylah tu...usaha lagi,pasni leh kuar TV plak...hehehe...

    BalasPadam
  26. @Izamir Ridzwan
    haha..IR pun dah femes skang nih....
    bila la tiba giliran saya nak femes nih...huhu...=P

    BalasPadam
  27. Wow...tahniah abg Ben...dari bulan 12 menunggu slps dgr diinterview aritu...

    BalasPadam
  28. tahniah en ben...
    tang tajuk artikel tu yg power...

    BalasPadam
  29. lol, nk g bli satgi! xD

    thniah incik ben, moga trus success oke. =)

    BalasPadam
  30. whoaaa dasat arrr. congrats

    BalasPadam
  31. salam

    abg ben stuju dengann

    Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

    lepas ni bro x leh lah nak kata "aku femes bukan pasal pihak ketiga, media".. Sebab dulu bro penah cakap camtu dalam entry.. saya masih ingat lagi kata² itu.. jgn marah yer.. hik2 jom sembahyang maghrib =)


    abg ben pernah cakap dulu..heheh...

    terbalik la kita, patut pun tadi malas kuar nak uptown nak p beli rapi, rupanya,,nak tunggu baca free...padahal dah siap pakai baju tu...heheh...

    tahniah abg ben...lepas ni kita kira sama-sama ek....

    BalasPadam
  32. fuyyOo abg ben.. thehhee.. da masok magzine~

    BalasPadam
  33. tahniah abang ben.....
    jadi buruan wartawan r pas nie....ekeke....
    moga abang ben terus success....

    BalasPadam
  34. salam, tahniah En Ben kerana anda berhak mendapatnya.....usaha ikhlas anda akhirnya berbaloi...

    BalasPadam
  35. @sissyira

    masih boleh pakai ayat itu ... AKU FEMES BUKAN SBB MEDIA .. usaha dari bawah ... mempromosikan blog... bonusnya berada di dalam majalah atas segala usaha itu...

    BalasPadam
  36. tahniah ben...fanes betol ben...ahhah...

    BalasPadam
  37. bila lah giliran sy pulak masuk majalah...hu2

    BalasPadam
  38. hihi..salam Abang Ben congrat
    coz msuk dlm majalah...harap blog abg ben lebih succes dari biasa...haha salam

    BalasPadam
  39. tahniaaahhh abg ben.. nak signn.. hehe :)

    p/s : ni la hadiah kalau rajin berusaha sampai ke puncak.. hehe Mendaki perlahan perlahan itu indah.. setiap peluh yg menitis tu akan dibalas jugak ! Tunggu masa jek. kan? :)

    BalasPadam
  40. waaa....nak masuk megazine gak.....huhu

    BalasPadam
  41. tahniah2~ makin mantop la abg ben.. redmummy msk paper, abg ben masuk majalah.. ilike~:)

    BalasPadam
  42. tahniah abg ben ;)
    ley la amsuk bina badan nanti huhu

    BalasPadam
  43. salam ben, tahniah sekali lagi.. semoga terus gemilang lg lps ni :)

    BalasPadam
  44. ouh tahniah la, abg ben mmg layak hehe. keep it up . caya lah ~!

    BalasPadam
  45. akhirnya, kuar jugak rapi feb. esok jugak mau beli. tahniah abg ben! :)

    BalasPadam
  46. gilalah, tahniah Abg Ben..makin famous sebab usaha sendiri..salute ^_^

    BalasPadam
  47. tahniah..bila la Sakura nak masuk magazine...huhu.. malas sangat nak update..

    BalasPadam
  48. majalah favourite saya tu "Rapi"...
    tahniah tahniah...usaha & rajin membuahkan hasil...

    BalasPadam
  49. Waaaa! Tahniah Ben!

    Lepas nih mesti kena lamar ngan pengarah filem atau modelling agency nyer lah!

    BalasPadam
  50. congratz abg ben.. mkin femes seyh

    BalasPadam
  51. terbaik la bro....ada buat entry untuk bro dalam news ..here

    http://ehhblogger.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-pula-dalam-majalah-rapi.html

    BalasPadam
  52. wah..terbaik..tahniah abang ben.

    BalasPadam
  53. Congrats! Meniti popular tu..:)

    BalasPadam
  54. akhirnye! berbaloikan penantian tu kan enBen hehe..pe2 pun tahniah dr No..

    BalasPadam
  55. tabik sring...untuk incek Ben kita...bravo...

    BalasPadam
  56. tahniah bg ben..jika ade rezeki saya pun akan ikut jejak langkah abg ben..xde yang mustahil kan..huu

    BalasPadam
  57. tahniah abg ben!!nk kne g beli gak la..hahaha

    BalasPadam
  58. Singgah nak tumpang sekaki ucap tahniah, makin glamer la org Penang

    BalasPadam
  59. tahniah abg ben...ini nak kena g cari mjlah rapi esok ni..hehe

    BalasPadam
  60. woah, lepas ni msti ade undngan kat mjlah lain plak. hehe. tahniah!

    BalasPadam
  61. wohoho..bagus...boleh ubah someone life..

    BalasPadam
  62. salam..

    wah..encek Ben, sudah tahap celebrity ni...tahniah!

    BalasPadam
  63. waaaaaaaa.... da masuk majalah!!!! mabruk alaik!!!

    nak sign~ hehehe

    BalasPadam
  64. Waaaahhh...Dah semankin femes la EnB kite ni...TAHNIAH ye !!!!

    P/S : Lepaih ni ada harapan la dapat peluang berlakon plak yee...Hikhikhik

    BalasPadam
  65. peh..mantap la abg ben...porpular jap..le tercalon anugerah bintang blog porpular ni..hehe

    BalasPadam
  66. nak g cari rapi ar sok..bil lak muka saya ni nak glemer kt majalah erk..hihi

    BalasPadam
  67. slm bro..br je blk office trs sggh sini dulu.wah tahniah!kite nak gi kedai skrg jugakkkkkkkk

    BalasPadam
  68. wooo.
    mmg terbaik la abg ben he.
    nnt nk mintak otograf lah he.
    tahniah :)

    BalasPadam
  69. Tahniah buat Encik Ben, tak sia2 perjuangan ber'blogginng' dan ber'gym' selama ini:)

    teruskan mengangkat seni penulisan melalui blog anda!

    BalasPadam
  70. wah..abg ben, congrats!
    pasni abg ben jd sebutan d Malaysia..
    fuhh..ehehe...

    BalasPadam
  71. peeeweeet! cayalah brader Ben! lepas ni nak aktif g gym gak la.. haha! :D

    BalasPadam
  72. tahniah enche Ben..
    makin popla la...

    BalasPadam
  73. warghh!! tahniah abg ben! ^_^

    BalasPadam
  74. Syabasss Ben...lepas nih seganlah akak nak usik2 Ben...duk tepi tangga je lah sembang2 dgn Mat...hehe

    BalasPadam
  75. congratz en BA..teruskan kefemesan anda..

    BalasPadam
  76. tahniah..walaupun saya tak penah beli rapi..pasni nak pg cari kat kedailah..

    BalasPadam
  77. berketak ketak abg ben kite masuk magazine!

    BalasPadam
  78. wow! artis....

    kejar-kejar....

    banggg......nak sign~

    BalasPadam
  79. Wow, thniah, akan bertambah glemer ar pasnie.. dah sama level ngan RedMummy nieh..hehee

    BalasPadam
  80. Tahniah abg ben.. prosperity memanggil saya... hahahah..jgn lupa!!

    entry ada abg ben.. heheh
    http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/rezeki-pembukaan-2011-tahniah-untuk-aku.html

    BalasPadam
  81. felicitaciones señor Ben...
    un número realmente grande ... ... fantástico ...
    y los mejores deseos

    BalasPadam
  82. wahahaa...cik mat gebu dah jadi org siam dah..per2 pon *clap39000x* (bunyi tepokan hokeey)..tahniah..telah maju lagi beberapa tapak di hadapan..nnti makin berjaya rr en ben..BANGGA tok anak melayu!!

    BalasPadam
  83. alamak..xdapat nak jadi org first ucap tahniah..hehe..


    tahniah bro!....

    BalasPadam
  84. ouh, banyaknye komen~~~~ hehe. tahniah ye enchek ben~ jom kita beli RAPI~~

    BalasPadam
  85. Tahniah BA.. Akhirnya terbit sudah.. harus dibeli 100!!! hahahaha.. satu dah le.. tahniah skali lagi..

    BalasPadam
  86. Thniah,brusaha untuk jdi lebh baik..^^

    BalasPadam
  87. tahniah la abang ben , penat2 berblog slama ni hilang je bila tengok muka sendiri dalam magazine . hehehe . go go abang ben :)

    BalasPadam
  88. waaaa..tahniah! esok nak meRAPI..

    BalasPadam
  89. Ohhh thniah buat abg Ben.. Masuk majalah tu.. hebatnya.. rasa cemburu pulak hehee.. tak salah kan mencemburui kejayaan orang hehehe.. apa2pun awang doakan smoga abg Ben sntiasa success di masa2 akan datang.. Hujung minggu ni nak beli majalah RAPI ar.. nk tgok jg apa intipati dalam tu.. hehe.. esok hingga jumaat busy ar ada sukan.. padahal gaji 1st dah kuar hari ini.. hahahahaha.. blm tgok g berapa yg aku dapat hehe

    BalasPadam
  90. wow...great!!...congratulation BA..keep it up...=)

    sok nk p cari la..;-)

    BalasPadam
  91. Waaa..tahniah :) 1 malaysia dah la tau pasal abg ben pasni.ehehe.

    BalasPadam
  92. oh..bestnye! masuk majalah! hehe..
    comel je tgk..hehe..
    o..ptt la header blog gaya cenggitu..rupanya..time tu kena amik gmbr kat mjlh ye..hehe
    jgn mrh~ guro2 jek =)
    peace!!

    BalasPadam
  93. wah, masuk majalah, cayalah! congrats!!

    BalasPadam
  94. haaa tengok? kan betul tadi yuyu kata kat FB abg ben memang fofuler!

    Terbukti kan.

    Tahniah abg ben! Keep it up yeah! :)

    BalasPadam
  95. tahniah en ben...u deserve for it...

    BalasPadam
  96. wah..thniah en.ben......best tu msk mjlh..glemer2..

    BalasPadam
  97. wahhh tahniah abg ben...dulu mamat buat abg ben masuk surat khabar...
    dan sekarang..
    rezeki abg ben..
    dapat masuk majalah..

    BalasPadam
  98. pewitttttttt..
    congrate ben..
    besok sure RAPI mencanak naik jualan :p

    BalasPadam
  99. tahniah2...
    teruskan bina badan kasi lawan semua yang ada hehehe...:)

    BalasPadam
  100. wah Ben..makin Famous Amos laaa :D

    BalasPadam
  101. wahhh abg ben!! hebat arh...besh besh besh...

    BalasPadam
  102. wah wah wahh, bes gile, t saye plak masuk majalah keyh..heee.. ^_^ cngratz abg ben :)

    BalasPadam
  103. fuiyooo... tahniah laa otai ben... tumpang bangge diatas kejayaan anda... tahniah...


    tumpang share link post saye mengenai maher zain boleh??? huhuhu

    http://cakapmerah.blogspot.com/2011/01/umum-maher-zain-dan-konspirasi-dajal.html

    BalasPadam
  104. mamat kongsi gambar abg ben aw...

    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-keluar-majalah.html

    BalasPadam
  105. ooh...majalah Rapi yek

    sama-sama ben

    sama-sama kita sokong each other wokey ^__^

    BalasPadam
  106. Tahniah.. Wah dah jadi cover majalah pula.. Tumpang gembira.. Mesti senyum memanjang je lepas ni...

    BalasPadam
  107. pasni kakchik mintak autograf ye ben. hihi ..

    BalasPadam
  108. wahh!! hot tu..
    silap2 abg ben bakal jadi model nnt..
    ala2 jehan miskin...hehehe

    BalasPadam
  109. Tahniah jimmy..ops.. en ben..hehehe...:)

    BalasPadam
  110. wewittttttttttt selangkah menuju puncak.. dikau bukan lagi layak dipanggil sifu tapi dah boleh jadi idola ramai dah ni... HAHAHA anyway im proud of u .. seriuosly and ikhlas.. sesungguhnya rasa bangga jadi anak murid mu.. semoga dikurniakan 30 taun lagi untuk anda terus cergas aktif di gym & di blog.. hehehehe selamat malam cikgu!

    BalasPadam
  111. huraian anda disini.. HEBAT A to Z di dalam my entri.. nama anda tercalon sekali.. HAHAHA komen pls :p

    BalasPadam
  112. tahniah abg Ben !teruskan berblog !kami sokong ! hehe

    BalasPadam
  113. wah.. dahsyat ler abang ben.. good job.. teruskan berblog.. since we're here to read all ur n3.. hihi..

    BalasPadam
  114. Salam dan slmt pagi,
    Tahniah Ben....akak tumpang gembira dan berbangga dngn kejayaan ini..ini semua hasil usaha keras Ben selama ini...akhirnya masuk majalah, sape sangkakan....lepas ni mesti masuk TV dan di temuramah pulak....uwaaaa, seronok dpt berkenalan dng orng popular ni...

    BalasPadam
  115. morning ben.. lunch nnt kuar gi bli lah...... nanti jumpa i nak autografh k.. ekekekekek

    BalasPadam
  116. pewwwiiitttt..(style amy search)..

    BalasPadam
  117. woit!! woit!! mr ben masuk majalah..harus serbu kedai berdekatan rumah untuk dptkan senaskah..*niat nak nak pergi gym*

    BalasPadam
  118. tahniah abg ben =)
    sekarang nie nana ta dapat na follow blog abg ..
    nana kerja ..
    bila free free jea usha page abg nie ...

    BalasPadam
  119. tahniah!

    *Pstt... en. ben, ada tak teknik senaman untuk mengecilkan kembali lengan yang menggeleber?

    BalasPadam
  120. abg ! hehe tahniah dari sue..:) akhirnya dah keluar majalah...xbeli lagi uhuuu..tapi congrats2x n congrats .. semoga abg terus suksess n bhgia dunia dan akhirat ...gembira ase...haha kite lak gembira..tumpang gembira :) terus sokong abg...:)

    BalasPadam
  121. yang terbaik tu adalah En. Ben sendiri..mahu tak mahu kena terima juga kenyataan tu..Tahniah En. Ben..semoga akan lebih maju dimasa akan datang..ngee..TQ juga sbb En. Ben byk bantu blogger lain, terutama saya..

    BalasPadam
  122. tahniah abg ben.....pemes kat majalah pulak..hehe

    BalasPadam
  123. bertambah glamer la lepas nie ye..hehehe

    BalasPadam
  124. Alhamdulillah...tahniah. sorang lagi sahabat berjaya masuk majalah...Bro. Pasni jadi artis blog dah. hehe

    BalasPadam
  125. ongrat en ben.. hope 1 day s dpt jd cm ne gak.. hehe :)

    BalasPadam
  126. sekulung ucapan tahniah kepada anda.. tanpa kitaorang, siapalah anda an? hehehe

    BalasPadam
  127. bulan ni sure beli majalah RAPI!! (^__~) tanda sokongan pada Ben..hehe..

    BalasPadam
  128. wah makin pemes la abg ben pasni.. tahniah!!

    BalasPadam
  129. Baru 2 mggu lepas jumpa ben dlm LRT... smlm da msuk mjlh rapi.. Tahniah Ben...

    BalasPadam
  130. congratz abg ben :) dah semakin terkenal la ni ye.. :p

    BalasPadam
  131. Tahniah! en. ben..u deserved it! Keep it up!

    BalasPadam
  132. wah..wah..wah.. makin glamor.. makin meletup bang ben ni.. hehehe..
    anyway tahniah.. n tahniah..

    BalasPadam
  133. wahhhh tahniah.. dh pmes la abg ben., ahaakkzzz... abg nk sain hehehehe...

    BalasPadam
  134. famous??? bertambah2 famous ..
    hehe :p

    BalasPadam
  135. wowww..nak kena pi beli rapi ni...

    BalasPadam
  136. tahniah abg ben!!!
    ni nak mintak nasihat sket..plis!!
    http://luvknewrule.blogspot.com/2011/01/tolong-aku.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI