Akhirnya , BEN ASHAARI di dalam majalah ..

by - Januari 26, 2011

image

Patut la aku macam malas je g gym .. rupanya ada sesuatu kat kedai buku .. hehehe ..

Tanya kat tokey tu .. " RAPI FEB punya sudah ada ka ? " ..

Tokey tu jawab " Ada .. "

Aku cam juling jap .. " Hah ?? Ada ? "

Tokey tu menuding jari dia ke arah majalah tu .. Gulp ..

Aku angkat.. selak .. belakang ... Segmen GAYA HIDUP ... Kasi saya 100 !!! Hahahaha .. melampau arr .. 1 dah la.. esok esok beli lagi.. mau kasi frame besar besar .. hahahaha ...

Terima kasih kepada semua sahabat sahabat blogger yang menyokong BEN ASHAARI BLOG selama ini !!! Anda semua terbaik !!

You May Also Like

237 comments

  1. tahniah ye... tentu happy kan..

    BalasPadam
  2. huyooo masok magazine la pak cik ben nih ;p

    BalasPadam
  3. tahniahhhh.. nk g beli rapi jugakk laaa. ngeee

    BalasPadam
  4. waaaa... da kuar majalah..mau signnnnnnn plizzzzz

    BalasPadam
  5. wuwuwuuu... besnye pat masuk magazine.. tahniah kat abg ben.. hehehe

    BalasPadam
  6. same2... hehe.
    apapn,...Tahniah!!! ^_^

    Skg musim blogger msuk srt kabar n majalah..hik2

    BalasPadam
  7. Wahhhh..Tahniah..mkin meletop la lepas ini

    BalasPadam
  8. lepas ni bro x leh lah nak kata "aku femes bukan pasal pihak ketiga, media".. Sebab dulu bro penah cakap camtu dalam entry.. saya masih ingat lagi kata² itu.. jgn marah yer.. hik2 jom sembahyang maghrib =)

    BalasPadam
  9. wah.. pasni untung rm1 juta la en BA.. bangga dgn BA. makin glemer makin sy suka sbb blh tumpang promot blog kt segmen BA

    BalasPadam
  10. hehe.. gembira ye? will always support u. :)

    BalasPadam
  11. semakin bersemangat nak maen gym..mauahha

    BalasPadam
  12. havang benn... power lohh... bngga jadi salah seorg peminat anf follower abg ben nyer blog,.. my idol..

    http://zarul90soul.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. tahniah bro...nak pi cari jugak

    BalasPadam
  14. tahniah bro...keep it up...ur my idol... ^_^...

    BalasPadam
  15. wah! tahniah abg ben! akhirnya abg ben da dlm magazine. (:

    BalasPadam
  16. kalo nk tau...aku la jurulatih bro ben...hahahahha

    BalasPadam
  17. salam ben,
    tumpang bangga dan tumpang gembira..
    tergugat fahrin ahmad lepas nihh..
    :D

    BalasPadam
  18. salam ben,
    tumpang bangga dan tumpang gembira..
    tergugat fahrin ahmad lepas nihh..
    :D

    BalasPadam
  19. syabas!!!....kami turut blogger2 masakan turut berasa bangga = versi siam = อาหาร Blogger Blogger - ของเรายังมีความภาคภูมิใจ ..

    BalasPadam
  20. pewit! pewitt! caye la abg ben..

    BalasPadam
  21. @BEN ASHAARI hahaha kerana terlebih femes lah bro masuk majalah rapi.. Esok saya nk beli majalah ni.. Hik2 nak tunjuk kat rakan sekerja.. BTW tahniah bro.. Tabik lah dgn blog pon boleh masuk majalah

    BalasPadam
  22. japg nak p serbu kedai buku yg jual majalah :))

    BalasPadam
  23. tahniah abg ben...lepas ni bertambah meletup la abg ben...lepas majalah, keluar TV plak la...

    BalasPadam
  24. wow!abg ben ley jd artis la lps nie..ehe..

    BalasPadam
  25. Waah,sudah keluar majalah...usaha = kepopularan...okaylah tu...usaha lagi,pasni leh kuar TV plak...hehehe...

    BalasPadam
  26. Mabeless.. gratz bro Ben! :)

    BalasPadam
  27. @Izamir Ridzwan
    haha..IR pun dah femes skang nih....
    bila la tiba giliran saya nak femes nih...huhu...=P

    BalasPadam
  28. Wow...tahniah abg Ben...dari bulan 12 menunggu slps dgr diinterview aritu...

    BalasPadam
  29. tahniah en ben...
    tang tajuk artikel tu yg power...

    BalasPadam
  30. lol, nk g bli satgi! xD

    thniah incik ben, moga trus success oke. =)

    BalasPadam
  31. whoaaa dasat arrr. congrats

    BalasPadam
  32. salam

    abg ben stuju dengann

    Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

    lepas ni bro x leh lah nak kata "aku femes bukan pasal pihak ketiga, media".. Sebab dulu bro penah cakap camtu dalam entry.. saya masih ingat lagi kata² itu.. jgn marah yer.. hik2 jom sembahyang maghrib =)


    abg ben pernah cakap dulu..heheh...

    terbalik la kita, patut pun tadi malas kuar nak uptown nak p beli rapi, rupanya,,nak tunggu baca free...padahal dah siap pakai baju tu...heheh...

    tahniah abg ben...lepas ni kita kira sama-sama ek....

    BalasPadam
  33. fuyyOo abg ben.. thehhee.. da masok magzine~

    BalasPadam
  34. tahniah abang ben.....
    jadi buruan wartawan r pas nie....ekeke....
    moga abang ben terus success....

    BalasPadam
  35. salam, tahniah En Ben kerana anda berhak mendapatnya.....usaha ikhlas anda akhirnya berbaloi...

    BalasPadam
  36. @sissyira

    masih boleh pakai ayat itu ... AKU FEMES BUKAN SBB MEDIA .. usaha dari bawah ... mempromosikan blog... bonusnya berada di dalam majalah atas segala usaha itu...

    BalasPadam
  37. tahniah ben...fanes betol ben...ahhah...

    BalasPadam
  38. bila lah giliran sy pulak masuk majalah...hu2

    BalasPadam
  39. tahniah ^_^......abg ben....

    BalasPadam
  40. hihi..salam Abang Ben congrat
    coz msuk dlm majalah...harap blog abg ben lebih succes dari biasa...haha salam

    BalasPadam
  41. tahniaaahhh abg ben.. nak signn.. hehe :)

    p/s : ni la hadiah kalau rajin berusaha sampai ke puncak.. hehe Mendaki perlahan perlahan itu indah.. setiap peluh yg menitis tu akan dibalas jugak ! Tunggu masa jek. kan? :)

    BalasPadam
  42. waaa....nak masuk megazine gak.....huhu

    BalasPadam
  43. tahniah2~ makin mantop la abg ben.. redmummy msk paper, abg ben masuk majalah.. ilike~:)

    BalasPadam
  44. tahniah abg ben ;)
    ley la amsuk bina badan nanti huhu

    BalasPadam
  45. salam ben, tahniah sekali lagi.. semoga terus gemilang lg lps ni :)

    BalasPadam
  46. ouh tahniah la, abg ben mmg layak hehe. keep it up . caya lah ~!

    BalasPadam
  47. akhirnya, kuar jugak rapi feb. esok jugak mau beli. tahniah abg ben! :)

    BalasPadam
  48. gilalah, tahniah Abg Ben..makin famous sebab usaha sendiri..salute ^_^

    BalasPadam
  49. tahniah..bila la Sakura nak masuk magazine...huhu.. malas sangat nak update..

    BalasPadam
  50. congrats bro ^_^

    BalasPadam
  51. majalah favourite saya tu "Rapi"...
    tahniah tahniah...usaha & rajin membuahkan hasil...

    BalasPadam
  52. Waaaa! Tahniah Ben!

    Lepas nih mesti kena lamar ngan pengarah filem atau modelling agency nyer lah!

    BalasPadam
  53. congratz abg ben.. mkin femes seyh

    BalasPadam
  54. terbaik la bro....ada buat entry untuk bro dalam news ..here

    http://ehhblogger.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-pula-dalam-majalah-rapi.html

    BalasPadam
  55. wah..terbaik..tahniah abang ben.

    BalasPadam
  56. Congrats! Meniti popular tu..:)

    BalasPadam
  57. akhirnye! berbaloikan penantian tu kan enBen hehe..pe2 pun tahniah dr No..

    BalasPadam
  58. tabik sring...untuk incek Ben kita...bravo...

    BalasPadam
  59. tahniah bg ben..jika ade rezeki saya pun akan ikut jejak langkah abg ben..xde yang mustahil kan..huu

    BalasPadam
  60. tahniah abg ben!!nk kne g beli gak la..hahaha

    BalasPadam
  61. Singgah nak tumpang sekaki ucap tahniah, makin glamer la org Penang

    BalasPadam
  62. tahniah abg ben...ini nak kena g cari mjlah rapi esok ni..hehe

    BalasPadam
  63. woah, lepas ni msti ade undngan kat mjlah lain plak. hehe. tahniah!

    BalasPadam
  64. wohoho..bagus...boleh ubah someone life..

    BalasPadam
  65. salam..

    wah..encek Ben, sudah tahap celebrity ni...tahniah!

    BalasPadam
  66. waaaaaaaa.... da masuk majalah!!!! mabruk alaik!!!

    nak sign~ hehehe

    BalasPadam
  67. Waaaahhh...Dah semankin femes la EnB kite ni...TAHNIAH ye !!!!

    P/S : Lepaih ni ada harapan la dapat peluang berlakon plak yee...Hikhikhik

    BalasPadam
  68. peh..mantap la abg ben...porpular jap..le tercalon anugerah bintang blog porpular ni..hehe

    BalasPadam
  69. nak g cari rapi ar sok..bil lak muka saya ni nak glemer kt majalah erk..hihi

    BalasPadam
  70. slm bro..br je blk office trs sggh sini dulu.wah tahniah!kite nak gi kedai skrg jugakkkkkkkk

    BalasPadam
  71. wooo.
    mmg terbaik la abg ben he.
    nnt nk mintak otograf lah he.
    tahniah :)

    BalasPadam
  72. Tahniah buat Encik Ben, tak sia2 perjuangan ber'blogginng' dan ber'gym' selama ini:)

    teruskan mengangkat seni penulisan melalui blog anda!

    BalasPadam
  73. wah..abg ben, congrats!
    pasni abg ben jd sebutan d Malaysia..
    fuhh..ehehe...

    BalasPadam
  74. peeeweeet! cayalah brader Ben! lepas ni nak aktif g gym gak la.. haha! :D

    BalasPadam
  75. tahniah enche Ben..
    makin popla la...

    BalasPadam
  76. tahniah abg ben....

    BalasPadam
  77. Syabasss Ben...lepas nih seganlah akak nak usik2 Ben...duk tepi tangga je lah sembang2 dgn Mat...hehe

    BalasPadam
  78. congratz en BA..teruskan kefemesan anda..

    BalasPadam
  79. tahniah..walaupun saya tak penah beli rapi..pasni nak pg cari kat kedailah..

    BalasPadam
  80. berketak ketak abg ben kite masuk magazine!

    BalasPadam
  81. wow! artis....

    kejar-kejar....

    banggg......nak sign~

    BalasPadam
  82. Wow, thniah, akan bertambah glemer ar pasnie.. dah sama level ngan RedMummy nieh..hehee

    BalasPadam
  83. Tahniah abg ben.. prosperity memanggil saya... hahahah..jgn lupa!!

    entry ada abg ben.. heheh
    http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/rezeki-pembukaan-2011-tahniah-untuk-aku.html

    BalasPadam
  84. felicitaciones señor Ben...
    un número realmente grande ... ... fantástico ...
    y los mejores deseos

    BalasPadam
  85. wahahaa...cik mat gebu dah jadi org siam dah..per2 pon *clap39000x* (bunyi tepokan hokeey)..tahniah..telah maju lagi beberapa tapak di hadapan..nnti makin berjaya rr en ben..BANGGA tok anak melayu!!

    BalasPadam
  86. alamak..xdapat nak jadi org first ucap tahniah..hehe..


    tahniah bro!....

    BalasPadam
  87. ouh, banyaknye komen~~~~ hehe. tahniah ye enchek ben~ jom kita beli RAPI~~

    BalasPadam
  88. Tahniah BA.. Akhirnya terbit sudah.. harus dibeli 100!!! hahahaha.. satu dah le.. tahniah skali lagi..

    BalasPadam
  89. Thniah,brusaha untuk jdi lebh baik..^^

    BalasPadam
  90. congrates en. ben :)

    BalasPadam
  91. tahniah la abang ben , penat2 berblog slama ni hilang je bila tengok muka sendiri dalam magazine . hehehe . go go abang ben :)

    BalasPadam
  92. waaaa..tahniah! esok nak meRAPI..

    BalasPadam
  93. Ohhh thniah buat abg Ben.. Masuk majalah tu.. hebatnya.. rasa cemburu pulak hehee.. tak salah kan mencemburui kejayaan orang hehehe.. apa2pun awang doakan smoga abg Ben sntiasa success di masa2 akan datang.. Hujung minggu ni nak beli majalah RAPI ar.. nk tgok jg apa intipati dalam tu.. hehe.. esok hingga jumaat busy ar ada sukan.. padahal gaji 1st dah kuar hari ini.. hahahahaha.. blm tgok g berapa yg aku dapat hehe

    BalasPadam
  94. wow...great!!...congratulation BA..keep it up...=)

    sok nk p cari la..;-)

    BalasPadam
  95. Waaa..tahniah :) 1 malaysia dah la tau pasal abg ben pasni.ehehe.

    BalasPadam
  96. oh..bestnye! masuk majalah! hehe..
    comel je tgk..hehe..
    o..ptt la header blog gaya cenggitu..rupanya..time tu kena amik gmbr kat mjlh ye..hehe
    jgn mrh~ guro2 jek =)
    peace!!

    BalasPadam
  97. wah, masuk majalah, cayalah! congrats!!

    BalasPadam
  98. haaa tengok? kan betul tadi yuyu kata kat FB abg ben memang fofuler!

    Terbukti kan.

    Tahniah abg ben! Keep it up yeah! :)

    BalasPadam
  99. tahniah en ben...u deserve for it...

    BalasPadam
  100. wah..thniah en.ben......best tu msk mjlh..glemer2..

    BalasPadam
  101. wahhh tahniah abg ben...dulu mamat buat abg ben masuk surat khabar...
    dan sekarang..
    rezeki abg ben..
    dapat masuk majalah..

    BalasPadam
  102. pewitttttttt..
    congrate ben..
    besok sure RAPI mencanak naik jualan :p

    BalasPadam
  103. tahniah2...
    teruskan bina badan kasi lawan semua yang ada hehehe...:)

    BalasPadam
  104. wah Ben..makin Famous Amos laaa :D

    BalasPadam
  105. wahhh abg ben!! hebat arh...besh besh besh...

    BalasPadam
  106. wah wah wahh, bes gile, t saye plak masuk majalah keyh..heee.. ^_^ cngratz abg ben :)

    BalasPadam
  107. fuiyooo... tahniah laa otai ben... tumpang bangge diatas kejayaan anda... tahniah...


    tumpang share link post saye mengenai maher zain boleh??? huhuhu

    http://cakapmerah.blogspot.com/2011/01/umum-maher-zain-dan-konspirasi-dajal.html

    BalasPadam
  108. mamat kongsi gambar abg ben aw...

    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-keluar-majalah.html

    BalasPadam
  109. ooh...majalah Rapi yek

    sama-sama ben

    sama-sama kita sokong each other wokey ^__^

    BalasPadam
  110. Tahniah.. Wah dah jadi cover majalah pula.. Tumpang gembira.. Mesti senyum memanjang je lepas ni...

    BalasPadam
  111. pasni kakchik mintak autograf ye ben. hihi ..

    BalasPadam
  112. wahh!! hot tu..
    silap2 abg ben bakal jadi model nnt..
    ala2 jehan miskin...hehehe

    BalasPadam
  113. Tahniah jimmy..ops.. en ben..hehehe...:)

    BalasPadam
  114. wewittttttttttt selangkah menuju puncak.. dikau bukan lagi layak dipanggil sifu tapi dah boleh jadi idola ramai dah ni... HAHAHA anyway im proud of u .. seriuosly and ikhlas.. sesungguhnya rasa bangga jadi anak murid mu.. semoga dikurniakan 30 taun lagi untuk anda terus cergas aktif di gym & di blog.. hehehehe selamat malam cikgu!

    BalasPadam
  115. huraian anda disini.. HEBAT A to Z di dalam my entri.. nama anda tercalon sekali.. HAHAHA komen pls :p

    BalasPadam
  116. tahniah abg Ben !teruskan berblog !kami sokong ! hehe

    BalasPadam
  117. wah.. dahsyat ler abang ben.. good job.. teruskan berblog.. since we're here to read all ur n3.. hihi..

    BalasPadam
  118. wah..
    msuk mjh..
    besh

    BalasPadam
  119. Salam dan slmt pagi,
    Tahniah Ben....akak tumpang gembira dan berbangga dngn kejayaan ini..ini semua hasil usaha keras Ben selama ini...akhirnya masuk majalah, sape sangkakan....lepas ni mesti masuk TV dan di temuramah pulak....uwaaaa, seronok dpt berkenalan dng orng popular ni...

    BalasPadam
  120. morning ben.. lunch nnt kuar gi bli lah...... nanti jumpa i nak autografh k.. ekekekekek

    BalasPadam
  121. pewwwiiitttt..(style amy search)..

    BalasPadam
  122. hihi~ rezki kami bile lagi?

    BalasPadam
  123. woit!! woit!! mr ben masuk majalah..harus serbu kedai berdekatan rumah untuk dptkan senaskah..*niat nak nak pergi gym*

    BalasPadam
  124. tahniah abg ben =)
    sekarang nie nana ta dapat na follow blog abg ..
    nana kerja ..
    bila free free jea usha page abg nie ...

    BalasPadam
  125. tahniah!

    *Pstt... en. ben, ada tak teknik senaman untuk mengecilkan kembali lengan yang menggeleber?

    BalasPadam
  126. abg ! hehe tahniah dari sue..:) akhirnya dah keluar majalah...xbeli lagi uhuuu..tapi congrats2x n congrats .. semoga abg terus suksess n bhgia dunia dan akhirat ...gembira ase...haha kite lak gembira..tumpang gembira :) terus sokong abg...:)

    BalasPadam
  127. yang terbaik tu adalah En. Ben sendiri..mahu tak mahu kena terima juga kenyataan tu..Tahniah En. Ben..semoga akan lebih maju dimasa akan datang..ngee..TQ juga sbb En. Ben byk bantu blogger lain, terutama saya..

    BalasPadam
  128. tahniah abg ben.....pemes kat majalah pulak..hehe

    BalasPadam
  129. bertambah glamer la lepas nie ye..hehehe

    BalasPadam
  130. Alhamdulillah...tahniah. sorang lagi sahabat berjaya masuk majalah...Bro. Pasni jadi artis blog dah. hehe

    BalasPadam
  131. ongrat en ben.. hope 1 day s dpt jd cm ne gak.. hehe :)

    BalasPadam
  132. sekulung ucapan tahniah kepada anda.. tanpa kitaorang, siapalah anda an? hehehe

    BalasPadam
  133. bulan ni sure beli majalah RAPI!! (^__~) tanda sokongan pada Ben..hehe..

    BalasPadam
  134. wah makin pemes la abg ben pasni.. tahniah!!

    BalasPadam
  135. Baru 2 mggu lepas jumpa ben dlm LRT... smlm da msuk mjlh rapi.. Tahniah Ben...

    BalasPadam
  136. congratz abg ben :) dah semakin terkenal la ni ye.. :p

    BalasPadam
  137. Tahniah! en. ben..u deserved it! Keep it up!

    BalasPadam
  138. wah..wah..wah.. makin glamor.. makin meletup bang ben ni.. hehehe..
    anyway tahniah.. n tahniah..

    BalasPadam
  139. wahhhh tahniah.. dh pmes la abg ben., ahaakkzzz... abg nk sain hehehehe...

    BalasPadam
  140. famous??? bertambah2 famous ..
    hehe :p

    BalasPadam
  141. wowww..nak kena pi beli rapi ni...

    BalasPadam
  142. tahniah abg ben!!!
    ni nak mintak nasihat sket..plis!!
    http://luvknewrule.blogspot.com/2011/01/tolong-aku.html

    BalasPadam