Mini gathering di KB MALL , Kelantan ...

by - Januari 31, 2011

 

image

Iklan ditaja oleh KRAFCINTA

Atas permintaan , esok aku plan nak ke KB MALL .. disamping itu , bagi blogger blogger yang berada di Kelantan terutamanya area Kota Baru ni , nak buat perjumpaan singkat .. Saja nak bertemu empat mata atau berapa mata yang ada laa... hehehe ..

Perancangan , selepas zohor dalam kul 2 gitu la aku ada kan sana .. Kalau berminat , segera .. haa..  Aktiviti .. berborak jer .. hehehe.. tak sempat nak main bowling ke apa.. Bukan apa , aku tak larat nak menang lagi.. okeh ? hehehe.. guwau jer..

Ok...tu je la.. email aku untuk keterangan lanjut ... TERIMA KASIH ..

You May Also Like

28 comments

  1. wahhh! incik ben g kbmol ke esk??
    dkat gler kot, tp keje. T____T
    arap2 smpt jumpa!

    BalasPadam
  2. ala.... Bro Ben buat la dalam 6 atau 7hb..saya dapat join time tu..baru balik Kelantan mase tu

    BalasPadam
  3. hahahhahh... ayat tak boleh blah...asyik menang je ek?

    BalasPadam
  4. alO.. abg bens nieyh..
    tyme Org balik kg lah nk wt gathering kt kltn.. huhu

    BalasPadam
  5. Esok kat Kelantan. Kat Terengganu bila pulak? Hehehehe... Buatlah kat Terengganu pulak. Boleh kenal-kenal

    BalasPadam
  6. kl udah....kltn bakal nyusul...bila plak d utara ni

    BalasPadam
  7. haha..macam tgk kawasan DUN je..

    BalasPadam
  8. wah!!
    abgBen g KB!!
    bile nak dtg teregganu??
    jom la!! deno nak jumpe!
    (^_^)

    BalasPadam
  9. alahai ruginya..esok sy keje, kalo tak leh jumpa bro ben..tp klo nk dtg k.kerian ker, jgn lupa bg tau....

    BalasPadam
  10. http://sukasukisukecoklat.blogspot.com/

    ni baru lepas bw kt abg ben...
    wa...sentiasa update la..xpenah miss bw kt cni...=)

    BalasPadam
  11. Uh jago mato ... awek sano manis lebih dari gulo ... aduhh leh gilo ... kalau tengok soyum2 lamo2... hehehee

    BalasPadam
  12. owkeyhh !
    jumpa esok Bro Ben !! :D :D

    BalasPadam
  13. c u at kb mol 2morrow bang ben! ;))

    BalasPadam
  14. aiyak ! jauhh...huhu...
    tadapat pegi..:(
    bile nak wat kat melaka lak ? ^^

    BalasPadam
  15. Esok pagi baru bertolak blk kb dari kedah.. rugi x dpt join..

    BalasPadam
  16. macam nak pegi..tp nak carik geng dulu..hehe..

    BalasPadam
  17. haaa..bgz2..n i like sebab org malaysia ni senang bersatu kan? kite sesame blogger yg mungkin agak stranger to each other pun boleh hang out mcm ni..*mcm korang yg g gathering* sob3....okey..jom melawat belog saye...

    ade isu penting!

    http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. haaaa,betul ke ni???
    tempat saya tuh....insyallah kalau xde pape sy dtg besok ^^

    BalasPadam
  19. alamak...
    ruginya
    tengah mid sem break
    sekarang kat johor
    kalau tak boleh join
    huhu

    BalasPadam
  20. alamak!! rugi nyer akyn dah balik melaka..
    lau x bole jumpe abg ben :(

    BalasPadam