Gara-gara majalah ...

by - Januari 25, 2011

 

Alhamdulillah .. kenyang sudah ... baru dapat makan berat skit ..  hurm... Rasanya ramai dah tau kan pasal RAPI tu kan ? Penantian dah berakhir ... Puashati dapat tengok dalam tu .. hurmm ..

Aku bukan nak kejarkan populariti bila berada dalam majalah tapi sekadar membuktikan bahawa blogger biasa macam kita ni pon boleh berada di mana mana saja jika kita mahu asalkan ada usaha .. kan ?

Disebabkan masih tak percaya muka aku dalam majalah tu , aku nyaris nyaris buat satu kesilapan bodoh.. hehehe.. Tapi mmg biasa buat pon bila aku khayal .. hehehe..

Nak g pasar malam.. lewat dah .. wife tunggu kat bawah.. aku masih dok ngadap blog .. Selesai..tutup.. bangun.. cari perfume.. Ok.. g pasar malam pon pakai perfume okeh ! Tapi .. aku terlupa.. perfume ku sangkakan deodrant dan deodrant ku sangka perfume.. nasib baik aku tak sembur deodrant kat leher aku .. kalau tak ??

Haih... baru hari ni keluar majalah tu.. petang tadi aku rasa ... hurm.. entahlah .. Oh ya... kalau ada yang akan anggap aku 'naik' sebab masuk majalah , tolong tarik balik yer .. aku naik sebab korang sebenarnya !

Terima kasih pada semua rakan rakan yang telah memberikan aku semangat berblog ...

You May Also Like

38 comments

  1. tahniah..usaha BA dlm penulisan blog scra ikhlas ^_^

    BalasPadam
  2. tahniah skali lg en ben...u deserve for it...i will folo u...

    BalasPadam
  3. What should I say looking at you in Magazine's spread...Proud?..
    Yes...I am proud of you..at least I know you..and when people talk about you...I know you (not all or like best friend).but at least I know right?...
    Congratulation...
    Salam.

    BalasPadam
  4. yezza..blogger dgn blogger
    ibarat aur dengan tebing
    ibarat isi dengan kuku

    hepi2 blogging deh!!!

    BalasPadam
  5. Salam.
    Alhamdulillah.
    Tahniah saudara Ben. Semoga lebih sukses, dan teruskan sikap positif.

    Tumpang gembira kejayaan anda.

    TQ

    BalasPadam
  6. BA..
    'jatuh ke bumi' sentiasa oke... lepas ni akan makin glamer ye.. hehe.. segan lak nak tegur BA dlm blog plak nanti.. erk..
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  7. teruskan menaikkan nama blogger malaysia ni abg ben..Hidup abg ben

    BalasPadam
  8. kalau spray deodorant kat leher apa jd encik ben??hehehe

    BalasPadam
  9. kalau spray deodorant kat leher apa jd encik ben??hehehe

    BalasPadam
  10. tahniah ler ben..

    boleh gi cari majalah tu

    bila keluar nanti..

    emm...apa nama majalah tu ben?

    BalasPadam
  11. Tahniah untuk En Ben ... :) hehhehe... teruskan berblogging! :P

    http://keyrillaugustinegmailcom.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. wah tahniah2...masuk majalah mane neyh...amy nak tengok jugak...

    BalasPadam
  13. yeah...kenal bro ben dari follower dia 3k++ dan follower aku 20++..dan hasil segmen "jom berkenalan bersama blogger baru" telah bukak mata aku bersama dunia blog nie..sampai lah apa yang aku dah capai sekarang..memang jauh jurang tapi banyak kenangan ..happy blogging!


    semoga lebih ramai blogger berjaya ,insyaAllah =)

    BalasPadam
  14. ben

    tahniah...
    heheheh, ko mmg suka ala2 sasau...waka..waka...

    kalau keluar tv..aku rasa.....salah pakai baju pulak..heheheh..gurau!!!

    BalasPadam
  15. hahah..bole lak bg2 ya pcik ben?? eh,xkn 3ma kc jer?? nk ole2..hahaha =P kidding ^^

    BalasPadam
  16. Salam .. tahniah bro. Terbaik la. Dah makin ramai bloggers masuk majalah ... hebat hebat.

    BalasPadam
  17. tahniah lg sekali bro...hope bro ley perturunkan ilmu yg boleh dikongsi dgn lebey byk lg ngn sahabat blogger... =) ner thu satu masa nanti...peluang kami plak ikut jejak langkah bro kita nie...huhu

    BalasPadam
  18. pernah sembur deodarant yg di sangka ubat nyamuk.
    nyamuk tak mati, tuan deodorant saja nyaris penat.
    apa taknya, bertalu-talu spray di tekan. sengal kan.. adehhh

    BalasPadam
  19. aku doakan Bro Ben berjaye sentiase... tu je aku boleh balas budi bro ben naikkan traffic aku dulu.. :)

    BalasPadam
  20. Rasa teringin jugak nak masuk majalah.hehehe!

    BalasPadam
  21. Tahniah Ben! Ben semakin terkenal..cayalah!

    BalasPadam
  22. selamat malam en ben..

    tahniah....bangga aku...walaupun hanya follower jer...tapi tumpang sengih sama...hahahahaha....jgn lupa frame majalah tue....hehehe

    BalasPadam
  23. huhu..terharu pulak bila inche ben cakap macam tu..

    BalasPadam
  24. teringat rumet sy dulu mamai pg toilet nak gosok gigi sekali terletak pencuci muka kat berus gigi die.. kahkahkah..

    BalasPadam
  25. hehe..tahniah lagi sekali..pas ni jangan tersalah benda lain pulak..

    BalasPadam
  26. Wah!! Abg ben masuk majalah??
    Belum tgk lagi nie..
    Mesti gempak kan.. hehe~
    teruskan style abg ben..
    Kami kat bawah nie sentiasa dpt inspirasi bila otai2 kat atas berjaya..
    hehe~ =)

    BalasPadam
  27. moga terus berjaya ye ben. kalo dah lebih brjaya nnti, jgn lupa rumput di bumi tau.

    BalasPadam
  28. cayalah...woo sudah tentu kenal bro BA nie menerusi blog bukan majalah....pepun good luck bebeh...tumpang hepi go lucky

    hehe nasib baik tak sembur minyak urut jekkk hihi

    BalasPadam
  29. majalah da keluar..jadi, teruskan berblogging ye~~~ (teringat kata-kata enchek ben dalam kelab blogger dulu2..huhu)

    BalasPadam