Kenapa diorng beria nak masuk blog list di BEN ASHAARI BLOG ?

by - Januari 28, 2011

 

Pelik ? aku pon ... aku buka bloglist ni agar dapat mengumpulkan lagi geng geng blogger terutama yang baru baru .. Untuk join bloglist ni , diorg kena jawab soalan ... Haa.. bukan mudah ..

Dan sekarang aku nak g baca satu satu blog diorg..tengah malam gini , line baru cantik .. erm.. nka baca sambil makan buah epal hijau pon sedap .. kan ?

Erm.. mcm mcm ... hehe.. kalau nak tau , g la tengok kenapa diorng nak join blog list yang aku sedang buat ni ...  Jom baca sini ..

You May Also Like

12 comments

  1. Tentu la.. sbb dalam satu2 masa tu blog ni ada sekurang-kurang 25 pelawat.... dgn lebih 8k follower dah tentu bila link diorg ada kat blog ni, kebarangkalian untuk di klik adalah tinggi.... tol tak? hehe

    BalasPadam
  2. blog abg ben kan digilai ramai.. haha! bleh tak camtu?

    http://cikreenatan.blogspot.com/2011/01/tak-kenal-maka-tak-cinta.html

    BalasPadam
  3. salam

    selamat pagi abg ben

    banyak benda dalam hidup ini kita buat tanpa sebab yang pasti...cukuplah sekadar ada niat...

    BalasPadam
  4. sbb Ben Ashaari besttt!:)

    BalasPadam
  5. Abg ben tak tido lagi??
    Wah~ rajin2.. hehe =)
    Aku join sbb..........
    Panjang ceritanya~ hehehe =)

    BalasPadam
  6. ikot nasihat bro ..if dalam kita duk dalam list sesuatu blog dan kita leh dapat 10 traffic dari reader blog tu..kalau kita ada dalam 10 list blog dah banyak dah.. =)

    selain tu,leh rapatkan hubungan sesama blogger..sb adanya bloglist senang kita aim nak terjah dorg..

    BalasPadam
  7. salam, sekali lagi terima kasih Encik Ben kerana penghormatan yang diberikan kepada Mazha 2010 dan blog2 lain yang terpilih

    sebagai satu cabaran...

    BalasPadam
  8. salam bro.. sebab nye nak dapat kenalan yang lebih ramai kan besh kalo dapat kenal dengan bloger dari semua tempat dan latar belakan kan ;)

    BalasPadam
  9. terima kasih enchek ben~ dah masuk~~

    BalasPadam
  10. sbb blog encik ben sangat menarik... i like... -_*

    BalasPadam