Gua SYOK SENDIRI okeh !

by - Januari 31, 2011

 

Ok... segmen saja saja menghibur hati di pagi hari yang mendung ini .. Hurmm .. aku sebenarnya serba salah .. dapat mesej dari rakan berkaitan isu MESIR tu.. mintak aku buat entri berkaitan tentang isu tu .. hurm.. insyaAllah aku buat nanti cuma wat masa sekarang aku kena pastikan kesahihan isu tu .. Bukan pe.. tengok ari tu.. kes budak kena culik kat Puchong , last last kata berita palsu.Padahal ramai dah sebarkan tentang tu.. hurm...INSYAALLAH.. Kita doakan keselamatan mereka di sana yer ..

Ok.. berbalik segmen kita ni , kita panaskan badan dulu dengan mereka yang dah buat segmen ni dulu .. OK tak segmen ni ? Ke ada yang segan segan ? Kalau segan , jom baca geng geng yang dah buat ...

Rujuk sini  , 1 .. 2 .. 3  ... Yang hari ni punya ??? Tungguuuu ....

You May Also Like

12 comments

  1. jom terjah nad!!!

    http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/01/entry-jakun-terminal-bersepadu.html

    BalasPadam
  2. abg ben..
    saya bosan la dgn trend skrg ni.. " i follow u, please follow me back"..
    if kita x follow dia tnya kita "dah FOLLOW me back?".. if saya ignore n just say thanks sbb dia follow blog saya tu mean saye kejam ke? =[

    BalasPadam
  3. abg ben, isu mesir/egypt betul tu. coz ada sahabat naz..br balik dr sana. mmg sana tgh perang bagai...ada sorang adik ni, dh risau bagai jgak...mmg perang.

    ada kwn dia yg smpat balik msia...ckp, kat umah kwn tu...siap ada kete kebal.

    BalasPadam
  4. semoga saudara kite sume selamat kan bg ben..ni saya ade satu lagu tuk bg ben..lawat sini..

    http://pilhanhati.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. abg ben..nnti smpai ganu roger2 la norfa.. kami and the geng menunggu.. ngeh3..

    BalasPadam
  6. ha ah la en ben..eka ade kenalan dgn kawan2 fb adik dia blaja kat mesir tu sian connection tenet diputuskan...pastu takley kua umah bagai...sian....

    http://www.facebook.com/pages/50-Videos-Before-My-Sister-Goes-to-Egypt/112245822165075

    BalasPadam
  7. nak buat entry syok sendiri jugak... tapi tak nak masuk senarai buleh??? isk3

    BalasPadam
  8. dah wat abg ben.. hohoho
    http://zarul90soul.blogspot.com/2011/01/segmen-syok-sendiri-2-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  9. Dah lama dah Egyptians tak suka dengan pemerintahan kuku besi Hosni. Baru sekarang ni dorang dah tak tahan lagi n decide utk menentang gomen. Apapa pun, semoga pelajar Malaysia selamat kat sana..

    BalasPadam
  10. da buat . .

    http://sallyluvluv.blogspot.com/2011/01/segmen-jom-syok-sendiri-by-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  11. Sudah siap Boss!

    http://rabiasensei.blogspot.com/2011/01/aku-syok-sendiri-apa-kau-kesah.html

    BalasPadam
  12. diorang memberontak ikut tunisia la ni..ish..

    BalasPadam