Sementara BERSEGMEN , marilah kita ...

by - Januari 29, 2011

 

image

image

Bersenam untuk menyegarkan otak agar lebih kreatif .. hehehe .. tak larat nak tengok opis ngan bilik tidur .. Tv , seminggu tak tengok ! Hahaha.. Gile.. Balik kang baru nak update blog list n segmen .. Aku akan pilih yang kreatif .. hehehe .. nak tau citarasa aku , tunggu nanti.. hehehe...

You May Also Like

19 comments

  1. wahh.. cemerlang.. betul tu, tunjukkan pada mereka.. masa itu amat berharga.. (ala2 bersemangat gitu)

    BalasPadam
  2. nak tanya , macam mana nak buat diri kita ni rajin untuk bersenam eh ?
    :)

    BalasPadam
  3. alamakkkkkk! abang ben ashaari nak pilih pemenang segmen rupenyee... malu la cenggini!

    yuyu saje jeee T_T

    BalasPadam
  4. naak join sekarang..jap tgh fikir idea..hehe

    BalasPadam
  5. alamak....aku buat citer pakai idea spontan je tu..haiyo..

    BalasPadam
  6. http://ceritacintayna.blogspot.com/
    sudi2 lah singgah and komen ye..

    BalasPadam
  7. yup mari bersenam bro...
    bagus untuk kesihatan hehe

    BalasPadam
  8. yeah...
    bagus bersenam nih...
    hehe...
    bagus untuk kesihatan...
    xD

    BalasPadam
  9. haishhh... ni segmen ke contest... tak penah2 nak select pemenang... adehhh

    BalasPadam
  10. rajin la abg Ben bersenam.azie da dkt 3 thn xbsenam.males!hehe

    BalasPadam
  11. hahaha.... sempat pulak bergambar cengitu ye..

    baiklah.kepada komentar2 semua..jom ke sini sambil2 tu..

    http://holylightfarhaniza.blogspot.com/2011/01/tong-tong-chang-cny-people.html

    BalasPadam
  12. wah..rajin benor yer abg ben bersenam..
    abg ben..jom bersukan ramai2..ajak maen futsal..hehehe

    BalasPadam
  13. @af3b_p!LaH tak ler.. ni g KBS.. kementerian belia sukan

    BalasPadam
  14. Sunyinye gym...

    >>> AMEKKO! <<<

    Entri yang satu lagi hari nih:  Susan Boyle:  Before & After

    BalasPadam
  15. Citarasa?.. Aa ala citarasa rinduan plak.. (harini dia bz..)

    jemput ke ALL IN ONE

    BalasPadam
  16. as salam..

    huhu..sedang mengarang ceritera untuk BEN ASHAARI ;)

    BalasPadam
  17. memang kalau boleh hari2 nak bersenam..tapi masalahnya ada penyakit :(
    penyakit MALAS!
    hahahahaha~

    BalasPadam