Blogger awek cun cari calon suami ..

by - Januari 23, 2011

166398_1844774440658_1279535398_32194963_5037541_s

Kenal tak blogger nih ? Haa... tadi ada la sedikit komen mengomen di saki baki tembok Berlin .. Hasil puji memuji , maka blogger kita ni atau lebih dikenali sebagai , NISA KAY minta aku mencarikan calon untuknya .. haaaa... Ada sapa sapa berminat ke?

Ciri cirinya lelaki yang dia cari adalah seperti berikut... bukan cam aku ! Tu je cirinya .. ok ? Kalau berminat , silalah g ngorat dia di blognya .. Sekian ..

Ok..topik bertukar .. Selain dari part time blogger , aku nak bukak agensi cam bro HITCH kita tu la ... apa kata survey ??? 

You May Also Like

22 comments

  1. wooaaaa~ buat betul ni! heheheh... nisa... siap la lepas niiii! ^^

    BalasPadam
  2. kalau dpt eratkan silaturrahim , apa slh nya :)

    BalasPadam
  3. hahaha lawak ar BA, tapi ape salahnye. ;)

    BalasPadam
  4. blog bro BEN jd agensi cari jodoh...hahaha

    BalasPadam
  5. klo sape dah berpunya jgn plak mengaku single ye..
    hahaha..

    BalasPadam
  6. kalo cam tu, abg ben cari kan yna calon gak ar..syarat2,, dapat menerima diri ini yang hina..huhu

    BalasPadam
  7. calon isteri taknak tlg carikkan utk aku ke???nak pandai memasakk.. haha

    BalasPadam
  8. waaaaa lepas ni kalau xde lagi yg beratur mintak borang xtahu laaa..
    :P
    tenkiu abg ben hehhee~

    BalasPadam
  9. kemain ag eh..saye skong law nk wat agency

    BalasPadam
  10. wah ada can ni.. sesuai sangat dgn ciri² yang diberikan.. hehehe..

    BalasPadam
  11. Waaa... BenAshaari.com dah jadi Agensi Mencari Jodoh Amal ek? Free gitu. Kih kih kih!

    BalasPadam
  12. berderet la tggu giliran..
    cun tuu..hikhik

    BalasPadam
  13. cantik dan menawan...tapi sayang saya dah kawin...hehehe

    BalasPadam
  14. jenoh laa beliaw nk layan...

    BalasPadam
  15. salam en.ben sila la ajari saya untuk jadi blogger yang baik dan ramai follower!!!!!!!

    BalasPadam