Blogger SYOK SENDIRI la neh ..

by - Januari 31, 2011

Part 1 , dah lepas .. tau sapa yang dah diinterview di part 1 tu ? Meh baca dulu ... sini laa .. klik sini ..

Ok.. dah baca Skang kita ke part 2 lak .. huhu...

  1. sally luvluv
  2. eiYja_cHum3yl
  3. Ayuni
  4. Haziq Yaacob
  5. rieyana ynn
  6. Cik bEe
  7. Siti Arinah
  8. nmirmo
  9. Mama Gee
  10. Siti Arinah
  11. NuReLLe
  12. Kerull
  13. Qaseh dalia adelia
  14. Penjejak Mimpi
  15. nazirulhazwan~
  16. shazwani nizarmudin
  17. hasrul hassan
  18. CIK FAFA

Jeng jeng jeng .....

You May Also Like

12 comments

  1. Salam...

    errr...segmen ni masih on ka???

    BalasPadam
  2. Saya x sempat nak join segmen nie..Hhuhuhu..Cedih giler!

    BalasPadam
  3. name fafa terlast skali .. ahhaha.. cakk cakk cakk !.. tenkiu abg ben!

    BalasPadam
  4. bBuntuk diri sendiri. Kira ikhlas la tu .. =)

    anastasyea's latest post .. Gosip Artis Lagi Panas!

    BalasPadam
  5. Terima kasih ben .. :) sapa2 nak layan saya nyer interview .. leh g ke blog saya der .. klik no 17 tu ehh.

    BalasPadam
  6. Sorry bro ben, tak tahulah masih di kira atau tak. Tapi dah update yang betul punya. hehe http://rabiasensei.blogspot.com/2011/01/aku-syok-sendiri-apa-kau-kesah.html

    BalasPadam
  7. haishh asal dah on nieh... adeh.. nape yad'z tak tau.. arghh..

    BalasPadam
  8. takda pun nama mamat abg ben??

    BalasPadam
  9. @Matika
    same la kite.sob..sob.. hahahhahaaa

    BalasPadam