Tak ku sangka jadi begini ..

by - Januari 29, 2011

 

Hurm... aku pernah terima satu jemputan khas untuk menjadi juri satu pertandingan di FACEBOOK .. Tapi aku terpaksa menolakknya kerana faktor sibuk dan paling penting aku rasa tak layak .. hehehe...

Dan kini , pertandingan tu mendapat sambutan di kalangan blogger .. Wah.. dasat dasat.. bagus ... Walaupun  aku tak sertai pertandingan tu sebab aku dah kawin .. hehehe tapi aku turut berbangga sebab aku dijemput menjadi juri.. Dijemput pon dah cuba bangga weh ! Hahaha.. Sbb yang masuk contest tu bukan calang calang .. hahaha

Bila aku tengok muka muka yang masuk tu , heheh.. nasib baik aku tak jadi juri.. kalau tak mau  gak pengsan aku sbb tak tau nak pilih mana satu .. lebih lagi kalau orang tu lak aku kenal ..

Contest yang aku maksudkan tu ialah Contest "What's Hot is Gettin' Hotter" by CST & LYNDARAHIM KUALA LUMPUR ..

Sapa tak berbangga kan ? Blogger tepi pantai cam aku ni di jemput jadi juri.. Satu penghargaan buat dunia blogger yang main tepi pantai cam aku ni.. hehehe..

Ni cerita awal tahun la.. tapi aku tetap terharu sebagaimana terpacak muka aku dalam majalah tu.. Apa pon , kita mulakan dari yang kecik .. perlahan lahan naik.. kan ?

You May Also Like

20 comments

  1. Wahh...N3 bersemangat nampak pepagi...macam ni lahhh bagus.!

    BalasPadam
  2. dasat tol pepagi dah 2 entry..ehhe

    BalasPadam
  3. tahniah bro..jadi inspirasi untuk blogger2 pantai lain..hehe

    BalasPadam
  4. ha!! betul CMG..sokong2.. semangat2..tapi aku nak tido pas nie..

    BalasPadam
  5. skong2.. kena mulakan dari bawah dulu

    BalasPadam
  6. yup..mmg btul selalu kita perlu belajar dr bwh dulu sebelum nak naik ke atas...& cabaran utk naik ke atas pun bukan calang2 juga tu...ehehehe

    Entri Terkini : Siti Nurhaliza dicadang jadi duta

    BalasPadam
  7. Entry menyuntik semangat di pagi hari.

    BalasPadam
  8. Wah~ bukan snng nak dp jmputan jadi juri..
    Susah tue..
    Btw, sokokng kata abf ben..
    Apa2 hal, kena mulakan dari yg kecik.. =)

    BalasPadam
  9. irine pon masuk tak silap... huhu... skrang dah mula proses undian..

    BalasPadam
  10. wah..betul tu en ben...kita perlu mula dr bawah...

    jemput semua kwan2 join contest saya http://niniezane2009.blogspot.com/2011/01/contest-cuti2-malaysia-part-2.html

    BalasPadam
  11. kalau qaseh masuk nnt abg kena jadi juri ye...haha nasib bek xmasuk...tgk dah byk giler yg menarik2...uhuuu pening juri

    BalasPadam
  12. slm ben. sorry lari dr tajuk. saya punya blog tak masuk ke dlm bloglist awak. sh wat n3 harimtu. ke saya yg terlepas pandang....tq...

    BalasPadam
  13. Yuppp... biar bermula dari bawah dulu. Sokong u bro! XD

    BalasPadam
  14. thanks ben bab add fb..=)

    http://sufiyafizayusuf.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-add-fb-kaw.html

    BalasPadam
  15. hee~ lepas ni mesti ada jemputan cmtu lg..good luck bro ^_^

    6 Soalan dari Imam Al Ghazali

    BalasPadam
  16. yup2..rmai gila msuk contest tu termsuk la kira sndiri..hahahaha

    btw..tahniah abg ben... ;)

    BalasPadam