Tiba sudah di KELANTAN ... TERENGGANU bila pula ?

by - Januari 30, 2011

 

IMAG0345Alhamdulillah ... sampai dah di KELANTAN .. ada permintaan buat gathering di KELANTAN .. hahaha.. bukan tamo tapi aku mana la tau area KELANTAN ni .. takat g KOK LANAS - KL tu dalam poket la .. hahaha ...

Aku akan berada di Kelantan sehingga hari Khamis .. pastu nak g pusing Terengganu lak ..Terengganu , tak sure lagi nak lepak mana .. Kalau tidur semalam kat sana , ok gak kan ? Tapi nak cari port tepi pantai ...

Penat... serius penat.. dah la semalam tidur jam 3 lebih pagi.. kul 6 bangun .. pastu kul 7 tidur balik.. kul 830 bangun ..pastu g gathering.. kat sana aku kena lari sana sini .. bergambar sana sini .. Kang kalau tak bergambar , kata aku sombong lak kan ... Aku siap buat posing gaya awek blogger lagi okeh !

Jadi buat mereka yang terasa aku mengabaikan mereka tu , ampun maaf dari aku .. aku sendiri pon pening dah nak cam muka n nama .. muka muka yang dah bertahun aku kenal je aku cam.. bukan sengaja tapi terpaksa ..

Nak segmen ?

You May Also Like

35 comments

  1. WAHHHHH~ SELAMAT JUGAK SAMPAI :)

    ABANG BEN.. YUYU UPDATE ENTRY BARU.. ADE GAMBAR KITA TADI ^^

    SORRY MALU MELAMPAU TADI.. KEJAP JE ~ :)

    BalasPadam
  2. jom gi wakaf che yeh..ganu, dtg la besut..hehe

    BalasPadam
  3. ok..pntai batu buruk.. hotel park royal tepi pntai batu buruk.. hahahah

    BalasPadam
  4. wahhh best nye abg ben...hebat lah sampai kelantan sampai noo...

    BalasPadam
  5. cayalah bro..xsempat nak bergambar tad

    BalasPadam
  6. aik.. En,Ben da kat kelantan.
    kat mane tu??
    hehe.. agak2 nanti cik pulau leh terjumpa x en.ben nnt??
    lalala~

    BalasPadam
  7. peeh ben
    lps gathering...ko terus ke kelantan rupanya..
    siap main boling lagi..

    peeh...inilah pujaan hatiku....chaiyok2...

    BalasPadam
  8. lol xtau pom bro BEN ada kat klate... huhuhuhu... cik keje area KL 2 la... hahhaa

    BalasPadam
  9. abg ben... nnt mai la belah utara plak.. kedah & perlis

    BalasPadam
  10. kena ben pergi kelantan masa saya takde.. tunggu saya balik dulu

    BalasPadam
  11. pi la pasar payang...
    xpun taman warisan air..area pasar pasar payang tu gak..

    nk pantai...
    pantai batu burok and kalau nk dekat dgn area kelantan tu besut

    welcome to terengganu

    BalasPadam
  12. bro ..papehal roger..hehe..excited blogger2 ganu nak jumpa..

    area pantai batu burok pun lawa..senang nak datang =P

    BalasPadam
  13. jauh jalan,
    penat badan(xpe, bdn die kuat),
    luas pengetahuan,
    byk awek(comel2 lak tu..)
    hehhehe..XD

    BalasPadam
  14. hye Incik Ben..
    dtg la Terengganu..
    bEST LA..
    nnt duk la hotel primula...
    hehehehe

    BalasPadam
  15. yayy! gambar tia ade! hihi! thanx bro! ;)

    BalasPadam
  16. gi sutra beach resort ^__^ best...

    BalasPadam
  17. kalo balik dr kelantan-jb mesti singgah tido kt chalet tepi pantai..best,,,,,,syoknye balik!!!

    BalasPadam
  18. Bro..Kelantan boleh buat GATH dekat Tok Bali..resort sane cantik.... selalu orang buat GATH kat situ..

    BalasPadam
  19. bro..pasal nak dtg ganu ,nanti inbox fb tarikh ..sb sampai ganu hari khamis kan?..

    BalasPadam
  20. abg ben, nak mari tganu kabola.haha

    maksudnye : nak dtg trg bgtahu la ye.
    haha

    nk sewa homestay dkt ngn pantai pun bole. try usha2 blog amy

    homestay exclusive gile!
    =)

    BalasPadam
  21. bro kat trggnu port kt KT ke atau tak kisah?? member sy ade chalet btul2 tepi pantai ..kat Penarik ...nama pun Penarik Inn...harge berpatutan ;) sbb chalet dy simple je... klw nsb baik...dpt lpaskn penyu cam sy hritu... tp penarik agk jauh lah ngn KT...tenang je c2 ;)

    BalasPadam
  22. Wah bestnya klu dpt jumpa. agak2 klu selisih bahu sempat tegur ke tak ek?

    BalasPadam
  23. wah!..ganu kg saya..haha..

    kalo singgah dungun pon okey gak..
    on da way ke dungun,banyak keropok lekor..

    jom..^_^

    BalasPadam
  24. hye ben..
    nak pergi terengganu ya?

    ini ada laporan nya..hihi :P

    http://sarahata.blogspot.com/2011/01/jelajah-malaysia-part-1terengganu.html

    -sarahata-

    BalasPadam
  25. rindu kat kampung!!!dla ari rabu ni baru nak blk klate..skang kat tganu..baru nak ajk BA date..hehe..

    BalasPadam
  26. salam, dapat pekena nasi kerabu atau nasi dagang best tu....

    BalasPadam
  27. kalau abg ben mari tganu, kabo la.. buleh jupe kekgi.. =)

    BalasPadam
  28. singgah ke Terengganu jangan lupa beli keropok lekor yang pakai angka giliran sebelum beli tu..hehehe

    BalasPadam
  29. sane sini cite gathering. jeles:(

    BalasPadam
  30. xyah dtg teganu ..
    tak bagi tu negri qaseh ..
    wekkk

    BalasPadam
  31. @iqbalhakimi aii semangat gila!! hehe..excited en abg ben nk dtg:D

    BalasPadam
  32. jom2 datang ganu..pantai di kemaman pun best...pantai area kemaman cantik2 bleh makan sata& otak2..kopok lekor.. nak check in, awana kijal ada..bleh spa skali..hihi

    welcome to terengganu

    BalasPadam