Blog list BEN ASHAARI

by - Januari 27, 2011

 

Aku minta maaf yer tentang pembubaran blog list tu .. Aku ingat nak settlekan semua tu malam ni .. tapi internet lak slow .. nak masukkan satu link pon aku leh buat maggie goreng ala ala tom yam , pastu g kedai beli ayam panggang , balik .. buat teh o .. pon tak lepas lepas lagi .. haih.. faham je la kan .. Nak tak nak kena buat kat opis esok ...  Dan aku akan bukak lagi satu blog list nanti ... jgn risau .. aku akan masukkan lagi ... hurm ..

Jangan terasa la bab ni yer .. aku nak puaskan hati semua orang , aku gak jadi giler nanti .. ni pon dah nyaris giler ni.. kang aku giler , blog gak kena tutup.. sapa rugi ?? Kedai mamak gak rugi... nape ?? Sebab aku g kacau kedai diorng.. mintak rokok free.. haaaa.. aku bukan nak hisap rokok tapi saja nak buat koleksi ... boleh ?

Pembubaran tu aku terpaksa buat sebab nak meringankan blog ni dan jugak mengemaskini blog .. Dan paling utama ialah nak buat 'pembaharuan' .. kasi geng geng lain masuk lak .. boleh ? Korang yang lama pon boleh gak masuk.. bukan tak boleh , cuma kena je la buat entri.. takkan tak boleh ? Borak kosong buat selamba jer.. takde masalah kan ? haaa...

Ok .. nak sambung mentensenkan diri jap.. GRRRRR...... Mana pulak tukul batu aku ni ????

You May Also Like

22 comments

  1. ben..
    ko jgan lupakan anak buah ko yang satu nie

    BalasPadam
  2. tulah pelik tgk bro tak update lagi bloglist.ingatkan tersalah baca..mgkn nak 100 je blog.tapi kata ada 4 bloglist.pelik gak he3..takpe bro kite sggp tunggu walaupun tahun depan sekalipun yehaaa!

    BalasPadam
  3. xpe abg ben..take ur time.. :)

    BalasPadam
  4. @||aLeaSaRa|| hehehe.. sanggup ke? siyes nih.. keh3

    SJ x sanggup tunggu.. nak masuk jugak blog list abg ben nih

    BalasPadam
  5. salam, kalau dah line slow, apalagi ambik kesempatan relak dulu...InsyaAllah esok masih ada...

    BalasPadam
  6. Ehhh!! nanti jap..selisih malaikat 44, jgn giler tau Ben. Nanti takde la penghibur no 1 kami.Sabor!

    BalasPadam
  7. sekali sekala bertukar selera...

    BalasPadam
  8. abg ben , kalo internet slow buat sok je lahh . hari ni bercuti jap dr blogging , keh3 .

    BalasPadam
  9. Abg ben da masuk majalah RAPI,,mana leyh giler2 maaa..

    hahaha

    BalasPadam
  10. aippp.. jgn gila ben. kang nak baca blog apa plak malam2 nih.. lol

    BalasPadam
  11. abg ben jgn lupakan anak2 buah ni pulak.. awang pun xda dlm list baru ni huhuhu..

    BalasPadam
  12. Thanks BA.. dah masuk list.. tadi tertunggu tunggu gak..

    * tumpang kat sini.. sesapa boleh toong tak kenapa pop ups begitu banyak kat blog nih?.. erkk.. tq.. (tumpang ye BA)
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/01/kenapa-banyak-pop-up-kat-blog-tolong.html

    BalasPadam
  13. sabo abg ben..sabo. naz pun tensi ngn internet tadi..tapi kat opis la..kt umah okay je ^_^

    BalasPadam
  14. Aduhai..internet tu sbnrnya nak kasik can tuk meka-meka yang jauh ketinggalan kapal angkasa macam saya ni..maklum saja mesia-uk bezanya 8 jam..by the time kite bukak blog orang mesia dah masuk tido..cmne tu..?

    BalasPadam
  15. Streamyx kat opis I terputus hari nih sejak tengahari. Streamyx hari nih ader problem ker?

    BINGO!!!

    BalasPadam
  16. wah..header baru bro smart lah..
    hehe..sy nk join bloglist bro bleh..huhu...

    BalasPadam
  17. thnks abg ben..
    sebab masukkan blog nad dlm bloglist BUAH CEMPEDAK DILUAR PAGAR.. =)

    BalasPadam
  18. abg ben sy ternnti2 ni..adakah blog zue cancer berpotensi masul list abg ben =)

    BalasPadam
  19. abg ben sy ternnti2 ni..adakah blog zue cancer berpotensi masul list abg ben =)

    BalasPadam
  20. abg ben sy ternnti2 ni..adakah blog zue cancer berpotensi masul list abg ben =)

    BalasPadam
  21. abg ben sy ternnti2 ni..adakah blog zue cancer berpotensi masul list abg ben =)

    BalasPadam
  22. owwhhh bubar lagik...... patut la tgk list sudah lain.. :D

    meh meh ke blog mie.. lepak lepak sana.. :D

    BalasPadam