Entri blogger pilihan BEN ASHAARI ...

by - Januari 28, 2011

 

Lama aku tak buat entri pilihan kan ? hehe.. bz bang adik akak .. ni pon take 5 jap..  Ok , petang ni aku nak pilih satu entri milik ..... sapa?? Cuba baca dulu ..

"Cinta…..Sekiranya kamu dapati dirimu menyintai seseorang yang tidak membalas cintamu, janganlah merasa tersisih dan sedih. Tiada salahnya menyintai seseorang kerana cinta tidak memilih untuk singgah di hati seseorang.Sekiranya kamu dicintai oleh seseorang yang tidak kamu cintai, anggaplah ia satu penghormatan buat dirimu tetapi selitkan penghormatan itu dengan cara yang ikhlas dan jujur. Jangan ambil kesempatan dan janganlah melukakan.Sekiranya... "

Ehem... kisah chenta tuu.. hahaha .. ok jom baca selanjutnya > sini

You May Also Like

23 comments

  1. This Page Cannot Be Displayed

    Based on your corporate access policies, access to this web site ( http://cikreenatan.blogspot.com/2011/01/tentang-chenta.html ) has been blocked because the web category "Adult" is not allowed.

    If you have questions, please contact your corporate network administrator and provide the codes shown below.
    Notification codes: (1, WEBCAT, BLOCK-WEBCAT, 0x043683c9, 1296203164.675, AAAD7gAAAAAAAAAAyf8AEP8AAAD/AAAAAAAAAAAAAAE=, http://cikreenatan.blogspot.com/2011/01/tentang-chenta.html)

    alamak ai, tak dapat nak baca..huhuhu...

    BalasPadam
  2. rajin En. Ben review blog org..kalaulah semua blogger mcm ni..TQ EN. Ben

    BalasPadam
  3. wah2 bro ben ? entri cinta? ehhe

    BalasPadam
  4. huhuhu..rajinnye riview blog org..hihihi..abg ben,agak2 kan,boleh ke x abg ben dapat follower angka cantik..8888..hahahaha..nk gak tgk..hari2 dtg jenguk blog ni,bkn baca entry je..tp tgk follower abg ben..hahahahahaha..xde keje kan??hihihihi..oke,terkomen panjang plak..tata.. :P

    BalasPadam
  5. rajinnya .. but entry ni betul2 menarik sy masuk ke sana

    BalasPadam
  6. wah!! bro layan cinta ptg2 ari erk...hehehe

    tak pa..meh kita layan...terjah blog cinta ni..:)

    BalasPadam
  7. best ni..kene g terjah blog tu..lalala~

    BalasPadam
  8. Layan cinta is love petang2..
    Oh indahnya cinta.. haha =)

    BalasPadam
  9. heee~ tenkiu abg ben!!! :))
    terkejut ramai plak datang view blog.. rupenye ade kt sini.. :)

    tenkiu yg dtg view..

    BalasPadam
  10. cinta..sesungguhnya cinta itu amat indah.bagus BA rajin promosikan entri org.

    BalasPadam
  11. hehe jiwang plak ye ptg2 ni.. :)

    http://najwahazwani.blogspot.com/2011/01/bila-aku-bekerja-bersama-breast.html

    BalasPadam
  12. Nak share blog yang best jugak :)

    Swinging BowL
    http://swingingbowlsatay.blogspot.com/?zx=4a3eb6befd6c0879

    Yang Penting Rupa
    http://ijaicool.blogspot.com/2011/01/hari-ini-hari-jadi-mama.html

    Selalu bace blog depa yang membuat saye gelak sorang2x depan lap top...

    Santai dan kelakar ^^

    Mcm blog abg ben jugak :)

    BalasPadam
  13. Interesting blog jugak ni.....She can make a novel!!!!

    BalasPadam
  14. wah..best entry dia..sweet mweet...

    BalasPadam
  15. salam, selain n3 ini, n3-n3 yg lain jugak best2...

    BalasPadam
  16. hahaha...meh2 bace blog ni jugak... LOL~ serius ni... pastu folo sekali..

    holylightfarhaniza.blogspot.com

    BalasPadam
  17. pergh...jiwang sekali entry tu....adakah bro pun dlm hati ade taman?..haha..

    BalasPadam