Yess ! Dah boleh dah ..

by - Januari 29, 2011

 

Selamat pagi.. sementara tunggu subuh , aku merayau kat FACEBOOK ... add kawan kawan blogger yang ada di SAHABAT BLOGGER dan KELAB BEN ASHAARI BLOG ...

Dari dulu aku mmg suka add.. hahaha.. nak tunggu orang add aku , entah bila la kan .. aku bukannya artis .. Terpaksalah aku  turun kata klik butang add tu haa..

Kelmarin , FACEBOOK denda aku sbb dok add banyak sangat .. 2 hari aku tak leh add .. Apara punya FACEBOOK ...denda sampai 2 hari.. denda la ketuk ketampi ke , lari dalam guni ke.. ni tak leh add 2 hari ? Sapa rugi ??? Kamu gak.. Eceh.. dia tak rugi apa pon .. duit melimpah ruah dah hasil usaha kita memewahkan diorg .. haahha..

Skang ni aku nak add balik .. hhehehe.. kasi meriah skit FACEBOOK aku dengan blogger .. Er.. yang BEN ASHAARI tu ... BEN ASHAARI II ,dah penuh tapi boleh la cuba nasib.. hehehe.. Ok , jumpa lagi nanti...

You May Also Like

17 comments

  1. bagus2..meramaikan kenalan..hehe..

    selamat pagi bro..jom roti canai..

    BalasPadam
  2. hahahaha,,nasib kita sama lah bro..... dulu saya kena denda 4 hari...geram gila...huhuu..masa tu sikit je lagi nak cecah seribu kawan tapi ada ke patut dia denda. tak leh tengok orang ramai kawan ada je yang tak puas hati...hahahahaha

    BalasPadam
  3. denda jalan itik~~!! rajin abg ben mengadd org kn.. :)

    BalasPadam
  4. morning ben

    have a nice day..

    nasib fb tak jd tutup kan...
    aku pun nak add ramai kawan...bior ramai yang bagi gegar citarasa rinduan...

    heheheh

    BalasPadam
  5. wowwww....ben ashaari ll dh penuh...cm artis dh en.ben 10 nie..hahhahaha

    BalasPadam
  6. facebook memang aritu AK kena block sbb ape pun ta tahu. sehari x boleh komen orang. siot je.

    BalasPadam
  7. selamat pagi bro...

    ada hobi suka add2 la pula bro ni bagus tu....ehehehe
    kira mesra alam la kan...:)

    BalasPadam
  8. Abg Ben..
    Xlama lagi jadi artis la nie..
    Haha~ artis blogger~ hihi =)

    BalasPadam
  9. bagus2... usaha anda dipuji.... hehehe..... selamat menjelajah..

    BalasPadam
  10. salam, dah penuh bukak baru pulak..InsyaAllah akan penuh jugak...Tahnia

    BalasPadam
  11. wah, nasib dah awal2 add abg ben...kalah artis ni, abg ben dh ada 2 account fb..pasni wat 1 lagi la..heee

    BalasPadam
  12. bagus la suke add blogger2..
    nnti ley add lionteen jugak.hehe

    BalasPadam
  13. x pelah ben jgn denda ketuk ketampi sudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hu3..

    BalasPadam
  14. haha.. aku kena denda 4 hari bro.. sbb tu aku mintak tolong para blogger add akaun kedua aku tu... kih3

    BalasPadam