GEGAR BLOG : Keputusan Soalan ( 4 ) dan Contest lagi ..

by - Januari 26, 2011

 

Ok .. entri ke tiga untuk malam ni... hehehe .. Giler arrr.. ok ok... Yang ni simple punya .. nak umum pemenang bertuah .. untuk soalan no 4 ( link ) .. Kenal mamat bawah ni ???

image http://goldazone86.blogspot.com

Sila tinggalkan no tel anda yer En. Awangku Johan ..

Tahniah yer .. dan terima kasih buat semua peserta ..

Sekarang... ada satu lagi contest... tapi khas untuk perempuan saja .. Berminat ? Jom... tapi pastikan ada FACEBOOK laa yer ..  Meh klik sini

You May Also Like

12 comments

  1. macamana nak join?..dah klik dah link tu BA..

    BalasPadam
  2. ABg Beb saya tinggalkan no.fon kat inbox FB abg ben la ek.. boleh kan?

    BalasPadam
  3. Ohhh thanks.. tak sangka saya menang moto... hehe

    BalasPadam
  4. Wah~ kenal2..
    Cikgu Awgku Johan Menang lah..
    Hihi~ Tahniah..

    BalasPadam
  5. wah.. abang awangku johan menang contest ni.. tahniah2

    BalasPadam
  6. Abang ben nak suruh kita join contest hijab fashionista ni ke?

    BalasPadam
  7. ala.....awang ke menang? :(

    ekeke~ guro jek~ tahniah ye awang~~

    BalasPadam
  8. waaaaaaaaaaaaaaaah AK dapat topup free....TAHNIAH AK....akak nak gak topup free....

    BalasPadam
  9. congratss Awangku Johan...tabik spring laa...mata kita sampai berpinau mencari jawapan mlm td..heheheh

    BalasPadam