Malam minggu ? Mari melepak di Bangi ..

by - Januari 29, 2011

 

Hehe.. sebelum itu !! Ada lagi yang lambat !!! Rotan telinga dia nehh .. sapa sapa ?? ni haa ...  Tengku Nizam dan ... (tak tau nama )dan contest dari AdyBudika ..

OK... aku nak g berjimba jimba kat Bangi dulu yer .. tak tau area mana .. Dekat dekat ngan ... er.. ada la.. hehe ... Segmen SYOK SENDIRI ?? Malam nanti eh .. 

Sebenarnya aku baru balik dari jumpa KAK NOR SECUBIT GARAM .. Dia baru sampai dari KT .. Saja je jumpa dia ngan anak dia yang baru pulang dari Jordan tu ha .. Terima kasih kak nor .. :)

Plan malam ni nak jumpa KAKCHIK-ELLA tak kesampaian disebabkan dia ada hal .. tak pe ..takde rezeki .. Buat geng geng gathering SAHABAT BLOGGER yang nak g ke gathering esok ... Kita jumpa di tempat yang dijanjikan yer .. nanti aku mesej ... Kalau ada sapa sapa nak follow , sila tinggalkn komen beserta no tel.. terima kasih ... Ini untuk area BANGI , PUTRAJAYA dan kawasan sewaktu dengannya ..

Terima kasih daun keladi , tak cukup cari Mat Gebu.. Tqqq...

You May Also Like

21 comments

  1. Ofis hour je boleh join. kalau malam or hari cuti, tak boleh le. Tak de rezeki saya nak berkenalan dgn anda semua.

    BalasPadam
  2. Bro, Please...segmen SYOK SENDIRI tu buat la lps abis game bola..nk tgk bola dulu ni...huhuhu

    New Entry: Blogger Kena Bang Bang Boom ! hahaha..
    Yamaha RXZ 2011

    BalasPadam
  3. bukan lambat bro , tenet jem td , da buat entry tp lmbt post .. hehehe, bro pegi bangi ke? tmpst aku tu, bangi lama . huhu

    BalasPadam
  4. thanks a lotz... kirim salam kat diorg...geram tak dapat joinnnn

    BalasPadam
  5. Miss Nina di Bangi .
    weeee !
    hahaa ! :D

    BalasPadam
  6. bangi? seksyen mane? nak join! hekhek

    BalasPadam
  7. huk2... sedey,.. nak join... selamat berpesta ramba lah semua yek.. huhu

    BalasPadam
  8. fuhhh peratus kejelesan ku kian meningkat.. ruginya aku x dapat nk join d sbbkan bbrp sebab... huhuhu.. apa2pun moga korang semua happening...

    BalasPadam
  9. tengku nizam : takkan kat bangi lama, bandar baru bangi la baru centralize. *(^_^)*

    BalasPadam
  10. mulanya nak join amal. amal lak spoil nak g ngn awek dia. cis. haha. Abg Ben amik CB kat KUIS pat. hahaha

    BalasPadam
  11. alaaa.. xde kat bangi la skang..
    kalau x boleh jugak join..
    hishh.. ntah pe la naseb..
    btw.. jom layan bola..
    kel vs sel,.. hehe ^^

    BalasPadam
  12. Haa?? kalau drop bangi, meh singgah Kuis meh! hahaha

    BalasPadam
  13. Esok ada kenduri kawin sepupu, tak dapat nak join..semoga gembira semua yag join tu.

    BalasPadam
  14. tat kala kepulangan ku bertuma ayah bonda pula... en ben.. macam mana kalau next time ada nak gath2 haram ni saya nak involve? boleh roger meroger ke?

    please... please let me know

    BalasPadam
  15. Salam.
    Semoga segala perancangan dapat berjalan dengan baik dan lancar.

    Tahniah. TQ

    BalasPadam
  16. alaaa... baru je balik ipoh petang tadi. kalau tak buleh cari encik ben dekat bangi. heeee

    BalasPadam
  17. ala... time ni la byk gathering blogger..SJ xley nk join..huhu

    BalasPadam