Ala.. 'RAPI' jer ..

by - Januari 26, 2011

 

image

Ramai tak tau langsung mengenai majalah RAPI .. Mungkin ingat majalah ini sekadar majalah kesihatan khusus untuk wanita saja .. Hurm...

Sebenarnya tidak... banyak maklumat terkandung dalam majalah ni.. Sebelum ini , aku kerap amik tips yang ada dalam majalah ini dan kongsikan bersama rakan rakan pembaca di dalam blog aku ni ha..

OK.. kenapa aku excited sangat kali ni ...Nak tau ? Mesti korang kata.. ala.. Apa la sangatkan ? hehe.. ok ok.. tak pe .. Petikan dari majalah RAPI

"Tampan, ‘smart’ dan bergaya! Inilah lambang lelaki moden hari ini. Ben Ashaari, 34, memang bertuah kerana beliau adalah personaliti lelaki pertama yang menghiasi ruangan GAYA HIDUP. Menyusuri kecintaan Ben Ashaari atau lebih mesra disapa sebagai Ben terhadap dunia kecergasan dan blog membuatkan kami sangat kagum dengannya. Percayalah, bukan calang-calang orang boleh menjadi sepertinya. Hanya semangat dan keinginan yang tidak berbelah bahagi sahaja mampu membawa dia ke tahap ini. "

OK.. selama ini... perempuan jer .. hehe.. dan aku , pertama .. Maunya aku tak bangga ?? Pergh. dah la tu... Berkaitan  dunia blog lak tu !!  Ini satu penghargaan buat blogger jugak kan ? Sekurangnya ada pihak sudi membuat cerita tentang blogger .. Takde la pasal isu $$ ni .. kan kan ?

Ini membuktikan lagi bahawa , semua blogger boleh berjaya .. Tapi ingat , jgn kejar populariti ... Berblog dengan ikhlas dan paling penting , rajin dan kreatif !  okeh ?

Dapatkan segera di pasaran sebelum aku borong semua .. hehehe .. RAPI keluaran 1hb FEB 2011 ..

You May Also Like

36 comments

  1. wah ~
    congrats ! semakin lama semakin ramai bloggers masuk majalah/paper...
    keep up the good work bro !

    My diet plan | .NEVER ENDING STORIES.

    BalasPadam
  2. bestnye, dh tgk dh dlm majalah tu!!!!

    BalasPadam
  3. lelaki pertama tu.. jangan main2 okay.. cayalah!!

    BalasPadam
  4. Akan ku ingat pesanan En. Ben ini.

    BalasPadam
  5. kenangan terindah tu... tahniah erk bang ben... ^_^

    BalasPadam
  6. tengah memotivasikan diri...hehe

    BalasPadam
  7. Tumpang happy tengok En ben maju setapak lagi kehadapan. Menjadi sumber inspirasi buat kita semuakan..

    BalasPadam
  8. Lelaki pertama.. suke statement ni.. hehe..

    BalasPadam
  9. waah tumpang happy abg ben masuk majalah..bestnya..nk pi beli majalah tu la ekeke...ramai gak erk blogger masuk majalah and newpaper hehehe tahniah abang ben...

    BalasPadam
  10. sebelum aku borong semua?? haha ..

    BalasPadam
  11. wah.. congrats en. Ben... i like... hehe ada style!!!

    BalasPadam
  12. As salam...my 1st comment since follow this blog..
    tahniah en. Ben....teruskan usaha...!

    BalasPadam
  13. Waaaaaaaaaaahh dah buat ulasan selari..xyah pi beli dah la..kitaorg intai2 sini dah la kot eks..kena beli ke? hehehe

    BalasPadam
  14. gud-gud! saya pun suke majalah ni~~ :)

    BalasPadam
  15. tahniah boss..semoga terus berjaya..^_^

    BalasPadam
  16. mmg slalu beli..tp utk kali nih xbeli lg..so, pas nih kena carik nih.. support u..:)

    BalasPadam
  17. yg paling best ayat ni...memang bertuah kerana beliau adalah personaliti lelaki pertama yang menghiasi ruangan GAYA HIDUP.
    cayalah incek Ben...

    BalasPadam
  18. Wow tu sumer hsil usaha en.ben tahniah2

    BalasPadam
  19. Ayat: borong semua ye.. hehe.

    BalasPadam
  20. congrat abg ben... semoga sukses selalu.. :)

    BalasPadam
  21. tahniah...bole ikut langkah kot...lepas ni banyk la offer lain yg datang...semoga terus berjaya..jgn sombong2 ek!!

    BalasPadam
  22. MDT memang selalu beli rapi ni..kompom la akan beli tang ade Ben ni..congrats la abg brader.. :D

    BalasPadam
  23. skang ni dah jarang beli majalah..hehe dulu2 sekolah suka sgt beli

    BalasPadam
  24. salam
    nampaknya blogger semakin dipandang kini . dulu sebut blog pun orang tak tau apa...kini budak sekolah pun dah ada blog kan Ben?

    BalasPadam
  25. Whoa! Personaliti lelaki pertama. Bangga. Tahniah, Encik Ben! :)

    BalasPadam
  26. wah..promote ni majalah rapi ni..hehe

    BalasPadam
  27. sekarang jugak nak pergi cari majalah ni..hehehehe

    BalasPadam
  28. wah...biar btol abg ni.... wah...wah..wah...

    BalasPadam
  29. congrats bro!!
    mau pegi cekedout kedai majalh sat g..hee :D

    BalasPadam
  30. Wah! Lelaki pertama..
    Kira pecah rekod lah tue..
    Bangga tu.. hehe~
    Nnti aku cuba cari majalah nie..
    Tak pernah baca lagi sbb mgkin tak pernah nampak.. hehe~ =)

    BalasPadam
  31. thx abg ben atas kata2 nasihat abg...
    tapi kdg2 diri ni tak lari dari nak kejar populariti...
    akan ku ubah...
    ikhlas,kreatif,niat mesti betul..
    amin..

    BalasPadam
  32. wah, makin2 meningkat populariti nih...hehe

    BalasPadam