Kreatif ... i like ..

by - Januari 26, 2011

 

imageJutaan terima kasih buat mereka mereka yang telah meluangkan masa menceritakan tentang .. er.. tau la kan .. seperti kak ummi zaihadi , mat gebu , afiq bukhari , farah dieana dan terbaru ... lugieamir .. Gambar atas tu dia edit sendiri la.. cam best lak buat header kan.. hahahha...  kreatif kreatif ... tak pe tak pe .. aku tunggu gambar original ..

Oh ya.. aku tau ada yang nyampah dengan cerita tak abis abis ni.. apa nak kata kan , tak sampai sehari pon lagi majalah ni diterbitkan .. dan jangkahayatnya .. erk.. lama la kan.. hehehe .. Kena lak nanti Kumpulan karangkraf akan buat karnival jualan majalahnya hujung minggu ni.. hehehe... tatau tatau ..

Serius..  :) aku malas nak layan ... Terima kasih kerana sudi 'bercerita' tentang aku.. ringan bahu aku sikit bila di sana nanti yer.. kalau nak amik lagi dosa aku diakhirat nanti , silakan la.. bagi la pahala kat aku eh ... Terima kasih ..

You May Also Like

25 comments

  1. patut la mencurah2 yg datang singga n folo...rupa2 incek Ben yg baik mengreview blog eden...tima ksaih la byk2...

    BalasPadam
  2. hehe..dont wori lah bro..byk kali review pn xpe..:)

    BalasPadam
  3. persetankan mereka abg ben. dorang jeles jekk. hehe

    BalasPadam
  4. all teh best encik ben ^__________^

    BalasPadam
  5. x habis2 g cte rapi bro ben 2 ye.. huu.. + femes r bro ben nanti.. congratz!

    BalasPadam
  6. kakchik tak yah review la eh ben. dah cukup panas dah tu. haha ..

    BalasPadam
  7. bro ben makin popular la..hehe

    BalasPadam
  8. semart nye pic tu...
    hehehe ... diorang yang menyampah xbg abg makan kan ...so cillll

    BalasPadam
  9. semoga lebih maju jaya Mr Ben...

    BalasPadam
  10. Thankx Ben sudi komen blog lugie. Pada yang tak suka tak sudi tu lantak lah sebab belambak yg suka kan BEN.

    BalasPadam
  11. masuk gak magazine..dari kita ni magazine sekolah pon blom tntu..haha

    BalasPadam
  12. tahniah sekali lagi en ben..bila lak nak masuk tv nih????

    BalasPadam
  13. ekekekek x sabo nak balik mesia ari sabtu ni, harap2 RAPI ade stok la

    BalasPadam
  14. lum beli lagi ni.. makcik simpan satu rapi ye,.. nanti nak reviewkan gak..

    BalasPadam
  15. munkin ada yg tak suka dan munkin juga ramai lg yg suka...;d..kehidupan mcm tu lah..;d

    BalasPadam
  16. abg ben nie kacak kot. tue yg org byk admire.. hehe..

    papn sabar ea abg ben. drg xda 'cerita' len la tue nak cakap.

    BalasPadam
  17. cek ada buat review seratus patah perkataan untuk ben jugak

    http://cekrasala.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-zuraita-mohd-anua.html

    BalasPadam
  18. biau jer dorang , blog abang ben , dorang takde hak nak melebih-lebih .

    BalasPadam
  19. as salam..
    ohh...ombak badai yang melanda setiap blog santai memang begitu~
    kalau kita berjaya menahannya,
    kita akan masih mampu bersantai-santaian ;)

    lawak picisan untuk segmen ben ashaari

    BalasPadam