Aku anti kain pelikat !

by - Januari 27, 2011

 

Mesti pelik kan...Anti tu bukan tak suka...Aku yang tak suka pakai kain pelikat tu haaa...

Kenapa ek ?? Aku masih ingat lagi satu kejadian yang amat memilukan hati aku..Aku terasa sedih amat bila mengenang kisah tersebut...

Kejadian ni berlaku semasa aku kanak kanak rebina lagi...
Nak dijadikan cerita , orang tua aku senantiasa suruh aku pakai kain pelikat bila kat rumah..Aku tak tau laa nape beria benar ..Satu malam tu ...aku tido dengan lenanyaaa...hehehe...Sedar sedar..esok mak aku kejut aku ...

" Awat hang tidoq bogel ? "

Sejak itu , aku nekad tak nak pakai dah kain pelikat !

You May Also Like

38 comments

  1. hahahaahahahaha dah agak .
    mmg sadis gila lah .
    sexy u malam2 .hahaha

    BalasPadam
  2. ni mesti kes tiduq buas sangat.. sb tuh kain pelikat boleh terlondeh

    BalasPadam
  3. lol..tiap mlm n dkt rumah pakai je kain pelikat... ok jew..yg ptg pandai ikat je

    BalasPadam
  4. zaman dulu takde boxer lagi..hehe

    BalasPadam
  5. Hahaha~
    Patut lah.. Kira trauma la nie..
    Aku slalu tido pkai kain pelikat..
    Nsib baik tak pernah berlaku mcm abg Ben.. Klu tdk, confirm nekad jgk n anti kain pelikat.. haha~ =)

    BalasPadam
  6. tu yg best tu...haha
    sejuk...haha

    BalasPadam
  7. hehehe...biasalah tu, sbb tu nak tido kena ati2...senang cite, pakai seluar bila nak tido...

    BalasPadam
  8. bile ko g masjid nmpk ramai2 pkai kain pelikat mesti ko igt kejadin tu kan

    BalasPadam
  9. salam..

    hahaha....
    kain batik...pun blh trauma gak tu...

    BalasPadam
  10. Saya suka pakai kain pelikat di rumah, sebab terasa "bebas" bila berkain pelikat...

    BalasPadam
  11. hahahaha...tergelak sorang2 bace n3 ni :)

    BalasPadam
  12. hahah!!
    saya anti kain batik...
    takot kisah sadis abg ben menimpa saya pulak...kih3

    BalasPadam
  13. haha..biasa lah terjadi macam tu..nak safety lebih pakai boxer =P

    BalasPadam
  14. abg ben lain kali pakai kain pelikat pakai tali pinggang..haah..mcm FF mula2 pakai kain pelikat kat asrama..takut tercabut kat masjid...

    BalasPadam
  15. Hahaha... teringat pulak kat SBP dulu... mamat katil sebelah... ish memalukan! Esok heboh satu sekolah! Hehe...

    BINGO!!!

    BalasPadam
  16. perempuan pon de gtu..tp bkan kain plikat tapi~~~

    BalasPadam
  17. kah kah..lawak..
    bese le tu bile tdo berpelikat akan membawa kelucahan..haha

    BalasPadam
  18. saya paling suka pakai kain pelikat nih.....senang....

    BalasPadam
  19. hang tidoq buas kot abg ben..hehehe..

    BalasPadam
  20. sekarang dah besar kan...
    why not try pulak masa sekarang nie...!
    sure terbaekk punya sebab dah berpengalaman.. hik..hik...hik...

    BalasPadam
  21. lain kali atas bawah ikat...atas dgn tali pinggang...bwh dengan getah...hehehe

    BalasPadam
  22. ala en.ben...pakai tali la ikat kain pelikat tuu...hehe..tak pun, jahit je getah kat kain tuu.....jadi cam skirt plak...haha

    BalasPadam
  23. oh teringat rumate kolej...tido pakai towel..bgon pagi esk nya tersergam indah semua..=_=

    BalasPadam
  24. haha.. sakit otot limpa saya ! ahaha

    BalasPadam
  25. haha.. sakit otot limpa saya ! ahaha

    BalasPadam
  26. ahahaha....besh ape...berangin je kan.. hehe

    BalasPadam
  27. cilita paling sadis..grr..mua hahaha

    BalasPadam
  28. tuu dia. bogel truih ! haha

    BalasPadam
  29. saya anti kain batik :) HAHAHAHAHAHA

    BalasPadam
  30. biasala kejadian ni...penah je jadi..lagi2 bila tido pki kain..x kire la kain batik ke skirt ke..hehe...

    BalasPadam
  31. awat hang x pakai underwear.tu pasai tros berbogel...ain pelekat best mase tido but nak pegi semayang jumaat takut nak pakai....mesti hang x berapa nak feel lagu kain pelekat by anuar zain.

    BalasPadam
  32. kain pelikat lalalala.kain pelikat lalalala.

    hahaa. biasa pakai kain pelikat buat kain semayang je :P

    BalasPadam
  33. Dulu aku pun anti gak. Asyik terlondeh je. Sekali ada jual seluar pelikat, terus berkenan. Dah fix masalah londeh melondeh ni. Now aku dah jadi ejen seluar pelikat pulak. Hehe. Kalau nak usha2, boleh la terjah blog aku ye.

    -admin-

    BalasPadam