Gathering SAHABAT BLOGGER

by - Januari 30, 2011

DSC_0922  

Huih.. terima satu mesej dari sorang rakan blogger... Jeles katanya tak dapat datang .. hahaha . sabar sabar sabar ..

Antara yang sempat bergambar ..banyak lagi.. tapi coverage tak cun dalam ni.. tunggu lagi nanti eh ..

Jangan jelez jelez yer ... lalalala ..

You May Also Like

40 comments

  1. ENCIK BA. selamat bergathering buat seluruh warga SB. semoga masing2 mendapat manfaat di sebalik gathering tersebut ok. Have fun!

    BalasPadam
  2. jeles nyaa~..

    sunyi je shabt bl0ggr kat fb hri ni..huk2x

    BalasPadam
  3. as salam..
    saya di tempat tang jauh rak dapat ratang.
    adoi...takpe2.nanti ada peluang, nak turut serta..
    mesti meriah betul ;)

    lawak picisan untuk segmen ben ashaari

    BalasPadam
  4. jeles jugak!!! Dah la hujan ....huhu

    BalasPadam
  5. haaa..jeles2...
    nak pegi jugak..huhuhu

    BalasPadam
  6. alahai bro!kite hr ni letih sgt teringin gak nak join.erm may be next time..tak nak lpskan peluang mcm ni..krm slm semua ye dr kitorang yg tak dpt pergi huwaaaaa

    BalasPadam
  7. X Dapat join laa... berada di johor sekarang ni...

    BalasPadam
  8. waaaaaaaaaaaaaaaa....
    sedeyyyyy..... bestnyerrr... lepas ni mesti berderet2 blog dok update gathering.... huk3...
    update lagi banyak2 gambor ek...

    BalasPadam
  9. tu mcm farhana ashari je.
    nana kwn sy tu lame deh x jumpe~

    BalasPadam
  10. abg ben..lpas nih gathering kt ganu plak..hahaaha..nk jgak jmpe blogger femes mcm abg ben..

    BalasPadam
  11. wah!beshnya dapat bergambar dengn BA tuh!

    BalasPadam
  12. wahhh ! syoknyeee !! memang jelez !

    BalasPadam
  13. kat mane tu?? org ni budak baru..budak kecik so saje je jln2 kt ruangan ni.. :)

    BalasPadam
  14. selamat beramas mesra kwn2..LM intai dr jauh je..hehe

    BalasPadam
  15. oke cop.memang jelez tak dapat join~~ upload tons of pictures!!

    BalasPadam
  16. ooohhh.naz sangat jeles. dok jauh d perantauan..tak dapat join gath ni..huwwwaaa

    BalasPadam
  17. wah ! bestnya gathering . ngeee :D

    BalasPadam
  18. WA....best2... upload gmbr n story3 oke

    BalasPadam
  19. salam ben,

    mahu tak jelessss....

    awat tak bagi tau pong..

    bila tu..tak aci na..huhu

    BalasPadam
  20. salam EN. Ben.. erm, sy nak tanya pendapat.. apa ye langkah2 yang boleh diambil sekiranya ada pelawat blog en Ben yang dtg hanya untuk mencari kesalahan blog ini?

    sebab sy pun pernah ada pengalaman sebegitu..

    harap beri bantuan..

    trima kasih.. ;)

    (sy xtau macamana nak email En. Ben, jadi sy post di sini.. harap x dipublishkan ye.. terima kasih.. )

    BalasPadam
  21. Seronok nyer dapat pergi Gath ini..

    BalasPadam
  22. jeles jeles jeles jeles 1000x jeles

    BalasPadam
  23. sape lah yg meseg abg tu ye..isy2 tak patut2 ..sabar je lah hati ...sabar sabar hahahaha... xmo sabar !

    BalasPadam
  24. gathering yg best mesti le ramai yg jeles...

    BalasPadam
  25. alamak.. gmbar saya ngan abg ben takde pon kat sini.. tapi ada kat blog saya.. huhu http://gengblogger.com/v/344004

    BalasPadam
  26. OMG!!!! abg ben pegi ke? adoi....
    dah daftar dah name tapi x pegi sbb family dtg dr perak, n kna balik kampung....so x dpt la dtg....wuwuwuwu~ (T-T)

    BalasPadam