Saat ku didera ... tak nak kenangi lagi ..

by - Januari 27, 2011

 

DSC_2721

DSC_2722

DSC_2723

DSC_2724

DSC_2725

DSC_2728

DSC_2729

Ni lah akibatnya.. datang lambat ari tu .. kena denda .. huhuh... Ni cerita di Genting ari tuh .. Diorng ingat aku tak nak buat eh.. .hahaha... Gelek bang.. gelekkkk

You May Also Like

41 comments

  1. wahhhh sporting...
    apapun lucu ahhhh nengok gambor tu....

    BalasPadam
  2. inul gerudi satu bang .
    gelek gelek ,
    best gila denda . hohox

    BalasPadam
  3. hahahahaha kelakar giler gmbar...
    haha abg ooo sape suh dtg lambat dah kene denda ..haha..

    BalasPadam
  4. kalo wat video ni kompom hot..ehhe

    BalasPadam
  5. penderaan yg mengasyikkan...hahaha...

    BalasPadam
  6. nasib baik snap pic dr depan je..kalau dr belakang nampak habis goyang inul

    BalasPadam
  7. cuba wat skali lagi boleh?hehe

    BalasPadam
  8. msti abg ben yg bju oren tue kn. hehe.

    BalasPadam
  9. lenggang cik abang lenggang..lenggang jgn xlenggang...amboi..penderaan jiwa dan raga ni.. hahahaha...

    BalasPadam
  10. Raja gerudi.. gelek bang..
    Mesti lawak time nie..
    Tak dpt bygkan abg Ben yg muka laa2 serius nie buat gelek.. haha =)

    BalasPadam
  11. gelek ker??? mcm chicken dance je??? :P

    BalasPadam
  12. tul2 mcm kena dera pula....^_^

    BalasPadam
  13. gelek jgn x gelek layanzzz

    BalasPadam
  14. hahahah..siyes..
    gmbr no6 uh pling tak boleh blah..haha

    BalasPadam
  15. aduii...x dapat bayangkan mcmana ben blh layan gelek nih..... :D

    BalasPadam
  16. HIKHIK.. DAH BESAR PUN KENA DENDA ^^

    BalasPadam
  17. hahahahhahahahahaahhahahahah....dah gelak sampai golek2 dah nie... apa2 hal pun sgt kiut la golek2 mcm tu... ada idea nie nak buat kat team building... hahahahahahhahahahaha

    BalasPadam
  18. he he, kena denda pun, pasti seronok kan??!!! Kenangan yang mengembirakan ni.

    BalasPadam
  19. hahaha

    kelakar gilaaa

    macho la pakcik ben gelek ;p

    BalasPadam
  20. wakakkakaka..

    memang gelak guling2 neyh bila tengok abg ben gelek!

    kalah inul tu wooooo

    hahahhaa

    BalasPadam
  21. haha ape kengkang je nengok nye?
    :P

    BalasPadam
  22. wah2 bukan senang nk tgk en ben bergolek bang...hehe...

    BalasPadam
  23. haha.lawak habis..muke ketat abg ben nih.tp,gelek banggg gelekk..haha

    BalasPadam
  24. ekslusif ni abg ben! so sweet..huhu

    BalasPadam
  25. salam

    alamak,...seksi tu...boleh ganti inul ni.....gerudi keras ni..hahahah

    BalasPadam
  26. sporting ler abg ben ni..hehehe..
    len mcm plak tgk sme2 tu bergelek-gelek mcm tu..heheheh ^__*

    BalasPadam
  27. sporting la abg ben ni bergelek..

    ini entry petang tadi..saya tertunggu2 entry terbaru..balik umah jalan kaki lg ke takde update blog lagi ni..

    BalasPadam
  28. Hehe... lawaknya.. Susah nak dapat tengok BA kena dera..

    BalasPadam
  29. oh tidakk saya xrela kalau org suruh saya buat..huhu.Takmo kena denda.

    BalasPadam
  30. kena click pic bg besar baru nampak ben yg mana.. HAHAHA so funny!!!

    BalasPadam
  31. kahkahkah ! dah macam nak berdangdut jek . hebat :)

    BalasPadam
  32. Naseb baek tuan rumah dah letak sendiri. Baru nak buat jahat hahahaha!!!

    Gila x sangka Che Ben sporting habes! Oh saya ada satu gambar rahsia Che Ben. Nak buat entri mwahahaha!!!

    BalasPadam