Doakan aku ..

by - Januari 30, 2011

 

Aku nekad ... kali ini aku nak pergi ... Bukan senang semangat macam ni nak aku dapat ! Entah dari mana datangnya semangat ini pon aku tak tau ...

Tak kisah apa kata mereka .. Dapat atau tdak , aku nak pergi gak ... Ahhhh... gelakkan aku ? Berani dia !! Aku dah cukup jalani latihan sebelum ini .. Tak kisah dah .. kalau tak berjaya ?

Hurm ... kenapa aku beria nak jugak ? Yelah ... aku pon nak rasa gak .. kita tak tau rezeki kita kan ? Mana la tauuu kot kot ... Tak salah kan  ??

Tak pe la kan .. bukan selalu peluang gini ada depan mata ... nak cuba boleh ? Korang doakan aku je agara aku berjay .. okeh ? Alaa.. tak yah la tau aku nak buat apa ... Kang kalau aku bagi tau , korang tak percaya ... Siap baring kat lantai pastu gelakkan aku punya !

Hurm.. nak tau gak ? Serius ? Janji jangan gelak ???? ala.. tak caya la janji korang tuuu .. tak pe tak pe... aku tak yah bagitau ek... ala.. boleh laaaaaa.. ekkk ...

Haih.. nak tau gak ? ok laa... tarik nafas panjang panjang dulu .. tenangkan diri dulu ... ok ... dah ? Aku nak g mencuba nasib kat AKADEMI FANTASIA .. ok ?

Aku kata dah .. mesti kena gelak punya !!!  huh... Ok pee.. biasa aku latih menyanyi dalam tandas laaaa ... er.. tapi tu pon baru start semalam ... huhu .. Korang rasa rasa aku ada peluang tak ?

Ok.. peluang kena gelak je kan .. OK la.. aku batalkan hasrat aku la ... terus menyanyi dalam tandas je la BEN ..

You May Also Like

51 comments

  1. hehehe ^_^ klu abg ben bleh je msk AF tue...kompom menang hehe

    BalasPadam
  2. kalau abg ben masuk Af kene bersaing ngan sy la..hehe..kite nynyi kat tandas sudah..huu

    BalasPadam
  3. huhhhhhhh~~~
    Cube nasib r bro Ben... Mane taw lps ni rezeki msuk AF lak... kompem sume blogger support nyer..

    BalasPadam
  4. tak gelak, senyum je baca. hehe..

    cubalah, sokongan dari para bloggers tetap ada. :P

    BalasPadam
  5. hahaha ang ben try cuba masuk imam muda lah .heheh

    budak separa matang

    BalasPadam
  6. masuk la abg ben..conperm menangnye..hikhik

    BalasPadam
  7. BA..
    pegi je.. untung2 leh masuk segmen yg tak bejaye tu.. masuk tv gak.. hehe..
    Silala datang ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  8. Hehehe cuba jangan tak cuba ekekeke..

    BalasPadam
  9. kalau betul2 la en Ben masuk AF, mungkin lagi ramai orang luar sana yang akan buka blog sendiri ni.. hehehe

    BalasPadam
  10. hahahahahahahahhaahahahhaa... nak gelak berapa kali harkat yaaa... masuk jer abg Ben kalau nak.. umur pun masih dalam lingkungan blh masuk ar.. hehe... dalam tandas tu latihan vokal n pitching jer.. agar tak kuar sora ayam.. hehe.. wat latihan bubbling.. mamimuuu... mamimuuu...

    BalasPadam
  11. hahahaha pagi2 abg ben da buat org gelak.. :D

    BalasPadam
  12. Alar..cuba dulu.x salah lau cuba pon.x leh masuk Af pon,at least da tunjuk muka kat ujibakat Af.hehehe.ada pluang nk masuk tv da.hehehe

    BalasPadam
  13. ahaks!teruskan abg Ben.hobi kite mmg sama :)

    BalasPadam
  14. Alaa, pergi je la abg BA. tak cuba tak tahu. :D

    BalasPadam
  15. ABG BEN
    PEGI JELA..
    atasi fear factor.
    saya cabar neyh.
    kalaw da pegi nanti sy bg minyak sebungkus :)
    minyak tgh xde kn skrg neyh. hehe

    BalasPadam
  16. hak3!!! pegi lahhhh! nanti ada la modal AF nak buat cerita dalam akademi tuuuuuuuu! pelajar AF body paling mantap!!! yeahhh!

    BalasPadam
  17. hehhe... boleh lah bro.. kiteorang sokong....

    BalasPadam
  18. eh, tak salah kalau nak mencuba.. nak juga tgk bakat yg selalu kat dalam tandas aje tu..

    BalasPadam
  19. bro..moga berjaya..kami sokong k

    BalasPadam
  20. wahahha!!!
    sory abg ben!! memang saya otomatik tergelak tnpa henti..
    hak3!!!

    pe2 pon! chayok3!!!
    pasti abg ben masuk final terus tanpa audition!!
    hehehe...

    BalasPadam
  21. blom cube blom taw....abg ben try la..hikhik =D grenti rmai pminat aw

    BalasPadam
  22. insyaallah Ben leh jadi peserta AF kali ni.( tak gelak pun)

    BalasPadam
  23. hehe..ingatkan ape tadi...AF rupenye...pegi jelah...nti lg glamer...

    jemput join contest.... http://niniezane2009.blogspot.com/2011/01/contest-cuti2-malaysia-part-2.html

    BalasPadam
  24. LOE .. pegi saje lah abg ben oi ..
    mane taw ade rezeki ..
    tuah ayam nmpk di kaki .. tuah abg ben ? .. hee~

    BalasPadam
  25. hehe..tak pe abang ben..yang penting semangat yang kuat tu ada.. ;D

    BalasPadam
  26. nyanyile encik Ben, Ai tak halang
    :P

    BalasPadam
  27. salam. kalau bro masuk...mesti ramai yang undi punyer.... masuk ler..tak gelak pun....betul...acu bro cuba try test dulu.... hehe

    BalasPadam
  28. masuk AF jadi instructor senam pagi2 pon bole jugak bang BEN!
    hehe..XD

    BalasPadam
  29. Ben, akak rasa ben bolong menang sebab kitaorg dah pakat2 nak sms ni.
    he..he..ada pulak yg sangka ebby (saing mila) masuk AF semula.

    BalasPadam
  30. hahaha nak gelak kat lantaiii...
    abg buat lawak tp try lah kalau nak masuk jugak haha

    BalasPadam
  31. SUMPAH saya tak gelak.....
    cuma geli hati n sengih panjang jerk ... hehehe

    BalasPadam
  32. dorang patut buat pertandingan Akademi Blog lak . baru mantop :) pengetua beliau adalah abang ben . kihkih :)

    BalasPadam
  33. hahahaha..ada mimpi apa2 ke encik ben? Takper,cuba jer dulu.. ;)

    BalasPadam
  34. haiyooo.. AF tu tak penting bang sebab kite kat tengok AF. masuk contest lain la bang.. sure saye tengok punya *macam sempat la kan nak tengok tv tuh kan..* hihhii..

    1st time komen sini, selalu den baco yo entri2 kat sini.

    happy blogging

    BalasPadam
  35. Mudah je..nyanyi dlm tandas..lepas tu rakam..uploada msuk u tube..femes la lepas tu..

    BalasPadam
  36. ala abg ben..
    masuk saja lah!

    BalasPadam
  37. Assalam,

    Kalu ada bakat sora,why not. kan ada karaoke Jamb*n, jom ramai2 gi test sora kat sana. Jomlaaaa...

    BalasPadam
  38. kihkihkih.. cube bro ben buat video bro menyanyi dlm toilet tu :p

    BalasPadam
  39. kite semua doakan kalau abg ben really nak pegi... haahaaa.

    BalasPadam
  40. Kalau abg ben masuk.... saya pasti Afundi Ben.... hehehe

    BalasPadam
  41. teruskan niat murni tu...kakD doakan semoga berjaya...

    BalasPadam
  42. masuk la.dpt tgk abg ben beraksi atas pentas.hehe

    BalasPadam
  43. try dulu..
    mane tawu de rezeki kat cna.. :)

    BalasPadam
  44. ehem2..kena tarik nafas panjang2 Ben..br leh test suara.

    BalasPadam
  45. salam,

    huhu... cuba la mana tau dpt :DD

    BalasPadam
  46. nak gelak jap , hahahahahahahahaahaha

    BalasPadam
  47. klu abg ben msok, kompem menag ngn undian.. tp lepas kew ble kene ujibakat?? hehehe.. persoalan d c2....

    BalasPadam