Aku kena berhati hati ...

by - Januari 25, 2011

 

Wah... aku pasti pasni ramai akan tunggu aku buat silap .. pastu mari serang BEN ASHAARI !!  Haa.. mai la maaii .. aku saman sorang sorang .. Barulah aku dapat RM1juta ! Blogger RM1juta neh ..

Itulah harga sebuah populariti .. ada mata senantiasa memandang .. tunggu je kita buat silap.. Tang buat baik , tak nak dia war warkan kan ? Hehehe..

Dan ini bermakna .. aku juga tak boleh berbikini dah kat tepi pantai ... nanti masuk dalam blog .. bahaya .. kan kan  ? Haa... kalau aku jaga imej , berpakaian ala ala artis , pasti gak kena kutuk .. sbb berlagak diva... aisey.. Jadi diri sendiri ? Hahaha.. mmg laaaaa.. aku bukan artis atau selebiriti  ! Setakat masuk majaalah tu , korang pon boleh ...

Nak tau caranya ? Haa.. meh aku ajarkan yer ... Bila berblog , jangan tackle tuan tanah ! Tapi tackle jirannya.. Jirannya itulah  yang akan mewar warkan tentang kita pada tuan tanah .. Pastinya tuan tanah akan tertanya tanya .. Haaaaa.... Amacam ? Faham ?

Sebagai blogger , kita kena tau .. sapa sasaran kita ... kalau main update je entri tanpa tau sapa sasaran kita , maka kita akan dikatakan syok sendiri.. Ada aku kisah ? Mmg tak kisah punya selagi tak dengki ngan orang lain kan ? Tapi jenis yang kisah ni .. haaa.. kena bijak tackle pembaca.. Faham ? Tak ? Hurm.. nak aku terang camana lagi eh....

Ginilah ... Pak Maatttt ... kena langgar motokar !!!

You May Also Like

19 comments

  1. Siapa yang langgar Pak Mat???

    keh3

    p/s:bahaya betul law da popular neyh

    BalasPadam
  2. NAK HANTAR buah lemau satu lori kat jiran sepagar nie....
    hahahhaha

    BalasPadam
  3. sabar la Bro Ben dah lumrah dunia ..yag penting kita tahu yang apa yang kita lakukan itu betul ..

    BalasPadam
  4. muaah bile dah jadi orang kenal..gini pulak ek jadinye..eheh

    BalasPadam
  5. hehehe..faham cikgu.. :D

    buat baik di balas baik..kehkehkeh

    BalasPadam
  6. terselit jugak citer P.Ramlee... he he he

    BalasPadam
  7. tetiba masuk part berbikini kt pantai plak.. teringat fasha lah tuh

    BalasPadam
  8. dan jgn pakai spender dlm gym.. kekekeke

    BalasPadam
  9. hehe..tuh lah kadang2 kita kena berhati2 kan bro..

    BalasPadam
  10. "aku juga tak boleh berbikini dah kat tepi pantai ..."

    sebelum nie bro BEN pakai bikini ke ?? keh3..hehehe...

    BalasPadam
  11. Lumrah sesetengah manusia..memang tunggu dan sengaja nak cari kesilapan orang kan?

    BalasPadam
  12. sape jiran abg ben meh nak tackle haha..

    BalasPadam
  13. Nie lah tak best nye bila jadi popular..
    Confirm org2 lain tunggu masa cari kesalahan..
    Kira nak jadikan isu panas.. haha~
    "pIsang goreng panas"..
    Benda2 gini lah org suka.. =)
    Tak pa Abg ben..
    Selagi niat kita betol..
    Insya Allah.. everything ok.. =))

    BalasPadam
  14. abg ben pki bikini ke tepi pantai??? huahahhaa

    BalasPadam
  15. salam

    abg ben, pakai boxer la baru maskulin..hahaha


    ala, abg ben terasa hati sbb syira cakap macam tu ke? huhu...maaf deh...


    insyallah, selagi Allah di dalam hati..abg ben akan selamat... =)

    BalasPadam
  16. Memula..tahniah sebab dah masuk majalah. Kedua..hati-hati dengan orang yang ada penyakit P.H.D sebab mereka ini memang tiada ubatnya. Entahler apa yg tak kena ngan tahap pemikiran diaorg ni..

    All the best En. Ben. Will always up date entri sebab itu pesanan En. Ben..

    BalasPadam
  17. kelakar..
    banyak info abg bg... faham2x

    BalasPadam