Rakan-rakan sekalian .. sama sama kita ..

by - Januari 27, 2011

 

Erm.. aku tamo nak cerita boleh ? Korang je baca .. pastu buat la keputusan sendiri ek ..

" kalu korang ingat dulu I pernah tulis about my sis, kakak sulong I yg I panggil "Along" only 39 years old...dia disah kan mengidap breast cancer stage 4 about a year ago..& keadaan makin parah...few weeks ago dia tumpah darah dan dimasukkan ke wad...Tumor sangat besar utk dioperate (she has a very active tumor/cancer) so Doc bagi dia life estimate for 3 bulan saje lagi...sangat2 sedih "

Baca dah ? Ok.. g baca sambungan dia kat > sini ..

Buak akak JC , semoga tabah menghadapinya .. Beginilah lumrah kehidupan .. Yang pastinya , kita semua akan kembali padaNYA .. Cuma tak tau bila dan bagaimana .. InsyaAllah .. banyakkan berdoa kepada Allah agar segalanya selamat ..

InsyaAllah.. rakan sekalian ( terutama blogger ) kalau boleh , panjangkan , panjangkan lah ..

You May Also Like

18 comments

  1. wahhhh :( mak yuyu dulu pon breast cancer.. takot gilee.. skrg dah ok :(

    nak bace sambungan nyee...

    BalasPadam
  2. semoga beliau tabah hadapi semuanya..
    Tuhan mengujinya kerana Tuhan lebih menyayanginya..

    BalasPadam
  3. da bca da....sedih...arap2 dia dpt jumpa...huhuh

    BalasPadam
  4. ksian nye akak BEN ..
    CL doakan utk dy baik2 aje ..

    BalasPadam
  5. ajal maut di tangan tuhan..moga dia tabah menghadapi ujian Allah.

    BalasPadam
  6. ok..i know cmne rasanya..
    lg2 org yg mghidap tu...ouch

    BalasPadam
  7. Sedih nie..
    Semoga JC tabah..

    BalasPadam
  8. takotnya,,, cancer mmg xde ubat...
    semoga akak JC dan keluarga tabah dgn dugaan Nya...

    BalasPadam
  9. huurrrmmm, mak hani pun baru kena xsiden, now di icu. sedih la. Banyak sunnguh dugaan yang datang. (nangis)

    BalasPadam
  10. Moga dia tabah dan impiannye tercapai..
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/01/miracle-for-her.html

    BalasPadam
  11. aku doakan semoga cepat sembuh...aminn..

    BalasPadam
  12. semoga kakaknya dipanjangkan usia, diberi kenikmatan kesihatan berpanjangan...amin...

    BalasPadam
  13. semoga die terus tabah hadapi dugaan 2.. sabar2 =)

    BalasPadam
  14. Semoga JC sekeluarga tabah menghadapi dugaan besar ini......

    Doakan yang terbaik!

    BalasPadam