GEGAR BLOG : Keputusan Soalan ( 4 ) dan Contest lagi ..

 

Ok .. entri ke tiga untuk malam ni... hehehe .. Giler arrr.. ok ok... Yang ni simple punya .. nak umum pemenang bertuah .. untuk soalan no 4 ( link ) .. Kenal mamat bawah ni ???

image http://goldazone86.blogspot.com

Sila tinggalkan no tel anda yer En. Awangku Johan ..

Tahniah yer .. dan terima kasih buat semua peserta ..

Sekarang... ada satu lagi contest... tapi khas untuk perempuan saja .. Berminat ? Jom... tapi pastikan ada FACEBOOK laa yer ..  Meh klik sini

12 ulasan:

  1. macamana nak join?..dah klik dah link tu BA..

    BalasPadam
  2. ABg Beb saya tinggalkan no.fon kat inbox FB abg ben la ek.. boleh kan?

    BalasPadam
  3. Ohhh thanks.. tak sangka saya menang moto... hehe

    BalasPadam
  4. Wah~ kenal2..
    Cikgu Awgku Johan Menang lah..
    Hihi~ Tahniah..

    BalasPadam
  5. wah.. abang awangku johan menang contest ni.. tahniah2

    BalasPadam
  6. Abang ben nak suruh kita join contest hijab fashionista ni ke?

    BalasPadam
  7. ala.....awang ke menang? :(

    ekeke~ guro jek~ tahniah ye awang~~

    BalasPadam
  8. waaaaaaaaaaaaaaaah AK dapat topup free....TAHNIAH AK....akak nak gak topup free....

    BalasPadam
  9. congratss Awangku Johan...tabik spring laa...mata kita sampai berpinau mencari jawapan mlm td..heheheh

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009