Rabu, 26 Januari 2011

GEGAR BLOG : Keputusan Soalan ( 4 ) dan Contest lagi ..

 

Ok .. entri ke tiga untuk malam ni... hehehe .. Giler arrr.. ok ok... Yang ni simple punya .. nak umum pemenang bertuah .. untuk soalan no 4 ( link ) .. Kenal mamat bawah ni ???

image http://goldazone86.blogspot.com

Sila tinggalkan no tel anda yer En. Awangku Johan ..

Tahniah yer .. dan terima kasih buat semua peserta ..

Sekarang... ada satu lagi contest... tapi khas untuk perempuan saja .. Berminat ? Jom... tapi pastikan ada FACEBOOK laa yer ..  Meh klik sini

12 komen :

Eda berkata... [Reply to comment]

macamana nak join?..dah klik dah link tu BA..

Firdaus Alim berkata... [Reply to comment]

tahniah utk winner

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

ABg Beb saya tinggalkan no.fon kat inbox FB abg ben la ek.. boleh kan?

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

Ohhh thanks.. tak sangka saya menang moto... hehe

Ask berkata... [Reply to comment]

Wah~ kenal2..
Cikgu Awgku Johan Menang lah..
Hihi~ Tahniah..

FaKArePa!n berkata... [Reply to comment]

wah.. abang awangku johan menang contest ni.. tahniah2

:: Little Kouru:: berkata... [Reply to comment]

Abang ben nak suruh kita join contest hijab fashionista ni ke?

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

ala.....awang ke menang? :(

ekeke~ guro jek~ tahniah ye awang~~

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

tahniah awg.hehee

logorithm berkata... [Reply to comment]

Congrats Awang!

aDisH.sHidA berkata... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaaaaaaah AK dapat topup free....TAHNIAH AK....akak nak gak topup free....

Aziela berkata... [Reply to comment]

congratss Awangku Johan...tabik spring laa...mata kita sampai berpinau mencari jawapan mlm td..heheheh

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI