GEGAR BLOG : Soalan 5 ( PREPAID RM30 )

 

Soalan mudah ... hehhhehe .. kali ni penaja dari kawan blogger kita sendiri iaitu , En. Shahazrin dengan blog popularnya , > > http://www.shahazrin.com/ 

Hadiah kali ni berupa prepaid bernilai RM30 dan juga sehelai baju kanak-kanak ...  Satu pemenang juga akan dipilih.. paling pantas dan tepat ... Sudah bersedia ???  Jap.. nak g toilet dulu.. lalalalala.. hehehe

OK... soalannya ... sebelum tu .. iklan sat eh ... olololo.. marah lak.. ok ok.. soalan...

1. Sila beri link entri yang berkaitan gambar berkenaan...

image

2 . Sila berikan tajuk entri serta link untuk entri berkaitan
peringatan untuk memilih dunia dan akhirat ( bergambar )

3 . Soalan berkaitan senarai GEGAR BLOG .. jeng jeng jeng ...

> image SAPA PUNYA HEADER NI ?

Untuk menghantar jawapan , cam biasa.. buat satu entri ..

  1. letak header ben ashaari blog
  2. Tajuk dan linkkan ke entri ini ..

Hantarkan jawapan beserta  url blog di dalam ruangan komen.. cepat cepat ...

24 ulasan:

  1. abg ben ni ade2 je la. suke2 ;p

    BalasPadam
  2. mak aih..senang ke??
    huhuhu

    aik..??sembang secawan kopi !!
    da penah pegi situ tp lupa la pulak sape tuannya..
    huhuhu

    BalasPadam
  3. bagus lah bro ben nih slalu jadikan bro as my idol sbb ramainya yg datang menyinggah ..boleh ajar cara x?

    BalasPadam
  4. http://deejaywani.blogspot.com/2011/01/gegar-blog-soalan-5.html

    mencuba..hehe

    BalasPadam
  5. 1) http://www.shahazrin.com/2010/12/kedai-mamak-wifi.html - Kedai Mamak Wifi


    2) http://www.shahazrin.com/2010/12/salam-semua-apa-khabar.html - Jangan Lupa, Ingat nie


    3) 714 - http://atleena.blogspot.com/

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/01/gegar-blog-soalan-5.html

    BalasPadam
  6. aduh, soalan lagi susah drpd final exam ni...

    BalasPadam
  7. SOALAN 1
    http://www.shahazrin.com/2010/12/kedai-mamak-wifi.html



    SOALAN 2
    http://www.shahazrin.com/2010/12/salam-semua-apa-khabar.html
    Jangan lupa, Ingat nie


    SOALAN 3
    http://atleena.blogspot.com/ (714)

    http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/01/gegar-blog-soalan-ke-5.html

    BalasPadam
  8. tambahan jawapan 3
    http://atleena.blogspot.com/ (714 dlm list gegar blog) - pemilik nya CIK ATT

    hehhehhee

    BalasPadam
  9. http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/01/gegar-blog-soalan-5-prepaid-rm30.html

    1) http://www.shahazrin.com/2010/12/kedai-mamak-wifi.html

    2) Jangan Lupa, Ingat nie
    http://www.shahazrin.com/2010/12/salam-semua-apa-khabar.html

    3)http://atleena.blogspot.com/

    done.

    BalasPadam
  10. ni terbuka pada semua blogger ke??
    saya da jawab... jawapan ada kat sini ::

    http://nonzero88.blogspot.com/2011/01/gegar-blog-ben-ashaari-soalan-5-prepaid.html

    tq..

    BalasPadam
  11. saya mencuba nasib

    http://shaizhar.blogspot.com/2011/01/722-gegar-blog-soalan-5-prepaid-rm30.html

    soalan ke2 memang mencabar. x "menang" pun x pe. sekurangnya saya mencuba.

    Good Luck utk semua

    BalasPadam
  12. 1. http://www.shahazrin.com/2010/12/kedai-mamak-wifi.html

    2. Tajuk: Jangan Lupa, Ingat nie
    Link: http://www.shahazrin.com/2010/12/salam-semua-apa-khabar.html

    3. Blogger Chik Att (http://atleena.blogspot.com)

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/01/gegar-blog-soalan-5-prepaid-rm30.html

    BalasPadam
  13. http://deejaywani.blogspot.com/2011/01/gegar-blog-soalan-5.html

    jawapan kena paste sini ke...huhu....silap baca daa

    1. http://www.shahazrin.com/2010/12/kedai-mamak-wifi.html
    2. Jangan Lupa, Ingat nie http://www.shahazrin.com/2010/12/salam-semua-apa-khabar.html
    3. http://atleena.blogspot.com/ (Chik Att)

    BalasPadam
  14. macam tak paham je instruction die...

    BalasPadam
  15. ala abg ben..bg lah cenang cikit...huhu..tak nk kawan ngn abg ben lg..kihkihkihkih...

    BalasPadam
  16. xnak ar..mesti kalah serius kalah..uwaaaaaaaaa

    BalasPadam
  17. abg ben.. saya tak bole join ye??
    camne cara nak join ye??

    http://nonzero88.blogspot.com/2011/01/gegar-blog-ben-ashaari-soalan-5-prepaid.html

    BalasPadam
  18. saya mesti antara yang gagal menjawab soalan2 ben..asyik tertinggal je huhu

    BalasPadam
  19. soklan 1 dan soklan 3 dah dapat.. tp soklan 2 tu susah sikit ar.. huhu..
    x tau sempat ke tak join ni.. coz saya busy kat skol ni shingga malam.. esok ada penutupan sukan skolah2.. so wat prepare.. huhuhuhu

    BalasPadam
  20. terlepas ni.. erk.. secawan kopi tu dah penah pegi.. lupe la.. erm..

    BalasPadam
  21. done!
    http://misznurhanani.blogspot.com/2011/01/gegar-blog-soalan-5-prepaid-rm30.html

    BalasPadam
  22. Pernah jugak bertandang ke Sembang Secawan Kopi...

    BINGO!!!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.