Saja je nak kasi aku mengalir airmata darah ...

 

Huk huk.. terharu... terharu dengan kata katanya .. bukan mudahh... eh.. nak nanyi lagu AF lak .. Bukan mudah orang nak bagi entri penghargaan kat kita .. Entri kutukan senang sangat la nak dapat kan .. haaa .. Ni lak entri dari awek cun gitu.. Auww... hahahha.. rileks...cool. !!

Buat si dia nun jauh di sana yang telah sudi mengirimkan entri sebegitu rupa membuatkan aku kembali semangat setelah hampir hampir putus asa akibat .. oh .. biar je la aku memendam rasa ..

Apa pun Arazua , anda boleh jadi lebih bagus dari saya ( cewah bahasakan diri saya tu ) jika rajin menelaah corak corak penulisan mereka yang lebih bersantai terutama dalam artikal artikal suratkhabar mahupun majalah ..

Dengan ini.. ambillah bunga .. eh tak boleh.. bunga dah ada orang cop.. yang tinggal sudu tu jer .. Amiklah sudu itu sebagai tanda kisah cinta mereka.. bukan kita tau ... hehehe .. guwau je...

Terima kasih yer Arazua .. Dah follow me jika mau ?? Hahaha... guwau je la ...Sensitippp tul arr...

IMAG0222

14 ulasan:

  1. hahaha..sudu pon sudu la bg ben..haha..

    BalasPadam
  2. wah.....specialnya....jeles nih

    BalasPadam
  3. Hadoi... sabar yer sabar tau! U dah follow i ke? kekekeke

    BalasPadam
  4. sudu je? x romantik la bro..haha..jaga2..

    BalasPadam
  5. hehe...kelakar la enchek ben ni..:D

    BalasPadam
  6. terharu nya si gadis nurse tersebut.. tapi SJ lagi terharu, bro follow blog SJ... hehehe..
    siyes terharu bro! tq follow blog picisan nih~

    BalasPadam
  7. hahaha sudu hahahaha follow kita juga..

    BalasPadam
  8. waaa best nyer..romantik gitu..walawpun sudu yang diberi..hohho

    BalasPadam
  9. sudu je??xde mknn??hehee..ngade2

    BalasPadam
  10. sudu penting juga..beliau bagi walaupun saya tak minta.hehe(untuk makan)
    terima kasih Abg Ben

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009