Segmen Hujung Minggu

-TUTUP TUTUP TUTUP DAHHH -


image

Ehem.. lama aku tak buat segmen kan ? Haha.. ok .. apa kata hujung minggu ni kita bersegmen lak .. ok? Segmen kali ni , mudah jer .. Berdasarkan gambar header aku tu...

Buatkan sebuah cerita berdasarkan gambar tu .. Gambar / dialog / angan - angan atau apa saja yang boleh korang buat dari gambar tu.. Tapi jangan di edit lak gambar tu.. Boleh ? Hehehe.. Tapi mesti panjang .. kalau pendek , aku tak nak terima.. hehehe..

Kalau berminat , jom .... buatkan satu entri khas :

  1. Letakkan gambar tu dan tajuk : Segmen Hujung Minggu Bersama BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ini ..
  2. Dah siap ... tinggalkan url entri korang tu di ruangan komen ..

Tu jer ... apakah hadiahnya ? Hehe.. takde hadiah .. ;) .. Cepat cepat

44 ulasan:

  1. http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    hehheh

    BalasPadam
  2. Waaaaa....erkk, segan lahhh...nak join...macam mana ni..alahhh..... :-)

    BalasPadam
  3. aaa nak join nak join !.
    tapi jap nak masak jap . huhu

    BalasPadam
  4. http://www.overscurry.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  5. http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/01/segmenhujung-minggu-bersama-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  6. AMOY JOIN LAGI!!!


    http://amoyella.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersam-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  7. abg ben, baca nieh ;p tk tahu lha ea kalau abg dah tahu atau tidak, kami hanya sebarkan, hehe

    http://zaza96.blogspot.com/2011/01/polis-nafi-budak-hilang-di-area-puchong.html

    BalasPadam
  8. Aku dah buatkan Bro.... Enjoy ..:)

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  9. hehe..jom tengok kisah seorang jejaka ni..

    http://wavewsa.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  10. join nak meriahkan segmen walau pun x de idea bes..

    http://cinonexcoreyan.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  11. abg ben siap..
    only u abg ben..

    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu.html

    BalasPadam
  12. Salam En ben kita dah tulis :)
    http://akuanakpahang.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  13. updated...tambah link ke entri....luper..huhu

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum.. saya dah cuba n turut serta.. maaf segala keterlanjuran kata dalam dialog tu ye.. hanya sekadar hiburan..


    http://nur-abdullah.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html


    Terima kasih..

    BalasPadam
  15. mengisi mase lapang. ni je yang termampu..

    http://kazreal.blogspot.com/2011/01/weekend-segment.html

    BalasPadam
  16. abg ben!!;p tengok ni tau..hehe;p

    http://skyjuicemyself.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  17. http://coretanakukahini.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    =)

    BalasPadam
  18. http://celotehcikbee.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    HOPE ENJOY..N SORRY IF ADE Y TERSILAP OR TERKAAR OR PERKATAAN YANNG XSEDAP DI DBACA

    BalasPadam
  19. kenapa saya tak sekreatif org lain..teringin join semua segmen ben..tapi tak pandai..

    BalasPadam
  20. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  21. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    Da join. TQ :)

    BalasPadam
  22. walaopon x kreatip cam org len .
    tapi nak juga meriahkan segmen nih .
    huuu

    http://saiapanic.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  23. http://yayaflanella.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    :p

    BalasPadam
  24. haha...telah ku join segmen kamu...
    moh le bace ye....hehe

    http://zaft3.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  25. http://arazua.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  26. Siap!

    >>> AMEKKO! <<<

    Entri yang satu lagi untuk hari nih:  Susan Boyle:  Before & After

    BalasPadam
  27. http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    siap bro..hehe..

    BalasPadam
  28. lakaran dari Penyair Senja...ahaks...join gak...
    http://akukaudanpuisiku.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html
    terima kasih...salam hati...

    BalasPadam
  29. http://www.qasehdalia.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    siap dah

    BalasPadam
  30. Siap!!!!!!!

    http://rosesnebula.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  31. http://rentakehidupan.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    okie sy join ahh :))

    BalasPadam
  32. Salam BA.. nak join ye.. baca jangan tak baca..

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  33. Mr Ben ! jum singgah.. jgn kutuk.. ketwa jerk taw !
    http://vanillasynus.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  34. http://ntira-mirmo.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    done! settle...hehehe..toing2....wink~

    BalasPadam
  35. tulis dah siap jer..luper bg link...demmmm

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    BalasPadam
  36. ideA2....ALAAA...idea mana nih

    BalasPadam
  37. http://www.benashaari.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-dialog.html nak join !

    BalasPadam
  38. ben , aku pnye yg last tu arap2 diterima ek .. idea terbaek tu aku dapat .. plz2!!

    BalasPadam
  39. as salam..ala..tolong..tolong..last ni..penat buat..huhu.. isi ringkas.tetapi padat n_n

    http://timeless-rt.blogspot.com/2011/01/segmen-hujung-minggu-bersama-ben.html

    huhu..nak hantar juga ;D

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.