Tiru gaya awek blogger lagi dan lagi...

 

IMAG0227 Wahh.. mmg habis.. bunga depan mata aku !! Wife aku dah pening dah .. maka inilah hasilnya ... boring punya pasal sbb dinner tadi dah abis tapi masih belum nak berganjak balik ke bilik , aku pon start jadi giler .. ni la dia.. abis semua bunga aku selit kat baju, spek ... gigit.. haaa... tau pon segan dia ! hahahaha

42 ulasan:

  1. ayu + cumel = mengancam
    haha, abg ben nih mmg lawak lah

    BalasPadam
  2. salam,

    alamak!! hehee... mmg sama :p

    BalasPadam
  3. hahahaha..
    sengalnya pic nie..
    tak sesuai lansung dgn abg ben taw..
    hehehehe

    BalasPadam
  4. alahai.. comeyyyy nyta... ekekeke :P

    BalasPadam
  5. kekekeke..msti wife da geleng2 kpala:D

    cumil gilerr..haha

    BalasPadam
  6. kehkehkeh..sian wife t'pakse layan kn aje..nice br0!

    BalasPadam
  7. salam, tiru ben, jgn tak tiru...

    BalasPadam
  8. En ben xde jumpe sesape yg kenal en ben ke? Maksud sy. Peminat alam maya nii la..xkan orang xknal en ben kan? Kalau sy dh mintak otograp dah

    BalasPadam
  9. wah en.ben....bermain main dengan bunga pulak.....mesti ramai kan mata yang memandang...^_^

    BalasPadam
  10. hahahaha. kelaka gila. XD
    wife pon mesti tergelak je.

    BalasPadam
  11. wakakakaka.... jambuuu doww... ngeh3x... nasib wife pening jek... buatnye pengsan... hehe

    BalasPadam
  12. http://night-rains.blogspot.com/2011/01/awek-blogger.html

    hehehe... ^^

    BalasPadam
  13. hadoi!! hang jangan jd lembut sudah!! kekeke

    BalasPadam
  14. lau gubahan bunga kat umah da berubah or rosak...ni la orang first dicari
    hahahaha~~~ =P

    BalasPadam
  15. s0 funny..ahakz~ cute p0wn ade gk la, hehe

    BalasPadam
  16. haha .. comel jew .. untung ape wife dpt husband sporting mcm abg ben :D

    BalasPadam
  17. skali lagi...Oh! tidak.....hahahha...

    Salam blogwalking sini dengan sukahati-nya.....Jemputlah singgah ke blog saya gak yer....

    Latest entry :
    Jom Baca Cerpen Sulung karangan Blogger Ixbarr Sini..

    \^__^/

    BalasPadam
  18. lawak betol laaa... cube amek gambar dari atas sambil pegang bunga..pastu kecikkan bibir... baru jadi tiru gaya awek...cun! hehhehe...

    BalasPadam
  19. incik ben kuar paper ?..ada org tag kat profile anda di fb..hehe

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  21. Memang gaya Romeo habis. Kalau macammi tobat isteri nak bawa mana-mana majlis :-)

    BalasPadam
  22. Khalish kte ayunyer ammu ni...hihi..selalu dtg cni..jdi follower pun tpi xpstilh perasan ke x...hihi...

    BalasPadam
  23. haha..lawak abis!berbakat :D

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.