Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 5 Mei 2011

PERHATIAN WAHAI BLOGGERS !

 

Aku dan BroFrameStone serta beberapa rakan blogger lagi sedang merancang untuk mengadakan satu gathering besar besaran di Kuala Lumpur , pada 14hb Mei 2011 ...

Tujuan gathering ini adalah untuk mengumpulkan seramai mungkin rakan rakan blogger yang senantiasa berkomunikasi dengan kita samada melalui blog , FACEBOOK ,TWITTER dan sebagainya ..

Tempat dan masa , akan diberitahu kelak .. Sebarang idea untuk aktiviti atau untuk menjadi penaja , amaatlah digalakkan sekali ... Kot la nak taja Shawls untuk blogger pakai ke .. heheheh .. Contact aku atau BROFRAMESTONE

Sasaran , 200 blogger yang akan hadiri .. Amacam ? Nak join ? Sila lapangkan masa anda pada 14hb Mei nanti.. Kalau tak , baca je entri rakan rakan yang sertai .. hehehe...

82 komen :

cik ziqa berkata... [Reply to comment]

14 mei ? nice date . tapi macam ta dpt join je :(

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

saya wajib akan join!! saya dah kat kolompo!! yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ^^

Umar Faruq berkata... [Reply to comment]

nak join!!!!

Dawa berkata... [Reply to comment]

plan yg kedengaran sangat bagus. cari sponsor byk sket. mesti lg grand. hehe

mummiey berkata... [Reply to comment]

Adakah saye akan tergolong dalam golongan ini? 'Kalau tak , baca je entri rakan rakan yang sertai'...huwaaaaa!saye jeles lagi!!!

mya arissa berkata... [Reply to comment]

eerr...akan difikirkan coz berkemungkinan besar berada di kl ketika itu..cam syok je..

mizzkechique berkata... [Reply to comment]

nak!!!!!!! (dengan gelojohnya)

Jay berkata... [Reply to comment]

adussss..xdpt join lah bang ben..Jay jauh..huhu..xpelah..Jay tetap sokong semua aktiviti tu..:)

Nisa Kay berkata... [Reply to comment]

whaa mcm best!!

ejulz berkata... [Reply to comment]

x dpt join sbb menerbangkan diri ke kpg halaman..

semoga gathering berjaya.. :)

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

Waaa...kena baca entrilah nampak gayanya..huhu. Hope gathering ini akan berjalan lancar dan jayanya.

Dayana AZ berkata... [Reply to comment]

Dayana nk ikut! :) tp segan n xde yg tman huhu . Tgkla nti cmne :)

d_tieah berkata... [Reply to comment]

Kompom tak dapat joinlah.. Huhuhu.. Jeles!!!



Entry Terbaru : Cara Dapat Topup Free Secara Berhemah

MIRA :) berkata... [Reply to comment]

nak join la cmney :)
walaupon x famous cm abg ben.tp nk pegi jugak.haha

✿....rossa alina....✿ berkata... [Reply to comment]

kdg2 rase teringinnnnnnnnnnnnnnnnnnn sangat nak join tapi............hmmm... :(

cik yaya berkata... [Reply to comment]

salam abg ben..
fuhhh msti gempak la nnti...
tapi xtau la yaya blh p0i x..
pape p0m, selamat berENJOY buat rakan2 yg p0i nnti..

p/s: abg ben, sila snap pic bnyk2 ye. kalau saya xdpt p0i, sila menjeleskn saya dgn pic2 tersebut..ok

MiSz fiFiEyQa berkata... [Reply to comment]

Wuuwuu..sedihnye..x dapat nk j0in..da balik kg la...

alin~hazlin~ berkata... [Reply to comment]

kat mane?
jam bpe?
excited gak sb hr tu turun KL.. huhu

~CiK TiNieY~ berkata... [Reply to comment]

wahhhh...kalau ada masa insyaallah saya pergi!:)

FARAH LIYANA berkata... [Reply to comment]

wah, bestnye, teringin nak join. tapi jauh laa T-T

Isteri Encek Bard berkata... [Reply to comment]

uwaaaa, sekali tak dapat join gath besar-besaran nie, sebab ada even opis kene join team building opis di PD

Tasha berkata... [Reply to comment]

rasanya kali ni mmng tak dapat nak join kot

Hackers berkata... [Reply to comment]

WALAWEH...PAKKAL JE DOK JB..KALAU DOK KL LAGI..LE G..

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

di mana bro?

NadiRah berkata... [Reply to comment]

harap2 dpt join...
aish! mintak2 seminar lambat lagi... T_T

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

alahai ben...naper lah tak jun.huhu.tak sempat lah saya nak join.

cik yuz berkata... [Reply to comment]

erghh...tension!!

wajib gi taman negara...ala,anjakla sket..nak pegi..uwaaa... :'(

minah SENYUM berkata... [Reply to comment]

wahhh , mcm beshh ja !

Akid azami berkata... [Reply to comment]

saya baca update gath tu kat blog abg je la :'(

cik panadol berkata... [Reply to comment]

mau join....mau join.....!!

Mrs.Yie berkata... [Reply to comment]

awal2 lagi dah surrender x dapat nak join..kirim salam la pada semua yg hadir tu nanti :)

Sharinginfoz berkata... [Reply to comment]

seronok ni tapi petang ada hal tensionnya

efa nur berkata... [Reply to comment]

alaa..nak join tp 14mei efa ade gathering dgn ex-clazmate laa..huhu

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

cantik...ROGER tau..=)

ayucinta berkata... [Reply to comment]

nak joinnn..kat mane dan pukul berape??ben sila inform sy ye..sy kt kl time tu..:)

risa berkata... [Reply to comment]

saya ada family day masa tu...
insyaallah...saye terjah je kalau berkesempatan..hehehe

aanie berkata... [Reply to comment]

datang sorang ke blh bwk family??

Gen2Merah berkata... [Reply to comment]

seronoknya. blogger semenanjung selalu buat gathering..

SueZ berkata... [Reply to comment]

ooo macam satu event yang besar...

good luck..tak dapat join coz tak glamor...hahaha

ice cream berkata... [Reply to comment]

teringin nak join tp tu la..16 sy ade interview..lgpun ticket kuching fly to kl mahal laa...sorry la abg ben..insyaAllah lain kali

Lin Azlina berkata... [Reply to comment]

tgh sibuk...baca jerla n3 saper2 yang g nanti..hehe

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! berkata... [Reply to comment]

saya tak dpt pergi...sbb musabab kena jaga anak...suami takde pergi umrah...

Sery Suryani berkata... [Reply to comment]

ala sedih..
xfree mse tu..
exam bru start..
huhu..=(

iekah berkata... [Reply to comment]

nak join......!!

cik Ida berkata... [Reply to comment]

xnak datang Jb ke?? huhuhuhu.. nak join gak.. ^_*

osHin berkata... [Reply to comment]

macam best je...time tu da amek cuti...rugi la kalo burn gitu jek...nak joinnnnnnnnn

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
14! wah! tarikh cantik!
adei..lebih awal dari yang mas cakap.
haha

Belog MTT berkata... [Reply to comment]

syokk syokkk.. ;)

Aida Azryn berkata... [Reply to comment]

Tak dapat join. huhuhu. Y.Y

esanudyn@the kunyit berkata... [Reply to comment]

huhu, cantik hari last exam lak ari tu.... nanti info time n tempat yer bro ben... ^__^

kakchik@ella berkata... [Reply to comment]

boleh la. Alamak .. Sabtu??

sueMUNCET berkata... [Reply to comment]

nak pergiiiiiiiiiiiiiii!!
tapi ada final exam.. ;(

nunui Joe berkata... [Reply to comment]

kalo da konfem post kt fb ya. :)

Diya Edhayaa berkata... [Reply to comment]

nk nyer join...hrp2 ley g..

Rahmad berkata... [Reply to comment]

huhu..xdpt join..

sabah jauh klu nak p..

fasha berkata... [Reply to comment]

nak join !!!

bobiedanbad berkata... [Reply to comment]

as salam...
bro buat la masa cuti semester sekolah
ble sy joint...
klu masa skrg kat sabah lg

Mama Zara berkata... [Reply to comment]

hurm...kadang segan nk join gath blogger2 muda ni bila dh jadik blogger ibu2....huhuu

syuwai berkata... [Reply to comment]

alamak.. nak prgi, nak pegi..sobsobsob

abng beng, lain kali boleh tak buat/rancang gthrng 1 bulan lebih awal??

senanglah kami yang jauh ni dpt join gtrng tu..

<=jeles + tension tak dpt join gath X___X

Putera Helmei berkata... [Reply to comment]

huhuhu.. nk ikut juga... kul 2 majlis konvo d uitm shah alam.. adui..

rudyson7 berkata... [Reply to comment]

Adusss ~ tarikh yang tak kena dengan aku ... ada Open Day la pulak ... next time gua join ...

saiazuan berkata... [Reply to comment]

hmm insyaAllah, rsa ad msa time tu sbb exam pn da abis

::contengan hati::)) berkata... [Reply to comment]

nak join tapi,,, jauh ;(

fiq berkata... [Reply to comment]

nak join gak..boley la..huhu

slumberdek berkata... [Reply to comment]

kali ni buat kat KL. nanti abg Ben buat kat terengganu plak blh jumpa blogger dari teregganu. ok juga blh slumberdek join. mesti menarik hehhehe

slumberdek berkata... [Reply to comment]

kali ni buat kat KL. nanti abg Ben buat kat terengganu plak blh jumpa blogger dari teregganu. ok juga blh slumberdek join. mesti menarik hehhehe

fienaz berkata... [Reply to comment]

nak ikot tapi.....ade hal la plak..hu...cedeyyyyy......=(

ZarinAziz berkata... [Reply to comment]

best tu kalo dpt join...

fazhana berkata... [Reply to comment]

ler, in sya Allah mse tu dah ade kat kedah! jeles sungguh!haha! :P

atieshariffuddin berkata... [Reply to comment]

fuhh.. 14hb baru je abes team building, kompem badan cm xde bateri je.. aduss

Inche Vampire berkata... [Reply to comment]

mmg x dapat g la.. haha.. sebab lepak kat langkawi.. sob3x..T_T

el-janna berkata... [Reply to comment]

wa~~ nak join la.. bru pas exam mase tu ngehehhehe

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. berkata... [Reply to comment]

Nak join jugak..boleh???

BRO_MONDAY berkata... [Reply to comment]

bro ben : tarikh sedap tu....ai laik it...koh koh koh NAK HADIR jika berkesempatan dan insyaAllah...('',)

Ameh Wahab berkata... [Reply to comment]

rase cm nk join jer...hehehehe..bawak anak skali bleh x?? =P

sri juju berkata... [Reply to comment]

saya nak join tau abg ben . hee ~ nnti inform awal eh .

NaNaT berkata... [Reply to comment]

nak join, tp sayer ni blogger baruuu....mcm segan dan tersipu malu plak. hehe.

http://natradiary.blogspot.com/

NaNaT berkata... [Reply to comment]

nak join, tp saye ni blogger baruuu....mcm segan dan tersipu malu plak nk join dgn blogger2 lain yg mantops. hehehehe.

http://natradiary.blogspot.com/

javanese DOVE ! berkata... [Reply to comment]

AS'SALAM, BRO BEN...
CMNE NAK JOIN YE?
ADA SEBARANG BAYARAN KE?

slumberdek berkata... [Reply to comment]

aa la slumberdek pun nak tahu juga.

Aishah Amira berkata... [Reply to comment]

nk join nk join nk join jugak !!! tp , myb xdpt la . isk9 . . . pape pn , have fun la nt ^^

zacky ~786~ berkata... [Reply to comment]

waaaa ~ mesti join :D

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI