PERHATIAN WAHAI BLOGGERS !

 

Aku dan BroFrameStone serta beberapa rakan blogger lagi sedang merancang untuk mengadakan satu gathering besar besaran di Kuala Lumpur , pada 14hb Mei 2011 ...

Tujuan gathering ini adalah untuk mengumpulkan seramai mungkin rakan rakan blogger yang senantiasa berkomunikasi dengan kita samada melalui blog , FACEBOOK ,TWITTER dan sebagainya ..

Tempat dan masa , akan diberitahu kelak .. Sebarang idea untuk aktiviti atau untuk menjadi penaja , amaatlah digalakkan sekali ... Kot la nak taja Shawls untuk blogger pakai ke .. heheheh .. Contact aku atau BROFRAMESTONE

Sasaran , 200 blogger yang akan hadiri .. Amacam ? Nak join ? Sila lapangkan masa anda pada 14hb Mei nanti.. Kalau tak , baca je entri rakan rakan yang sertai .. hehehe...

82 ulasan:

  1. 14 mei ? nice date . tapi macam ta dpt join je :(

    BalasPadam
  2. saya wajib akan join!! saya dah kat kolompo!! yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ^^

    BalasPadam
  3. plan yg kedengaran sangat bagus. cari sponsor byk sket. mesti lg grand. hehe

    BalasPadam
  4. Adakah saye akan tergolong dalam golongan ini? 'Kalau tak , baca je entri rakan rakan yang sertai'...huwaaaaa!saye jeles lagi!!!

    BalasPadam
  5. eerr...akan difikirkan coz berkemungkinan besar berada di kl ketika itu..cam syok je..

    BalasPadam
  6. nak!!!!!!! (dengan gelojohnya)

    BalasPadam
  7. adussss..xdpt join lah bang ben..Jay jauh..huhu..xpelah..Jay tetap sokong semua aktiviti tu..:)

    BalasPadam
  8. x dpt join sbb menerbangkan diri ke kpg halaman..

    semoga gathering berjaya.. :)

    BalasPadam
  9. Waaa...kena baca entrilah nampak gayanya..huhu. Hope gathering ini akan berjalan lancar dan jayanya.

    BalasPadam
  10. Dayana nk ikut! :) tp segan n xde yg tman huhu . Tgkla nti cmne :)

    BalasPadam
  11. Kompom tak dapat joinlah.. Huhuhu.. Jeles!!!



    Entry Terbaru : Cara Dapat Topup Free Secara Berhemah

    BalasPadam
  12. nak join la cmney :)
    walaupon x famous cm abg ben.tp nk pegi jugak.haha

    BalasPadam
  13. kdg2 rase teringinnnnnnnnnnnnnnnnnnn sangat nak join tapi............hmmm... :(

    BalasPadam
  14. salam abg ben..
    fuhhh msti gempak la nnti...
    tapi xtau la yaya blh p0i x..
    pape p0m, selamat berENJOY buat rakan2 yg p0i nnti..

    p/s: abg ben, sila snap pic bnyk2 ye. kalau saya xdpt p0i, sila menjeleskn saya dgn pic2 tersebut..ok

    BalasPadam
  15. Wuuwuu..sedihnye..x dapat nk j0in..da balik kg la...

    BalasPadam
  16. kat mane?
    jam bpe?
    excited gak sb hr tu turun KL.. huhu

    BalasPadam
  17. wahhhh...kalau ada masa insyaallah saya pergi!:)

    BalasPadam
  18. wah, bestnye, teringin nak join. tapi jauh laa T-T

    BalasPadam
  19. uwaaaa, sekali tak dapat join gath besar-besaran nie, sebab ada even opis kene join team building opis di PD

    BalasPadam
  20. rasanya kali ni mmng tak dapat nak join kot

    BalasPadam
  21. WALAWEH...PAKKAL JE DOK JB..KALAU DOK KL LAGI..LE G..

    BalasPadam
  22. harap2 dpt join...
    aish! mintak2 seminar lambat lagi... T_T

    BalasPadam
  23. alahai ben...naper lah tak jun.huhu.tak sempat lah saya nak join.

    BalasPadam
  24. erghh...tension!!

    wajib gi taman negara...ala,anjakla sket..nak pegi..uwaaa... :'(

    BalasPadam
  25. saya baca update gath tu kat blog abg je la :'(

    BalasPadam
  26. awal2 lagi dah surrender x dapat nak join..kirim salam la pada semua yg hadir tu nanti :)

    BalasPadam
  27. seronok ni tapi petang ada hal tensionnya

    BalasPadam
  28. alaa..nak join tp 14mei efa ade gathering dgn ex-clazmate laa..huhu

    BalasPadam
  29. nak joinnn..kat mane dan pukul berape??ben sila inform sy ye..sy kt kl time tu..:)

    BalasPadam
  30. saya ada family day masa tu...
    insyaallah...saye terjah je kalau berkesempatan..hehehe

    BalasPadam
  31. datang sorang ke blh bwk family??

    BalasPadam
  32. seronoknya. blogger semenanjung selalu buat gathering..

    BalasPadam
  33. ooo macam satu event yang besar...

    good luck..tak dapat join coz tak glamor...hahaha

    BalasPadam
  34. teringin nak join tp tu la..16 sy ade interview..lgpun ticket kuching fly to kl mahal laa...sorry la abg ben..insyaAllah lain kali

    BalasPadam
  35. tgh sibuk...baca jerla n3 saper2 yang g nanti..hehe

    BalasPadam
  36. saya tak dpt pergi...sbb musabab kena jaga anak...suami takde pergi umrah...

    BalasPadam
  37. ala sedih..
    xfree mse tu..
    exam bru start..
    huhu..=(

    BalasPadam
  38. xnak datang Jb ke?? huhuhuhu.. nak join gak.. ^_*

    BalasPadam
  39. macam best je...time tu da amek cuti...rugi la kalo burn gitu jek...nak joinnnnnnnnn

    BalasPadam
  40. as salam..
    14! wah! tarikh cantik!
    adei..lebih awal dari yang mas cakap.
    haha

    BalasPadam
  41. Tak dapat join. huhuhu. Y.Y

    BalasPadam
  42. huhu, cantik hari last exam lak ari tu.... nanti info time n tempat yer bro ben... ^__^

    BalasPadam
  43. nak pergiiiiiiiiiiiiiii!!
    tapi ada final exam.. ;(

    BalasPadam
  44. kalo da konfem post kt fb ya. :)

    BalasPadam
  45. huhu..xdpt join..

    sabah jauh klu nak p..

    BalasPadam
  46. as salam...
    bro buat la masa cuti semester sekolah
    ble sy joint...
    klu masa skrg kat sabah lg

    BalasPadam
  47. hurm...kadang segan nk join gath blogger2 muda ni bila dh jadik blogger ibu2....huhuu

    BalasPadam
  48. alamak.. nak prgi, nak pegi..sobsobsob

    abng beng, lain kali boleh tak buat/rancang gthrng 1 bulan lebih awal??

    senanglah kami yang jauh ni dpt join gtrng tu..

    <=jeles + tension tak dpt join gath X___X

    BalasPadam
  49. huhuhu.. nk ikut juga... kul 2 majlis konvo d uitm shah alam.. adui..

    BalasPadam
  50. Adusss ~ tarikh yang tak kena dengan aku ... ada Open Day la pulak ... next time gua join ...

    BalasPadam
  51. hmm insyaAllah, rsa ad msa time tu sbb exam pn da abis

    BalasPadam
  52. nak join gak..boley la..huhu

    BalasPadam
  53. kali ni buat kat KL. nanti abg Ben buat kat terengganu plak blh jumpa blogger dari teregganu. ok juga blh slumberdek join. mesti menarik hehhehe

    BalasPadam
  54. kali ni buat kat KL. nanti abg Ben buat kat terengganu plak blh jumpa blogger dari teregganu. ok juga blh slumberdek join. mesti menarik hehhehe

    BalasPadam
  55. nak ikot tapi.....ade hal la plak..hu...cedeyyyyy......=(

    BalasPadam
  56. ler, in sya Allah mse tu dah ade kat kedah! jeles sungguh!haha! :P

    BalasPadam
  57. fuhh.. 14hb baru je abes team building, kompem badan cm xde bateri je.. aduss

    BalasPadam
  58. mmg x dapat g la.. haha.. sebab lepak kat langkawi.. sob3x..T_T

    BalasPadam
  59. wa~~ nak join la.. bru pas exam mase tu ngehehhehe

    BalasPadam
  60. bro ben : tarikh sedap tu....ai laik it...koh koh koh NAK HADIR jika berkesempatan dan insyaAllah...('',)

    BalasPadam
  61. rase cm nk join jer...hehehehe..bawak anak skali bleh x?? =P

    BalasPadam
  62. saya nak join tau abg ben . hee ~ nnti inform awal eh .

    BalasPadam
  63. nak join, tp sayer ni blogger baruuu....mcm segan dan tersipu malu plak. hehe.

    http://natradiary.blogspot.com/

    BalasPadam
  64. nak join, tp saye ni blogger baruuu....mcm segan dan tersipu malu plak nk join dgn blogger2 lain yg mantops. hehehehe.

    http://natradiary.blogspot.com/

    BalasPadam
  65. AS'SALAM, BRO BEN...
    CMNE NAK JOIN YE?
    ADA SEBARANG BAYARAN KE?

    BalasPadam
  66. aa la slumberdek pun nak tahu juga.

    BalasPadam
  67. nk join nk join nk join jugak !!! tp , myb xdpt la . isk9 . . . pape pn , have fun la nt ^^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.