Sedihnya ... hurmm...

 

Makin corot ... dimana mereka yang kata sokong BEN ASHAARI.COM yer ? hehehehe.. kejam .... takpe takpe.. aku yakin mereka tetap menyokong aku ..

image

Tak tau sapa yang potong aku dah... hurm... cuma aku tertanya , kenapa DIGI keluarkan command Order Result by Ranking tu... hurm... Tak pe la.. ni semua rezeki.. yang penting ialah , SOKONGAN KORANG SEMUA !!! Buktikan sokongan korang dengan VOTE dengan klik SINI ..

Bagi yang tak tau camana nak vote , sila baca caranya di bawah ni .. Memula ..klik SINI dulu .. Kemudian , pastikan muka aku terpacak kat situ ...

Ada ? OK... perhatikan kat bawah tu ..

image

Klik FACEBOOK tu dulu ..bila dah auto login tu , akan keluar begini ..

image

Masukkan huruf yang tertera di ruang CAPTCHA tu... ' ionfoci deviation ' , sebagai contoh .. kemudian klik VOTE .. tu jeeee... senang kan ? haaaaa ...

Tapi kena buat hari hari laa.. tak leh sekali sehari jer ... tinggal lagi 10 hari je untuk pencalonan TOP 3 ... huhu ... Amacam ? boleh tak undi aku ni ???

Bagi yang sudi tu , jutaan terima kasih .. Bagi mereka yang sudi buat entri untuk undi aku ni , sila tinggalkan url entri korang tu kat ruangan komen entri ni ... Terima kasih yer ...  Dan promote sekali kat FB yer ...

34 ulasan:

  1. okay. zatie vote sekarang :)

    BalasPadam
  2. hari2 sy undi...huhu..sbb abg ben mmg layak..

    BalasPadam
  3. vote vote vote. xle jadi ni!!!

    BalasPadam
  4. hurmmm... tu lah, susah da nak cek ranking... ranking by day pulak, ape kejadahnye? erkk... ter'emo' pulak...

    BalasPadam
  5. alamak ,mcm mana leh jatuh no 4,saya hrp sgt otai ben dpt no 1,tiap hari saya dah vote ben,jum rakan2 lain,kita support dgn vote ben naik ranking ke no 1.

    BalasPadam
  6. sudah vote.. siap login guna officemate fb lagik! chayok abang ben!!!

    BalasPadam
  7. suda vote :D agaknye abg kena ingatkan pembaca 2-3 kali sehari kot.. Diaorang lupa la tu

    BalasPadam
  8. gudluck brO ben..msti dpt capai top 3..insyaAllah

    BalasPadam
  9. tak lame lagi naik balik punye...

    BalasPadam
  10. alahhhhh...tak bestlah camni!
    hari2 Mas mengundi, siap guna 3 akaun facebook lagi...tapi takpe pasti abg ben akan merampas balik takhta itu!
    Mas akan terus mengundi...

    ada gak buat entri...hehehe

    http://www.massaari.com/2011/04/blogger-of-year-by-digi-wwwow-awards.html

    BalasPadam
  11. Bantu Membantu Sesama Blogger...!!

    http://jayjamilul.blogspot.com/2011/05/bantu-membantu-sesame-blogger.html

    BalasPadam
  12. siannye..takpe2,esok2 mst pling kurang pnn no 3 blk, tiap2 hari niena vote abg besi

    BalasPadam
  13. Relax abg ben takmo sedih2 cheq dah vote!!penyokong abg ben ni ehehe

    BalasPadam
  14. skmo dah vote abg ben... takpe.. vote lagi... jgn riso abg ben...! :D

    BalasPadam
  15. VOTE AYU JUGAK KAWAN2..

    http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411210347654

    BalasPadam
  16. rasanya ben kena follow saya kot baru dapat top 3....hehehe

    BalasPadam
  17. Lepas ni waktu online kat rumah jer bole vote sebab fb dah kena block..x bole dah ping entri lagi lepas ni.. :"(

    Bos kejammm !! Haha jeles la tu dia tak ada facebook.. :D

    BalasPadam
  18. xapa, IR tolong heboh mlm ni.. jgn risau

    BalasPadam
  19. adoii..dah hari-hari sy undi pun no 4 lagi ke..

    BalasPadam
  20. Salam Abg Ben..Jay ada buat entri untuk undi Abg Ben..Hope Abg Ben baca n suka lah..hehehe..

    http://jai-diari.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari.html

    BalasPadam
  21. hr ni sudah vote lagi..all the best bro ben! ^_^

    BalasPadam
  22. http://ekahafizy.blogspot.com/2011/05/kasihanilah-blogger-ini-kawan-kawan-ku.html


    okey dah siap dah undi..hihi

    BalasPadam
  23. sekadar membantu untuk vote



    http://azfar9897.blogspot.com/2011/05/wad-kecemasan.html

    BalasPadam
  24. http://esmeda.blogspot.com/2011/05/nak-undi-sape.html

    good luck bro...byk2 baca ayat 1000 dinar :)

    BalasPadam
  25. http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/05/undi-time.html

    gud luck!!

    BalasPadam
  26. sedikit usaha untuk tolong abg ben....http://depalma-sp.blogspot.com/2011/05/jom-tolong-undi-untuk-abg-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  27. tolong dahhhh !!! hahaha


    http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/05/sokongan-diperlu-kan-oleh-seorang-rakan.html

    BalasPadam
  28. as salam..
    erk. terturun satu. bahaya nih.
    kak mas buat tiga eh.. hm..macma takde masalah je buat akaun fb banyak2, pastu vote guna semua akaun tu?
    huhu.. keluarkan semua senjata yang ada!

    aja-aja fighting!

    BalasPadam
  29. Dah undi.. tapi lepas ni xleh undi.. nak masuk U 30 may ni..huhuhu.. doakan saya ye... hee~

    BalasPadam
  30. dah menolong satu step...hihi


    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/kenapa-ben-ashaari-sedih.html

    BalasPadam
  31. insyaAllah..so far saya cuba vote setiap hari...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009