Jumaat, 27 Mei 2011

Sedihnya ... hurmm...

 

Makin corot ... dimana mereka yang kata sokong BEN ASHAARI.COM yer ? hehehehe.. kejam .... takpe takpe.. aku yakin mereka tetap menyokong aku ..

image

Tak tau sapa yang potong aku dah... hurm... cuma aku tertanya , kenapa DIGI keluarkan command Order Result by Ranking tu... hurm... Tak pe la.. ni semua rezeki.. yang penting ialah , SOKONGAN KORANG SEMUA !!! Buktikan sokongan korang dengan VOTE dengan klik SINI ..

Bagi yang tak tau camana nak vote , sila baca caranya di bawah ni .. Memula ..klik SINI dulu .. Kemudian , pastikan muka aku terpacak kat situ ...

Ada ? OK... perhatikan kat bawah tu ..

image

Klik FACEBOOK tu dulu ..bila dah auto login tu , akan keluar begini ..

image

Masukkan huruf yang tertera di ruang CAPTCHA tu... ' ionfoci deviation ' , sebagai contoh .. kemudian klik VOTE .. tu jeeee... senang kan ? haaaaa ...

Tapi kena buat hari hari laa.. tak leh sekali sehari jer ... tinggal lagi 10 hari je untuk pencalonan TOP 3 ... huhu ... Amacam ? boleh tak undi aku ni ???

Bagi yang sudi tu , jutaan terima kasih .. Bagi mereka yang sudi buat entri untuk undi aku ni , sila tinggalkan url entri korang tu kat ruangan komen entri ni ... Terima kasih yer ...  Dan promote sekali kat FB yer ...

34 komen :

Ezzattie berkata... [Reply to comment]

okay. zatie vote sekarang :)

Pemuda Haparan berkata... [Reply to comment]

hari2 sy undi...huhu..sbb abg ben mmg layak..

Fariza Othman berkata... [Reply to comment]

vote vote vote. xle jadi ni!!!

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

hurmmm... tu lah, susah da nak cek ranking... ranking by day pulak, ape kejadahnye? erkk... ter'emo' pulak...

farhan berkata... [Reply to comment]

alamak ,mcm mana leh jatuh no 4,saya hrp sgt otai ben dpt no 1,tiap hari saya dah vote ben,jum rakan2 lain,kita support dgn vote ben naik ranking ke no 1.

cik Ida berkata... [Reply to comment]

sudah vote.. siap login guna officemate fb lagik! chayok abang ben!!!

Akid azami berkata... [Reply to comment]

suda vote :D agaknye abg kena ingatkan pembaca 2-3 kali sehari kot.. Diaorang lupa la tu

iLa suHaiLa berkata... [Reply to comment]

gudluck brO ben..msti dpt capai top 3..insyaAllah

Ashraf Jalil berkata... [Reply to comment]

tak lame lagi naik balik punye...

mas saari berkata... [Reply to comment]

alahhhhh...tak bestlah camni!
hari2 Mas mengundi, siap guna 3 akaun facebook lagi...tapi takpe pasti abg ben akan merampas balik takhta itu!
Mas akan terus mengundi...

ada gak buat entri...hehehe

http://www.massaari.com/2011/04/blogger-of-year-by-digi-wwwow-awards.html

jay_Jamilul berkata... [Reply to comment]

Bantu Membantu Sesama Blogger...!!

http://jayjamilul.blogspot.com/2011/05/bantu-membantu-sesame-blogger.html

shopping2u berkata... [Reply to comment]

siannye..takpe2,esok2 mst pling kurang pnn no 3 blk, tiap2 hari niena vote abg besi

efa berkata... [Reply to comment]

Relax abg ben takmo sedih2 cheq dah vote!!penyokong abg ben ni ehehe

...Minah BluR... berkata... [Reply to comment]

skmo dah vote abg ben... takpe.. vote lagi... jgn riso abg ben...! :D

Shawl's@ayucinta berkata... [Reply to comment]

VOTE AYU JUGAK KAWAN2..

http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411210347654

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

derm...lagi2...heboh kan

Cik Puan Izan❤ berkata... [Reply to comment]

rasanya ben kena follow saya kot baru dapat top 3....hehehe

Belog MTT berkata... [Reply to comment]

Lepas ni waktu online kat rumah jer bole vote sebab fb dah kena block..x bole dah ping entri lagi lepas ni.. :"(

Bos kejammm !! Haha jeles la tu dia tak ada facebook.. :D

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

xapa, IR tolong heboh mlm ni.. jgn risau

Joe_eL berkata... [Reply to comment]

adoii..dah hari-hari sy undi pun no 4 lagi ke..

Jay berkata... [Reply to comment]

Salam Abg Ben..Jay ada buat entri untuk undi Abg Ben..Hope Abg Ben baca n suka lah..hehehe..

http://jai-diari.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari.html

YanaMIB berkata... [Reply to comment]

hr ni sudah vote lagi..all the best bro ben! ^_^

Cik Eka berkata... [Reply to comment]

http://ekahafizy.blogspot.com/2011/05/kasihanilah-blogger-ini-kawan-kawan-ku.html


okey dah siap dah undi..hihi

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

sekadar membantu untuk vote



http://azfar9897.blogspot.com/2011/05/wad-kecemasan.html

Rara Farah berkata... [Reply to comment]

vote skarang!!..hehe

bersama kak Es berkata... [Reply to comment]

http://esmeda.blogspot.com/2011/05/nak-undi-sape.html

good luck bro...byk2 baca ayat 1000 dinar :)

cik Ida berkata... [Reply to comment]

http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/05/undi-time.html

gud luck!!

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

sedikit usaha untuk tolong abg ben....http://depalma-sp.blogspot.com/2011/05/jom-tolong-undi-untuk-abg-ben-ashaari.html

aku dan segalanya berkata... [Reply to comment]

tolong dahhhh !!! hahaha


http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/05/sokongan-diperlu-kan-oleh-seorang-rakan.html

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
erk. terturun satu. bahaya nih.
kak mas buat tiga eh.. hm..macma takde masalah je buat akaun fb banyak2, pastu vote guna semua akaun tu?
huhu.. keluarkan semua senjata yang ada!

aja-aja fighting!

aii si colourfulroses berkata... [Reply to comment]

Dah undi.. tapi lepas ni xleh undi.. nak masuk U 30 may ni..huhuhu.. doakan saya ye... hee~

::Mastura Zakaria:: berkata... [Reply to comment]

dah menolong satu step...hihi


http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/kenapa-ben-ashaari-sedih.html

♥yaya budak suka embun♥ berkata... [Reply to comment]

ooooo sebab ni..hehe

Chekgu Azrine berkata... [Reply to comment]

insyaAllah..so far saya cuba vote setiap hari...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI