Soalan GEGAR 1000 BLOG : MAY 2011 #2:3

 

Sebelum tu , apa kata undi aku dulu di SINI ..

Ok, jom kita mulakan ...

Hadiah : Shawl untuk 3 pemenang paling tepat dan pantas . 

Penaja : http://azziesamad.blogspot.com/

Sila rujuk pada KUMPULAN 2 di SINI

Soalan ketiga : Apakah nama sebenar penaja untuk soalan ketiga ini ?

Siap ke tiga tiga soalan ? Bagus .. kalau belum , cepat cepat gegar mereka !

Ok , untuk hantar jawapan , sila ikut langkah langkah berikut ..

1) Sediakan satu entri khas dan letak header BEN ASHAARI blog

2 ) Tajuk : GEGAR BLOG MEI 2011 #1 dan linkkan ke entri ini ...

3 ) Pastekan url entri and berserta jawapan yang anda perolehi di ruangan komen..

Contoh penghantaran jawapan :

www.blog anda.com/ jawapan.html

jawapan 1 ) url blog

jawapan 2 ) url blog

jawapan 3 ) nama

Mudah bukan ?

OK.. pemenang akan dipilih berdasarkan ketepatan jawapan dan kepantasan menghantar jawapan .. Pastikan penghantaran jawapan anda mengikut cara yang diajar kat atas tu ha.. okeh ?

Sebarang bantahan tidak akan dilayan setelah pemenang diumumkan .. okeh ?

19 ulasan:

  1. http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/05/gegar-blog-mei-2011-1_10.html

    jawapan 1 : http://aimiofficialblog.blogspot.com/
    jawapan 2 : http://opocotmakengkau.blogspot.com/
    jawapan 3 : AZIE FAZIEDA SAMAD

    BalasPadam
  2. eda nak try jawab. :)

    http://kaeeda.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-mei-2011-2.html


    jawapan :

    1. http://aimiofficialblog.blogspot.com

    2. http://opocotmakengkau.blogspot.com

    3. azie fazieda samad

    BalasPadam
  3. http://nananadya.blogspot.com/2011/05/gegar-blog-mei-2011-2.html


    jawapan:

    1) http://aimiofficialblog.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html


    2)http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    3)azie fazieda samad

    BalasPadam
  4. http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/05/gegar-blog-mei-2011-2.html

    Jawapan 1: http://aimiofficialblog.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html
    Jawapan 2: http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html
    Jawapan 3: AZIE FAZIEDA SAMAD

    BalasPadam
  5. abg ben, bkn ke yg syarat no 2 iaitu

    "Tajuk : GEGAR BLOG MEI 2011 #1 dan linkkan ke entri ini" ...

    utk soaln semalm? hari ni pakai tajuk yg sama ke?

    BalasPadam
  6. http://masikarfan.blogspot.com/2011/05/gegar-blog-mei-2011-2.html

    jawapan 1 : http://aimiofficialblog.blogspot.com/

    jawapan 2 :
    http://opocotmakengkau.blogspot.com/

    jawapan 3 :
    Azie Fazieda Samad

    BalasPadam
  7. http://hidupdaku.blogspot.com/2011/05/gegar-blog-mei-2011-2.html


    Jawapan 1 :
    http://aimiofficialblog.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    Jawapan 2 :

    http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    Jawapan 3 :

    azie fazieda samad

    BalasPadam
  8. http://www.jamaluddin.net/2011/05/gegar-blog-mei-2011-2.html


    Jawapan untuk Soalan GEGAR 1000 BLOG Abg Ben #2

    Soalan 1 - http://aimiofficialblog.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    Soalan 2 - http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    Soalan 3 - Azie Fazieda Samad

    BalasPadam
  9. http://nabilafaryzza.blogspot.com/2011/05/gegar-blog-mei-2011-1_10.html

    jawapan :
    1) http://aimiofficialblog.blogspot.com/

    2) http://opocotmakengkau.blogspot.com/

    3) azie fazieda samad

    BalasPadam
  10. mencuba naseb!

    http://lilhubby.blogspot.com/2011/05/gegar-blog-mei-2011-2.html

    jawapan 1) http://aimiofficialblog.blogspot.com

    jawapan 2) http://opocotmakengkau.blogspot.com

    jawapan 3)
    azie fazieda samad

    BalasPadam
  11. eii.. dia pun sponser shawl ea..

    BalasPadam
  12. xdan dah nak joinnn..direct baru tengok soalan lepas lunch ja..huhuhu...bagi can dulu kat orang lain..hehhehe

    BalasPadam
  13. http://cekedismanis.blogspot.com

    jwapn pertama :- http://aimiofficialblog.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html
    jwpan kedua :-http://hanisaya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html
    jwapan ketiga :-azie fazieda samad

    BalasPadam
  14. http://eiz1004.upprofits.com/gegar-blog-mei-2011-2/

    1)http://aimiofficialblog.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html
    2) http://sayurlemak.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html
    3) Azie Fazieda Samad

    BalasPadam
  15. http://lunalanun.blogspot.com/2011/05/gegar-blog-may-2011-1.html

    1. http://aimiofficialblog.blogspot.com/

    2. http://opocotmakengkau.blogspot.com/

    3. Azie Fazieda Samad

    BalasPadam
  16. salam..

    sekali sekala komen kat sini. harapnya dibenarkan.

    abg ben memang power, payah jumpak blogger gila(hebat sangat) macam anda.

    hehe


    ustazah yang cantik

    BalasPadam
  17. bismillahirrahmanirrahimm..

    http://evalovevo.blogspot.com/2011/05/gegar-blog-mei-2011-1_11.html


    jawapan 1) http://aimiofficialblog.blogspot.com/2011/05/segmen-ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    jawapan 2)
    http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    jawapan 3)
    fazieda samad

    BalasPadam
  18. nana join..

    http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/05/gegar-blog-mei-2011-2.html

    jawapan 1 :http://aimiofficialblog.blogspot.com

    jawapan 2 :http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html


    jawapan 3 : azie fazieda samad

    BalasPadam
  19. http://sweethoney-ayu.blogspot.com/2011/05/gegar-blog-mei-2011-1.html

    1. http://aimiofficialblog.blogspot.com

    2. http://opocotmakengkau.blogspot.com

    3. azie fazieda samad

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.