Mari mengundi ... jangan persiakan undian anda !

 

Okeh.. semua dah masuk dalam tu.. penat tau buat neehh .. haaa.. last last dapat kutukan .. mempergunakan korang .. hahaha ... jadi skang ni korang dipergunakan sehingga aku dok berjaga tiap malam .. dasat gak kan .. ni pon pening dah kepala.. esok mau kije lagi.. sabtu mau shopping lagi.. erk.. lari tajuk lak ..

Okeh.. skang ni masa untuk mengundi .. Senang jee.. tak susah ... hahaha.. Kita akan cari TOP 10 di kalangan yang antar entri ini .. Sapa yang akan pilih ??? Sapa yang akan undi ?? Korang sendiri !!

Syarat syaratnya ialah ... satu orang hanya boleh memilih satu entri yang dirasakannya KREATIF !! Penilaian terpulang pada korang sendiri !

Kemudian tinggalkan di ruang komen ini , nama blogger yang korang pilih itu .. Tidak dibenarkan memilih diri sendiri ! Malu malu !! hahaha..  Undian TOP 10 ini sehingga jam 12 tengahari esok .. kemudian .. apa yg akan berlaku ??? Tungguuuuu .. hehehehe..

Korang boleh mintak rakan rakan korang di FB undi untuk korang .. tapi dengan syarat , kena tinggal komen la .. hehehe..

Cara untuk meninggalkan komen ialah ,  contoh yer  :

PUTERI IQA IZYAN

Ok ? Faham.. skang ni sama sapa boleh masuk baca , dan pilih yang paling kreatif .. Sila mulakan .. sebarang pertanyaan ? Takde ? Bagus..  Mulakan ...

Blogger , masa ni gunakan tips yang telah diajar .. hehehe...

Sila rujuk entri ini( link ) untuk baca kesemua jawapan peserta

170 ulasan:

  1. encik ben, undian tu perlu tinggalkan komen kat entry yang mana satu ?

    BalasPadam
  2. jap-jap. ada lagi nak tanya. hehe.
    undian dibuka sampai bila yaa ?

    BalasPadam
  3. ala..mana aci kwn FB pun leh undi???LM x der kawan FB,share hubby nyer je..huhu.kompem kalah..nak tidoooo tak mo undi.

    BalasPadam
  4. asalmualaikum...saya juga adalah salah sorang pserta tp saya sebagai readers n pngundi saya tertarik ngan cter dr alia jadi saya akan mngudi dia


    http://ila-alia.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif.html

    BalasPadam
  5. vote untuk mama zara (first competitor)

    BalasPadam
  6. xley undi diri sndiri nie..
    so sape2 ase cik eka kreatif..
    undilah eka......
    cam perayu undi pilihanraya pulak..hehehehe

    BalasPadam
  7. Ciao Annin-sama !!
    sebab sempoi...dan best..
    yang lain pun best3 belaka. :)
    tetapkan pendirian ciao annin-sama jadi pilihan

    BalasPadam
  8. wahh kena mengundi lak...tunggu,bawak 4 bas dtg mengundi..hehe

    BalasPadam
  9. wee.name saya! undilah saya!
    eceh.. haha

    BalasPadam
  10. dengan sepenuh hati, seikhlas mngkin, ads memilih

    http://www.miza-zairi.blogspot.com/

    sbg cerita kretif..


    sekian...

    BalasPadam
  11. saya undi tengkorakemas
    macam ni boleh ke en.Ben?

    BalasPadam
  12. salam singgah, encik ben, saya nak undi miza yusof :)

    BalasPadam
  13. gua undi cerita blogger ni

    [Pujangga]

    soalan: boleh undi lebih ker?

    BalasPadam
  14. okeh! iyou vote for alieff!! sebab dlm ramai2 blog, blog dya ja ada button 'alkisah' yg menarik tuh~ hehehe..

    BalasPadam
  15. cter ni aq undi hehehe

    http://zacky786.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif.html

    BalasPadam
  16. ok then.
    saya vote utk IYOU
    :)

    BalasPadam
  17. En Ben, Shag boleh buat hanya satu undian je ke?

    BalasPadam
  18. Okay. Shag terbuta kejap. Haha. Dah tulis pun hanya satu undian :P Jadi, Shag pilih . .

    Tengkorakemas

    BalasPadam
  19. saya pilih razucute
    http://www.mummycute.com/

    BalasPadam
  20. da boleh undi blom ni x sabar ni...ada kriteria x bagiyang mengundi keh3?

    BalasPadam
  21. undi...hehe..

    BalasPadam
  22. Peserta leh ngundi gak ben ash?makna kata..undi peserta yg lain laa, bukan vote for yourself..:P

    BalasPadam
  23. penat nih nk baca satu2 tp xpe ade manfaatnya jgkkn utk den..hoho..

    lgpn tgh boring nie, msk opis pn xde kje..Alhamdulillah..

    BalasPadam
  24. cmana nak undi? camni boleh?

    FAIZS

    BalasPadam
  25. tq ben wish birthday kat FB aku...terharu...hehe

    BalasPadam
  26. Kite suke padel...errr...penulisannya..

    BalasPadam
  27. brader ben, nak undi letak link ker?

    guna form atau poll senang sikit..



    papepun diri ini dengan rendah diri mengundi link ini kisah cerita story =)

    BalasPadam
  28. Saya pilih Ummi Alifya :)



    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  29. kita suka mashitah
    http://masmawaddah.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif.html

    BalasPadam
  30. akak undi razucute

    mmg freatif dan cute!

    BalasPadam
  31. Saya nak berkempen kejap.

    Undilah saya.

    BERBLOG BERSAMA SAYA BUKAN BERBLOG UNTUK SAYA.

    Sekian, terima kasih.

    BalasPadam
  32. saya undi y niyh :D

    http://zacky786.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif.html#comments

    BalasPadam
  33. vote - Lydia Miza
    http://www.miza-zairi.blogspot.com/

    entry "BLOGWALKING AUTO ATAU AUTA"

    BalasPadam
  34. saya undi diri saya sendiri. muehehehhe ;)

    BalasPadam
  35. SAya ingin menyatakan hasrat untuk mengUNDI

    LYDIA MIZA.................


    :D

    BalasPadam
  36. undi FAIZS

    boleh undi satu je ke? rasa mcm nak undi yang lain lg...

    BalasPadam
  37. waaa.. selamat mengundi semua para juri yang budiman...

    silalah terjah cerita saya pula...

    kalau suka silalah undi ..

    Ummi Alifya

    TQVM

    BalasPadam
  38. vote for Lydia Miza(Aidyl Azim)

    BalasPadam
  39. sy terpaksa..ehh..mesti pilih...

    razucute

    http://bay6icon.blogspot.com

    BalasPadam
  40. seikhlas hati mengundi untuk gomok9endek~~~

    BalasPadam
  41. Guwa rasa entry ni bagus untuk dicalonkan... ok encik Ben?!

    Tengok kat bawah ekk :


    Miza Zairi

    BalasPadam
  42. saya undi razucute...jom ramai2 undi razucute!! best la..

    BalasPadam
  43. sy vote utk miya...


    http://miyainsyira.blogspot.com/

    BalasPadam
  44. saya mimilih razucute

    BalasPadam
  45. banyak yang menarik ni.. macam ada.. pantun, cerpen skrip...

    tapi suke cara penulisan dia ni..
    sempoi n sempoi.. nice..

    PADEL

    ALL IN ONE

    BalasPadam
  46. bro ben.. maaf kan u di adlah rahsia..huhu.. nape x anta kat email je..
    sory ja bg cadangan ja...

    gayah undi untuk Lydia Miza

    BalasPadam
  47. efa undi

    •Lydia Miza(Aidyl Azim)

    :) <3 <3

    BalasPadam
  48. LYDIA MIZA - http://www.miza-zairi.blogspot.com/

    BalasPadam
  49. alah ben, nk kena ikut exactly ke nama dorg, td tu salah la, x letak yg dalam kurungan tu :P

    Lydia Miza(Aidyl Azim)

    BalasPadam
  50. Bismillahirrahmanirrahim....

    Mama Zara :)

    BalasPadam
  51. sy undi razucute :)

    BalasPadam
  52. Ciao Annin-sama cabut undi untuk tengkorakemas :)

    http://tengkorakemas.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif.html

    BalasPadam
  53. nora pilih mila... huhu.. sbb ringkas... tp der info... huhu

    BalasPadam
  54. vote for LYDIA MIZA @ LM...

    BalasPadam
  55. 1 more vote for LYDIA MIZA @ LM

    http://miza-zairi.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif.html

    ^_^"

    BalasPadam
  56. wow.. ramainyer.. menarik sumer.. but,

    i vote for LM.. LYDIA MIZA.. hohoho..

    last but not least.. GOOD LUCK U GUYS!!! hohoho

    BalasPadam
  57. vote for mas...

    http://sunniesdiary.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif.html

    BalasPadam
  58. vote for LM

    http://miza-zairi.blogspot.com/

    BalasPadam
  59. jemput baca cerita saya

    http://nirzashah.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif.html

    BalasPadam
  60. ezzat nak undi nie..
    ezzat undi MIYA !!!!

    BalasPadam
  61. SaYa vOtE NOoR FaEzAh bIn mAzLi KeRanA CeRiTa DiA FuN,seRoNoK,KeLaKaR dAn maSuK AkAl.

    BalasPadam
  62. saya nak undi untuk semua sebab semua best and semua ada effort tok buat! :))

    BalasPadam
  63. vote for razucute
    http://www.mummycute.com

    BalasPadam
  64. razucute itu pilihan tepat

    BalasPadam
  65. vote for razucute
    http://www.mummycute.com

    BalasPadam
  66. vote for razucute
    http://www.mummycute.com

    BalasPadam
  67. vote for razucute
    http://www.mummycute.com

    BalasPadam
  68. Semalam ana ada mimpi pasal tengkorak, jadi ana ingat mau undi sama itu,

    TENGKORAK EMAS

    la.

    Lagi satu ana mau undi,

    ALL ONE.

    BalasPadam
  69. dah undi...LEKAT LEKIT GURL STORY...

    BalasPadam
  70. saya pilih-->

    LEKAT LEKIT GURL STORY

    ~ sbb n3nyer mmg sgt2 kreatif..kalo x percaya.. sila selak satu2 n3 di blog tu..sure terhiburnyer!!! ~

    BalasPadam
  71. Vote for --->

    LEKAT LEKIT GURL STORY

    BalasPadam
  72. vote-->>>
    LEKATLEKIT GURL STORY..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.