TOP 10 Cerita Kreatif : Blogger kering idea ?

image Penaja khas : EQ CLOSET ( citarasa shawls terkini )

Berikut adalah TOP 10 CERITA KREATIF : BLOGGER KERING IDEA ?

Maaf yer.. Nama je TOP 10 tapi ada 12 sbb ada undian sama .. hehe.. tak leh buat sudden death .. tak adil ... hahaha.. jadi dimasukkan dalam undian terbuka ..

Kotak undian dinaikkan di sebelah kanan dan pembaca boleh pilih entri yang mereka suka ..

Jutaan terima kasih pada yang terlibat.. Pasni ada satu lagi contest .. hehe... rasanya pasni lagi mencabar .. waaalah... rajin rajin singgah agar tidak terlepas sertai ..

Undian akan ditutup pada 20/11/2010 , jam 10 malam .. hehe..Semoga berjaya.. Kempen bermula sekarang ..

image Penaja Khas : AYUCINTA ( design terkini )

PEMBERITAHUAN : CONTEST AKAN DATANG :

CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah ..




43 ulasan:

  1. aku nak TE TE TE TE! a.k.a Tengkorakemas! cayalah, bro!

    BalasPadam
  2. adeyhh.. serba salah.. suma kawan2ku.. huhu..

    BalasPadam
  3. uik tersenarai gak..huhu

    tq Ben!maka jentera meraih undi perlu dipersiapkan segera..hehe

    BalasPadam
  4. alhamdulillah...EFA tersenarai jgk...:)

    kpd kawan-kawan,jom undi EFA NUR..:)

    undian anda amat EFA hargai..:)
    terima kasih....

    BalasPadam
  5. aik tomato gurls macam ada harapan je

    BalasPadam
  6. takpa aku terlepas kali ini lain kali ko masukkan cerita aku sekali.. ahaks boleh gak aku memang hadiah

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah tersenarai gak..

    Terima kasih pada yang dah undi GKSB

    Jasa anda amatlah dihargai =)

    BalasPadam
  8. VOTE EFA NUR.....!!

    EFA NUR....EFA NUR....!!!

    EFA NUR.... :)

    BalasPadam
  9. alhamdulillah n3 cik tom tersenarai..terima kasih jutaan tomato kepada semua yang sudi singgah baca dan vote n3 cik tom...

    kepada solihin..pilih mana yg solihin suka n rs ok..xperlu undi hanya berdasarkan persahabatan..kl xnk undi cik tom pn xpe.. ^_^

    BalasPadam
  10. SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN :)

    BalasPadam
  11. tengkorakmas dengan iqbalhakimi
    gud luck untuk semua..hehe

    BalasPadam
  12. Saya vote SHUFF SAMSUDDIN ! =DD

    lalala (:

    BalasPadam
  13. SHUFF SAMSUDDIN please :)

    BalasPadam
  14. shafiq samsudin !
    SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDINSHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN SHUFF SAMSUDDIN

    BalasPadam
  15. alhamdulillah tersenarai..jemputlah jengah sekejap kat entri iqbalhakimi bernombor 22 tu..kalau berkenan sila lah vote dengan hati terbuka,..selamat mengundi semua..pilihan ditangan anda..satu undian amat bermakna..

    vote for 22!!

    BalasPadam
  16. vote gadis kampung separa bandar.

    BalasPadam
  17. uiks...pendekar pun dapat masuk ke?? huhu...sungguh tak sangka betul.... siapa yang nak tengok kisah Incek Ben kena skodeng dengan pendekar silalah klik kat nick pendekar berkuda itu ye... huhu...

    nak undi tak nak undi terpulang la...hehehe...jom2 undi jangan tak undi..ekeke...

    kasi pecah bandwidth ini blog... biar sampai meletopzz!! kui kui kui...

    p/s : terima kasih kepada pengundi yang sudi mengundi cerita pendekar skodeng Incek Ben ini ye... kalian memang terbaek lah!! (pinjam ayat minah gedik jap...)..(^_^)

    BalasPadam
  18. EFA NUR-EFA NUR-EFANUR-EFA NUR- EFA NUR-EFA NUR.... THE BESTT.... LIKE HER POST

    BalasPadam
  19. elfa undi...
    GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
    GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
    GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
    GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
    GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

    hehehehehe

    BalasPadam
  20. nak buat undi rosak boleh? haha

    BalasPadam
  21. @peni anani big huge 4 my dear..hihihi Thank you..thank you..tQ Peni..:)

    VOTE EFA NUR..EFA NUR...!!! :))

    BalasPadam
  22. kenapa lah aku tak tahu pun psl contest2 ni..adeess..
    abg ben bla nak ada pula contest lain..
    sye nak join..
    im in..
    hahaha..

    BalasPadam
  23. wah!!! cik tomat dah tsenaraii =) dah undii!!! ;) gud luckk..ngeee =:D

    BalasPadam
  24. gd luck semua..cayokkk2..

    incik ben..ni ada entry sikit..sebab nk ucap thanks hehehe

    http://zianazone.blogspot.com/2010/11/elehh-tk-heran-wekk2-p.html

    BalasPadam
  25. @Puteri Iqa Izyan: tenkiu..lebiu too ;)


    @Miza Yusof: tenkiu dear..luv u ;)


    @ ♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠: tenkiu ye yunk..thank vote n3 cik tom..luv u ;)

    BalasPadam
  26. deno da vote cik toM!!! (^_^)

    BalasPadam
  27. Salam En Ben....T/kasih dgn ucapan kamu di fb sy pagi tadi!

    Sempena harijadi saya hari ini sy nak undi kesemua sekali boleh ke?

    Kerana mereka semua sahabat2 blogger sy dan hr ini adalah hr istimewa sy klau bukn b'day sy hr ni sy akan pilih seorang saja !

    BalasPadam
  28. vote gadis kampung separa bandar,..;)

    BalasPadam
  29. wahh..kalau mkn sedap cmni susah kot nk diet!!heeee;)

    BalasPadam
  30. wahh..kalau mkn sedap cmni susah kot nk diet!!heeee;)

    BalasPadam
  31. suzie lom undi lg..nk undi sape erk..hihi

    BalasPadam
  32. erk, dah tutup ke ben?? huhu

    tak sempat nak undi!!! tenet jammed!! hahaha

    neway dah tersenarai tu kira cukup bagus buat tok esah.. !!! maseh ben dan pgundi2 sekalian!!!

    trafik mningkat jap.. hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.