Koleksi Segmen Cerpen Kreatif

 

Ok... Penutup.. nak cari 5 yang paling kreatif untuk diletakkan di bloglist khas seperti yang dijanjikan untuk selama 24 jam...

Untuk mengetahui segmen apakah ini , sila klik sini .. Ok.. berikut adalah senarai blogger yang dah hantar cerita kreatif mereka ..

OK ..tutup daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh ..... Mana paling kreatif pendapat korang ??

22 ulasan:

  1. mesti la aku punye sendiri...hahahaha...

    BalasPadam
  2. wah,,,

    ramai juga yang join yer..mujur ayu tak terlambat..

    tq sbb dah terima penyertaan ayu

    BalasPadam
  3. uhukk...tak sempat upanyaaaa....


    http://adiyahana.blogspot.com/2010/12/segmen-cerpen-kreatif.html

    BalasPadam
  4. sy da anta tp xde lm list, T__T.
    Ok. xpelah..

    BalasPadam
  5. vote for haiqal!!! hensem kot!!

    www.aarproduction.blogspot.com

    BalasPadam
  6. semua kreatif2... :)

    BalasPadam
  7. ramai jugak join nie.....
    hehehe...suma kreatif2.....
    en ben,eka nk promot contest kat sini boleh??
    hehehe..


    http://ekahafizy.blogspot.com/2010/12/jom-join-contest-cik-eka.html

    BalasPadam
  8. sori nak tanye, nape klik link saya kat sini x bleh erk?

    BalasPadam
  9. air ape nie.mls btol nk bkk komen balik. hahahha

    BalasPadam
  10. semua kreatif...
    gud luck all...:)

    BalasPadam
  11. haha..marilah usha...cerita saya..promote2..anda yang layak mengndi silalah memilih dengan bijak.. =D

    BalasPadam
  12. jomlah baca cerita saya juga..hehe
    reka2 waktu mamai lagi tuh..hehe
    jangan lupa psang lgu kalo baca..ekeke

    thanks BA

    BalasPadam
  13. men undi2 ke bro pilih?
    buat mase ni blog den xleh dibuka,
    Construction sdg dijalankan oleh alief
    Sbrg kesulitan amat dikesali

    BalasPadam
  14. baca saya punya juga! :)

    BalasPadam
  15. BA: Tak sempat nak join....hu3...

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. me too ana:(
    kita bc sesama kita jela huhu
    http://myramine.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. sile la tengok saye punye...hee...

    http://hidayahrahman87.blogspot.com/2010/12/segmen-cerpen-kreatif-where-am-i.html

    BalasPadam
  19. salam abg ben...thanx dah tersenarai..baru dtg melawat...bez cuti...hope abg sihat2 je :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.