500 BLOG dah dan makin terlebih lebih .. - BEN ASHAARI

500 BLOG dah dan makin terlebih lebih ..

 

Dah cukup 500 .. tepat jam 12.15 tengahari.. 2 jam lebih awal ... percarian 500 BLOG tetap diteruskan sehingga tepat jam 2 petang .. pastu tutup dah .. nak mulakan permainan kita ..

Ada yang bertanya .. Soalan terkumpul atau tidak ? Untuk soalan pertama ni , bukan terkumpul ... hehehe ... cam biasa la.. paling tepat dan pantas akan menang satu satunya hadiah ..

Ni kira pemanas badan tapi hadiahnya mmg lumayan.. DOMAIN tuuu.. leh tukar nama blog .. tak yah guna dot blogspot dot com dah .. kan kan ?

Bagi yang berminat nak join , tunggu petang nanti .. Kalau nak tersenarai dalam 500 blog ni , sila ikut syaratnya seperti di entri utama.. cepat cepat ...

16 ulasan:

  1. wuu..hebat!!x smp 24 jam dpt kumpul 500 blog
    congratz encik ben

    BalasPadam
  2. wahhhh ! serius je bunyi nye.. excited lak nak tunggu game bermula..haha :)

    BalasPadam
  3. tak dpt join.huwaaaaa..da lebih

    BalasPadam
  4. setelah lama tak berentri rupa2nya mr ben wat kontessss...ala melepas...hehe..

    nextime kot...

    BalasPadam
  5. tak jadi nak keluar bandar.. baik tunggu petang ni... hehehe

    BalasPadam
  6. wah...ketidak sabaran sedang melanda!! :D

    Entri Terkini
    Software Pilihan MemoriSeorangMuda 2010

    BalasPadam
  7. ABG BEN ABG BEN SILA START SEGMEN MALAM2 LA..BOLEH TAK

    BalasPadam
  8. saya tidak sabar menanti segmen ni.. hehe.. x nak jalan2 dah ptg ni nk duk kaku dpn laptop ar.. hehe

    BalasPadam
  9. ptg aku ada conduct training la ben.. sajer jer tau.. cis!!

    BalasPadam
  10. sy pun x sabar ehhehe... wlu pun penim kpala.. tetap setia menunggu... kcuali da pengsan :p

    BalasPadam
  11. batalkan pergerakan ke bandar..nak tunggu game dr en ben....

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.