Dia antara mereka yang memberi semangat !

by - Disember 28, 2010

 

Pada mula mula aku berblog , terdapat segelintir individu yang memberi aku semangat ... Antara yang masih aku ingat juara GADIS MELAYU , RINA SALLEH dan seorang lagi yang mmg sangat merendahkan diri ... Syaza Agnes ..

Seorang terpelajar dan juga seorang model.. Pergh.. serius... mula mula dia join satu contest aku , aku sangat teruja .. Bukan apa , dia dan Rina kan dah dikenali dalam FACEBOOK .. Aku lak baru lagi ..

Bila dua dua ni join dalam contest aku .. terus aku bersemangat.. Seperti di bubuh enjin jet laaa gamaknya ..

Jadi di sini aku nak perkenalkan korang blog Syaza yang amat low profile ...

http://teachersyaza.blogspot.com/

http://syazaagnes.blogspot.com/

Bersawang dah tu.. mesti bz.. hahaha .. ok ... tu je la untuk petang ni .. hehehe

You May Also Like

6 comments

  1. kakchik tak da org bgi semangat. i follow my instict je. haha ..

    Eh ujang .. lari topik tu weih. haha ..

    BalasPadam
  2. wow lawa giler heh2..ooo abg haha..

    BalasPadam
  3. lawa......
    wah, bro ben ade pendrong semangat rupenyer... huu~

    BalasPadam
  4. salah tajuk ek kak ckik..hehe..pemberi smgt saya kawan blog semua..lagi2 bro ben..hehe

    BalasPadam
  5. wow meletup la...hehehe

    baca la entri baru saya

    http://yusriwahab.blogspot.com/2010/12/pak-turut-dunia-moden.html

    BalasPadam