Saya meluat dengan aimie harmelia (gf khairul fahmi che mat keeper malaysia)

by - Disember 31, 2010

 

image

Mak aihh.... sampai gitu sekali ? Tu jeles ke apa sebenarnya ? Haih.. bila dah pakat glamer , ramai pulak meluat yer ? Cuba sebelum tu ? Rasanya dia lalu kat sebelah pon wat dek .. kalau dia cuba ngorat pon sah sah baling dengan selipar .. Tapi bila dah meletop , tak pasal pasal laaa si aime harmelia ni kena yer .. sian... sabar yer ..

Whoopsss.. ni adalah keyword dari Nuffnang yer.. bukan aku.. takde kene mengena okeh ! Takde keje nak jeles menjeles neh .. baik g makan nasi kandar ..

You May Also Like

48 comments

  1. biasa lah manusia ni,..hati busuk..
    ish3...

    BalasPadam
  2. biase lah tuh. orang tak habis2 nak ade PHD. aha

    BalasPadam
  3. biase lah tuh. orang tak habis2 nak ade PHD. aha

    BalasPadam
  4. pergh !! tajuk panas habeslah,, haha,, ingatkan ape,, jeles lah tu,, huhu

    BalasPadam
  5. ada fanpage di facebook semalam 'saya meluat aimie harmelia' tu . tp dah di delete kottt..

    BalasPadam
  6. muahhah..mmg ramai tol blogger wat entry mluat ngn die..naye..hahah

    BalasPadam
  7. hahaha.ni mesti kes gilakan kharirul fahmi :P

    BalasPadam
  8. btol2,,jom pekena nasi kandaq

    BalasPadam
  9. yela..manusia mana boleh tgok orang lain lebih sikit

    BalasPadam
  10. sy suke tgk dye ngn khairul..
    romntic lerrr~!

    BalasPadam
  11. tajuk mantap abes.. wat saspen je en ben ni... ehehehehe

    BalasPadam
  12. adeh, igt ape kes la td..ade bace blog awek si apex nih..mmg comel, merendah diri...gegirl yg lain jgn ler jeles...da jodoh dia kan..hihi...

    BalasPadam
  13. oh dunniya.....
    ape nk jadi dh..
    x habis2 dengki...

    ape2 pun go go go malaysia..hehehe

    BalasPadam
  14. ishhh..annoy betul org ckp cenggitu..tak bleyh ek nak tgk org lain gembira & bahagia..dok tak dok meluat dgn si aimie tu..betul kata bro BA ni..ker jelesss...apada...(",)

    BalasPadam
  15. sedapnye nasi kndr.. da lme x mkn..

    BalasPadam
  16. xpatut dia org wat cam2 kan..aimie 2 bukan salah pn,nk wat camne da jodoh dia ngn khairul fahmi..dorang 2 mmg jeles..hehe

    BalasPadam
  17. haa..nasi kandar..??nkn join..sedap ...ayam madu plizz...hehe

    BalasPadam
  18. ni lah dugaan bila dh femes kn..x silap siap ada fanpage anti aime nih kt fesbuk..kwn sy ckp la..xpenah tgk lg fanpage tu...huhu~

    papepon sy suka tgk muka dia..comel! ^_^

    BalasPadam
  19. salam abg BA, boleh tak tolong promote GA saya..Terima kasih =)

    http://www.izamirridzwan.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

    BalasPadam
  20. kesian... sabar jak elia..
    esok lusa atau tulat reda la tu.. hehe..
    Haa nasi Kandaq.. bestnya..

    BalasPadam
  21. ishh manusia bila dengki macam tu lah.busuk hati

    BalasPadam
  22. biasa ah tu abg ben...dgr kata ada fan page tak suke gf fahmi tu...macam2 org ni

    BalasPadam
  23. ni kes jeles la ba..sy dah tag BA,maaf kalo tak suka,tak paksa pun,.hehe

    http://www.wooferstorm.com/2010/12/tag30-minutes-survey.html

    BalasPadam
  24. http://www.facebook.com/pages/Saya-meluat-dengan-Aimie-Harmeliagf-khairul-fahmi-che-mat-keeper-malaysia/178482492171886

    ada bah lg page ni... kesian..

    BalasPadam
  25. orang kalau dah dengki , sanggup buat apa je .

    BalasPadam
  26. nape laa org nk dengki2 ngn elia ni.hadoih.bek mendoakn dia kwin cpt ngn KFCM :)

    BalasPadam
  27. adeh..wat pe lah nak wat gitu..macam-macam..

    <a href="http://sunahmohammad.blogspot.com/2010/12/berapa-jam-je-lagi.html>Berapa jam je lagi </a>nak masuk tahun baru ni~~

    BalasPadam
  28. kesiannya... entah apa la dosa gf khairul fahmi tu. Dah melawat blog elia tu. Baik je orangnya... Kalau orang dah dengki tu macam-macam statement boleh keluar.

    BalasPadam
  29. sapa tgk trafic dia memang tergugat iman...mencurah2 mcm air...br berapa hr lepas follower dia tak bnyak sgt...tup2 dah nak dekat 6000...kalau ada BE lg best tue...bro Ben pon tak semudah tue nak menapak dlm dunia blog...nasib badan...

    BalasPadam
  30. ada gak keyword camtu..
    tahniah follower dah 7K

    BalasPadam
  31. isk3..nape la camtu pulak...dosa tau meluat2 kat org nihh..kes jeles ni rasanya

    BalasPadam
  32. ade yg jeles la tu..
    konfrem! ngee~~

    BalasPadam
  33. dedin pon jelez kalo macam tu !
    hehe

    btw, happy new year
    hope all your dreams and wishes come true !

    BalasPadam
  34. xpatut betol la diorang nie.. adesh x pasal2 awek dia kena.. hahaha pity her!!

    BalasPadam
  35. tak patut la buat macam tu.. tak ada hak nak benci2 segala.. harap dia sabar yea..

    BalasPadam
  36. relek sudah~ ..jom join sesi suai kenal SJ http://shahjiehan.blogspot.com/

    BalasPadam
  37. bila part2 mcm nie, mula la semua akan cemburu..tapi jadi la org yg lebih matang...okeyh???

    BalasPadam
  38. bapak cepat follower dia naik.....sekarang dah 5000+++ dah!

    BalasPadam
  39. alah khairul fahmi pun nak jelez kekeke..sekadar kagum dgn kebolehan dia.kebahagiaan dia juz doakan..jelez2 pun bukannye dapat haha..ape daaa ~

    BalasPadam
  40. ntah apa2 nak meluat..biarlah..manusia memang cam gitu..rasanya awek dia ok je..takpaham kalau orang nak meluat..biarlah kann..

    BalasPadam
  41. aduh. saya sbg kakak elia merasa terharu dgn sokongan semua. trima kasih. teruslah menyokong kami atas dasar kemanusiaan. elia dh smbung blaja, jd susah nk update blog. fanpage anti tu dh di delete sbb ade org kantoikan admin die.so "she" deleted it.

    BA: kami berdua pernah join ur 200 blog segmen. tq so much buat anda :)

    BalasPadam
  42. orang yg buat page tu jeles sebenarnye..xdak akai kot...

    BalasPadam