Soalan ulangan BLOG 500 MHK ..

by - Disember 30, 2010

 

Masih belum ada pemenang... sila rujuk sini ... klu dia ... soalan pertama tu , susunkan semula ... dan saudara mat gebu tu , rujuk senarai BLOG500 di BENASHAARI2.BLOGSPOT.COM ..

Soalan ke selebihnya tu , aku pastu korang boleh jawab ... Manakala untuk soalan terkumpul ... dah sampai ke soalan terakhir ... Kalau mereka yang teringin nak menjawabnya , SOALAN TERKUMPUL 1 , 2 , 3 dan 4 ..

Ok.. untuk soalan 3 tu , aku pasti ramai pening ... ok.. aku bagi klu .. BLOG = HURUF ... ok ? Haaa..senang dah ni ... jawap le cepat ... eh.. jangan jawap lagi..simpan ... tunggu isnin nanti... akan aku bukan entri untuk menjawab soalan semua tu ...

Pastinya berbaloi ... ok ?

Kat KLCC ni..sambil menunggu wife bershopping , aku dah update dua entri.. huhu...

You May Also Like

15 comments

  1. memang mantop la enchek ben! sambil tunggu kak azila shopping pon leh update entry~ hehehe..

    BalasPadam
  2. cukupkan 3 entry bro... baru cukup syarat... ngeh3x...^^

    BalasPadam
  3. hurm...jawapan saya tadi pon salah ye enchek ben? huhu..pening nak pikir ni..

    BalasPadam
  4. Haaaa htr isnin ke soklan terkumpul tu.. laaa.. isnin dah bz.. coz 1st mgajar kat skolah.. huhu

    BalasPadam
  5. apa2pun jawapan dah siap.. tp x tau ar betul ke tak.. huhu

    BalasPadam
  6. mmg blogger tegar, kat klcc pun dah 2 entry

    BalasPadam
  7. ok..aye nak cuba lagi, abg ben

    1) susun huruf ea?cuba ea.
    FEYQA PRINCESS dan saudara MAT GEBU tu no 19

    2) ya.Nss Adish ingin menyumbangkan sedikit hadiah iaitu frame. katanya nak berbincang dengan abg ben

    3)tajuknya~ upon ipon the series : bape entry sehari??

    4) DUNIAKU BICARAKU..


    ini dia url fiza..
    http://matapenaalsunan.blogspot.com/2010/12/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  8. nak shopping jugak tapi sok kena kerja.Zalim betul!

    BalasPadam
  9. belom ada pemenang??? adoiiii kira salah la ek jawapan ina tuh??huk3

    BalasPadam
  10. @~...AmALinA....~
    ha, jom bincang~ ekeke~ kesian enchek ben, niat nak bercuti esok..belum ada pemenang ni..

    BalasPadam
  11. masih berteka taki lg nie...hehe...,pening2

    BalasPadam
  12. halamak! baru perasan ada salah..huhuhuhu xpe la.. mesti dh lmbt kn..anta je la..=(

    soalan 1
    QYAEF INRPSSEC = Princess Feyqa (http://princessfeyqa.blogspot.com)
    saudara MAT GEBU = mai BEAR gebu (http://kejebodobodo.blogspot.com)

    soalan 2
    kraftangan bunga daun getah

    soalan 3
    upon ipon the series : berger oh berger! 91

    soalan 4
    DUNIAKU BICARAKU

    http://aremelyna.blogspot.com/2010/12/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam