500 BLOG MENCARI HARTA KARUN : sedia untuk soalan seterusnya ???

by - Disember 29, 2010

 

Ok .. Kejap lagi aku mulakan dengan soalan mingguan ... Hehe.. soalan mingguan lak.. terkumpul.. hehe... harian , aku tak dapat lagi confirmation dari sponsor ...

Soalan terkumpul kali ni agak pelik skit .. rasanya nak save page tu , save la yer .. sbb kang tetiba ghaib lak.. hahahha .. Soalan terkumpul ni , hadiahnya menarik rasanya ... menurut penaja utama , dia sedang mencari hadiah yang best best .. Skang kat Bangkok .. menguruskan bisnis dia .. huhu..

Okeh ... korang dah sediakan mental dan fizikal ? kalau dah dapat jawapan .. simpan dulu yer .. jangan email kat aku lak ! Semalam ada orang email kat aku .. huhu ...

Jeng jeng jeng ...

You May Also Like

7 comments

  1. alamak..hari nie nk out jap..adoi..1,2 dah kumpul

    BalasPadam
  2. aduhh.apakah soalannya?hehe

    BalasPadam
  3. sapa dah de jawapan..qaseh dah de...ujang dah ada...arelif dah de..apa lagi mai la kita sharing....:) :x

    BalasPadam
  4. mane ade jawapan agy dear...tgh tunggu jawapan ujang nak tiru hahaha

    BalasPadam