Tiru blogger awek - 3

by - Disember 30, 2010

image

Haaa.. ni semalam tapi gambar ni aku tak buat entri lagi.. saja simpan.. hehe... Saja belek gitu.. last last .. eh.. aah la.. blogger awek ( bukan semua la ) suka amik gambar gini bila jumpa cermin .. Bukan apa , saat saat romantik dalam tandas gini bukan selalu boleh dapat wooo ..

Ni pon aku dok tunggu lif .. sambil sambil tu ..timbul idea nak amik pic aku dengan rambut baru tu ha.. Rambut tahun baru ..tah mengapa , terpikir.. ooo.. patut la awek blogger suka amik pic gini .. nampak cute gitu.. pergh.. patut la femes emes diorng ...

Pasni tengok la.. blog aku femes ke tak .. hahahahha.. takde maknaaaa... Takkan mampu aku jadi diorg.. kan kan ... Tengok tu.. kepala dah teleng skit dah tu... haaaa

You May Also Like

65 comments

  1. wahahah tolong jgn buat lawak dah . penat dh nak gelak dlm hati .heheh

    lpas ni nak amek gambar cmni juak lah.kalao x femes x tao lah . heheh

    BalasPadam
  2. amboi2 abg....
    meh kite berposing dua kikikiki... rambut terpacak ..

    BalasPadam
  3. tak mampu nak jadi 'camwhore' macam orang2 lain... sebab tak ensem muke... :(

    BalasPadam
  4. tak mampu nak jadi 'camwhore' macam orang2 lain... sebab tak ensem muke... :(

    BalasPadam
  5. ish ish makin jadi2 BA tau la nak bercuti pun..tp lawak je tgok lelaki amik pic dlm tandas depan cermin =))

    BalasPadam
  6. hahaha..jejaka cute idaman malaya!hehe

    BalasPadam
  7. haha..abg ben, menjadi la tu..sy pon xprnh amek gamba cenggitu...haha

    BalasPadam
  8. hahaha best kn posing dlm tandas? ngee~ =P

    BalasPadam
  9. haha.. nak tergelak tengok gmbar nih..

    BalasPadam
  10. hahaha
    kelakar gler!
    mija penah kena tegur ngn pkwe sbb suka amek gmbr ngn cermin.
    dye pn dgn senang ati nk tiru jugak..
    huhuhu

    BalasPadam
  11. haha! lawak la BEN..rase2 ade tak blogger boy yg suka amik gambar dpn cermin cenggini? especially dlm toilet??? :)

    BalasPadam
  12. Mcm anak2 WC jer..suka benor posing dlm toilet..

    BalasPadam
  13. sikit lagi dah boleh tiru betul2 la gaya awek..haha

    BalasPadam
  14. lawak la en ben nie..tak tahan nk gelak dah ney..hahaha...

    BalasPadam
  15. lawak la en ben nie..tak tahan nk gelak dah ney..hahaha...

    BalasPadam
  16. ni kes banyak makan leher ayam ni....kepala dh teleng2....hahaha...

    en.ben, smart ah rambut.....kalau cicak jatuh tak sempat mengucap ni.... tajam!!

    BalasPadam
  17. wow...masih terpacak....

    amik gambo byk2 letak tepi sidebar..hahahahaha...

    BalasPadam
  18. hoho..aye tak tahan nak gelak..
    pstt.. blogger2 awek pun tak leh challenge ni..cute gituw! haha..

    BalasPadam
  19. klakar btol ar bro ni!..haha~
    ade2 jekkk...

    BalasPadam
  20. takde keje sungguh encik ben tuu
    haha.
    btw , nice hair =)

    BalasPadam
  21. abang ben..amik gambar dari angle atas plak..hehe

    BalasPadam
  22. pastu mesti nak kat dlm tandas..tmpt lain tak de ke??..fitting room ke..hahahah

    BalasPadam
  23. hahhaaha.... bro ben wat muke innocent gitu... ngeh3x...

    BalasPadam
  24. hahaha.. awek mmg amik pic mcm tu..
    slalunya amik pic dlm tndas.. haha

    BalasPadam
  25. wakakaka!.....bro! blog awek ambik gambar angle dari atas la...hahaha......tapi serius.....badan sasa tersebut sangat x sesuai berpose camtu.....

    BalasPadam
  26. haha...x terkata apa bca n3 nieyh..:D

    BalasPadam
  27. Hahahahhaa...Ben ni gaya paling tak sanggup akak tengok..wahahahah..dah lain macam jek gayanya...wakakaka

    BalasPadam
  28. salam abang Ben ! thanks to be my follower.. rasa excited pulak :) hehe.. terkejut lah sbb ade jugak singgah. terima kasih :)

    no 245.

    BalasPadam
  29. salam abang Ben ! thanks to be my follower.. rasa excited pulak :) hehe.. terkejut lah sbb ade jugak singgah. terima kasih :)

    no 245.

    BalasPadam
  30. kikikiki....nak try la ambik gambar cam gini..kot leh femes emos jg....
    apa2 pun...caya lah incek ben...

    BalasPadam
  31. ujang nak tiru lah tu nanti hahahaha

    BalasPadam
  32. ha3,,mmg slalu snap pic cmni pon,...

    BalasPadam
  33. nanti ramai blogger laki yang post cni..siap buat header..hahaha

    BalasPadam
  34. hehheeh... =)
    ok ar 2.. sekali sekale..
    snap pic cam ni
    hehehe

    BalasPadam
  35. ok, entry ni sumpah lawak! hahahahahahahahahahahahahaha! tak bleh blah!

    BalasPadam
  36. ha, pasni amik gambar buat peace kat mata plak! baru la aweks jepun!

    jom masuk contest gambar travel:
    http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html

    BalasPadam
  37. kikiki...suke snap pic dpn cermin cenggini ;)

    BalasPadam
  38. akhirnya keremajaan BA terserlah.. kekekeke

    BalasPadam
  39. @iqbalhakimi

    bkn da ade ke iqbal?? laki yg post camni?
    huhu

    BalasPadam
  40. Wakakakaka! xleh blahhh ko! hahahah~

    BalasPadam
  41. ahahahaha...entri pendek ja,,,tapi siyes nak gelak kuat2,,,hahaa!

    BalasPadam
  42. dlm tiga2 gmbr yg pose tiru blogger awek, keen pasan.. knp mulut abg ben tertutup ngan hp?? hp tu kena bawahkn skit.. pas2 mata kena pndg cermin, bukn hp.. klu abg ben wat cm2, mesti sebijik tiru diorg~ ^_^

    BalasPadam
  43. hek2 . kelakar lah abg ben ni . tp nampak cute lah

    BalasPadam
  44. nt wat dongak2 ke ats lak yer..xpun muncung2..haha

    BalasPadam
  45. Waaa!! Cun lah aweks nih! ehh silap.. bro rupanye.. kekeke

    BalasPadam
  46. HAHAHAHAHAHA. aduhai encik BEN, sama la cuma badan je sangat tegap

    BalasPadam
  47. Tahniah rambut baru... sempoi! Wakakaka... toksa lah dok tiru gaya awek blogger... senget benget dah akak tengok. Tak kesianke ngan wife..karang terseliuhlah tulang belakang....sebulan Ben 'puasa'.hahahaa. Gurau je ye.

    BalasPadam
  48. jom kita buat muka comel..haha

    BalasPadam
  49. Macam gaya saya jer tu abg Ben tiru! :) Hehehe... XD

    BalasPadam
  50. haha..xley berrbla....gelak guling2 tgk

    BalasPadam
  51. hahaha,,,,,
    http://www.terdesaknetwork.co.cc/2011/06/pose-pose-yang-akan-membuatkan-anda.html

    BalasPadam