Aku tak tau apa niat dia ..

by - Disember 26, 2010

 

Pelik... setiap kali dia meninggalkan komen .. tak kira kat blog aku atau blog orang lain , pastinya ada maksud tersirat .. Apa sebenarnya yang dia nak ?? Patahkan semangat ? Atau nak berdakwah ?

Pelik betul la ... Apa yang 'ko' nak sebenarnya ? Membantu ? Aku tak rasa nak membantu.. sbb dari setiap apa yang dia kata termasuk di blognya tak rasa dia 'berminat' sebenarnya .. Kalau benar nak mengkritik , tolong bagi apa masalah sebenarnya ?

Kalau dia nampak segala apa yang aku cuba buat ini adalah sebenarnya untuk mencari trafik atau mereka tergilakan trafik , maka silalah buka mata .. atau tak perlu join ... G cari ' port ' lain ..

Serius ... Ini hanya untuk mereka berminat dalam menghiburkan diri secara kecilan saja .. Tak perlulah nak tunjuk hero dengan menyindir blogger lain .. Mereka ada otak .. Kalau diikutkan , mereka semua bukan kanak kanak tadika beb .. Mereka tau apa yang mereka buat.. Cuma aku rasa 'ko' tak tau apa yang ko cuba buat ..

Dan tolonglah.. kalau baru duduk dalam negara orang sehari dua , tak perlu nak kritik corak pentadbiran negara tu .. tak suka ?? G mintak warganegara lain ...

Tok Esah , Norfa .. terima kasih atas pembetulan tadi tu .. hehe.. patut la pelik ... hahaha....

You May Also Like

36 comments

  1. susah nak puaskan hati semua orang
    just ignore je abg ben
    mereka-mereka tuh dah takde idea lain la tu

    BalasPadam
  2. abaikan suara2 sengau itu..haha..yg pnting,ktorg hppy join segmen nih..

    BalasPadam
  3. manusia sekarang memang macam tu ! kita teruskan hidup kita. malaysia boleh ! hehe

    http://ceritasendiri90.blogspot.com/2010/12/malaysia-boleh.html

    BalasPadam
  4. abg ben,ni kes blogger yang nama ju-on ke?

    BalasPadam
  5. dah-dah..mari ringankan kepala sebentar...kita berdendang-dendang....

    lalala~~~...

    BalasPadam
  6. huk...sepakah gerangan dirinya??

    BalasPadam
  7. BA.. itu cuma langgau jer.. Biasa la org yg berjaya akan terus di kejar langau2

    BalasPadam
  8. begini la dunia blogger. macam2 hal..
    rambut same itam,tapi niat hati lain2..huhu

    BalasPadam
  9. "ko" tu tak merujuk pada yuyu langsong kannnn kannn :)

    BalasPadam
  10. sabor je lah en ben..huhu..biasalh manusia, mcm2 pe'elnya..

    BalasPadam
  11. nape abg ben??

    si ju on 2 daa sampai blog BA ke?

    BalasPadam
  12. dia jeles la tu encik Ben.. sabar la bro.. ..sy menyokong apa yang terbaik dari blog anda!!..

    BalasPadam
  13. Hambur je org camtuh..huh!

    Sabo ye EnB.. :)

    BalasPadam
  14. wahh pening kepala baca klu ada org tak puas hati ni...kelmarin pasal ju on..adui laa

    BalasPadam
  15. hahha! i like, "tak suke? boleh pergi minta kwarganegaraan negara lain.."

    pedas tu abg ben! haha

    BalasPadam
  16. abg ben cakap gini je.. What u give, u'll get back..

    tengok selama mana dia boleh bertahan..abaikan je.. bek abg ben takyah hirau, and buat je lagi macam ni.. biar mendidih kemarahan dia..
    sedangkan kita tak kacau dia, tapi dia kacau kita, dana khirnya dia mendidih sendiri dengan kemarahan dia.. kita cool je..

    BalasPadam
  17. jalan layan bro. biar je dia. hehe

    BalasPadam
  18. haih..buat tak tau je..jangan kisahkan dia..nanti dia tepuk tangan

    BalasPadam
  19. huish sape plak tak puas hati tu??/ adoilah,


    TQ ben, kita hidup saling bantu menbantu.. ehhe

    BalasPadam
  20. yg pnting bukan ijamismail kan..huhu..ben kene sabo bebyk..heeeee...

    BalasPadam
  21. eh..tak tertengok lak..sama-sama..

    BalasPadam
  22. saya pun baru tau pasal blogger Ju-On yg mmg wujud semata-mata nak kutuk blogger...

    BalasPadam
  23. erk? weehuu ~ tak kira apapapun.. hanya tuhan yang mengetahuinya.. ^_^

    BalasPadam
  24. oo psl ju tu ke???
    mmg pedas die punye komen+caci maki..ngee~~

    BalasPadam
  25. erkk apakah ini?? agak ketinggalan ni =_=

    BalasPadam
  26. pssssttt..ben..ben.yang tu ker??? yang kaler2 tu ker??
    owh....

    BalasPadam
  27. dia tak ade keje la tu.
    XD
    jeles barangkali.

    BalasPadam
  28. Orang tu dr lah En.Ben.Sebab ada phD.

    BalasPadam
  29. Wahh curiousnak tau ni . Ade jugak orang macam ni

    BalasPadam
  30. abang ben jangan mara2 dah tak comel dah! hahahaha biar je owang macam tu okies.. ty lama2 orang semua ban dye ugak kalu stil macam tuuu huahuahua

    BalasPadam
  31. Salam BA..
    "ko"? siapa tu?saya ke?huhu

    BalasPadam
  32. sape pulak ni nak kena luku je ...

    BalasPadam